Емоциите от триумфа на Гришо в снимки

Григор Димитров е шампион в Лондон... Звучи твърде хубаво, за да е истина, но се случи пред очите ни и знаем, че е факт.

Обратно в новината

Коментари - Емоциите от триумфа на Гришо в снимки | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, браво, браво ШАМПИОНЕ.

Даже не можем да си представим какво имаме в лицето на Григор!

браво на григор!да си жив,здрав и още много титли!на селяните и на български да им говори,пак ще намерят за кокво да го оплуят!

Браво, Григор! Бъди жив и здрав и ти желая да постигнеш много победи и занапред! Аз гледах с удоволствие твоите успехи. Ти си едно изключително чаровно и талантливо момче, което е успяло да спечели симпатиите на и уважението на хора от цял свят. Нека и ние българите се отнесем с уважение към постиженията му! Аз се радвам и съм горд с успехите му! А вие?

Браво Гришо ! Велик човек и българин ! Здраве и бъдещи успехи!

Ами няма как да говори български защото играе по целият свят . Ако играеше в Бг щеше да говори български . Престанете с глупостите радвайте се с него и го подкрепяйте . Браво Гришо ! Много успехи и занапред!

Много добър тенисист,но как да разберем, че е българин ?!- пише само английски, говори само на английски... една дума не каза на българите на родния им език.

А по какво разбираш, че не е ...? Стига да иска да смени гражданството си - вярвай ми, няма кой да откаже. А има и много които ще платят за това, нали? Хейтърче си ти, Знайко. Разкрит си!

И защо трябва да говори на български? Това да не ти е селската мала. Човекът играе на световно ниво и му взимат интервю на английски, което е съвсем нормално. Тренира зад граница, защото има по-добри условия. Ти какво искаш, в Хасково ли да тренира? Не е виновен той, а държавата. Тя не е създала условия за спортистите ни. Затова тренират зад граница. За да имат шанс за такива постижения като на Григор.

Що бе боклук, Гофен на Белгийски ли говори? Или Федерер на германски швейцарски? и т.н. А какво пишеше срещу името му през целият мач, че даже нямало как да разбереш?