Димитър Пенев пред Дир.бг: Треньорът не е Хитлер или Сталин

Димитър Пенев - име, което няма нужда от представяне. Стратега, треньор №1 на XX век. Причината четвъртите в света да бъдат наричани и Пенева чета.

Обратно в новината

Коментари - Димитър Пенев пред Дир.бг: Треньорът не е Хитлер или Сталин | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чичо Пиенчо...

Горе-долу добре му върви мисълта. Макар че, вероятно текстът е пообработен, за да придобие този що годе сносен вид.

Да, може да е прост човек, да не може да говори разбираемо и членоразделно, но .... Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ТРЕНЬОР У НАС ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА С НАЙ-ГОЛЕМИТЕ УСПЕХИ И С КЛУБЕН ОТБОР И НАЙ-ВЕЧЕ С НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР !!!!!!! Ще си мечтаем за 4-то място и медали на Световно или Европейско първенство .... Фактите говорят красноречиво .....

Евалата, много яко интервю! Продължавайте в същия дух.

Бронз се дава за трето място.Шведите са с бронз,тъй като биха с 4:0 за третото място.

По тогавашните правила, бронз взимаше и 4-тия ;)

ДЕфекатори, ммийте си устите преди да говорите за чичо Митко. Освен САЩ 94, подари и уникалните квалификации за Евро 96 и класиране там. За една бройка не прескочихме групас Франция и Испания и то защото Румънците легнаха последния мач, а преди това отмениха божествен гол на Ицо срещу Испания, без да има засада. Колкото до клубен футобол - освен титли и купи и че откри и наложи, Ицо,Любо,Емо,Бербо,Марто, Стенли има полуфинал в евротурнирите. Палячета

Това, че на чичо Митко не му тече плавно приказката, не значи, че не мисли. Ако беше наистина тъп, никой нямаше да го търпи толкова години треньор на националния отбор.

МОЖЕ ДА СЕ КОНКУРИРА САМО СКУХИЯТ ФАТМАК.

си ти.

просто проста тиква в страната на простите тикви

Възрастта му ако бяха учили едно прасе да говори, щеше да справи по-добре от него. А колко е интелекта на един футболист е показателно че Пенев му е бил ментор.

Димитър Пенев пред Дир.бг: Треньорът не е Хитлер или Сталин или Путин!

Каквото и да говорите и да го плюете, Чичо Митко е класика и ще си остане класика, също като Батето!

Класика в простотията и бруталността... Нашите станаха 4-ти ВЪПРЕКИ тоя тъпак! Единствената му заслуга е, че ги остави на автопилот. Иначе тоя талантлив отбор можеше да постигне доста повече, а не да пада срамно от Нигерия и Швеция. Нали след това се пробва в клубния футбол у нас и в чужбина - нулев успех!

Набор 51,май си военен или милиционер.А сега си в някой СОТ.Тоест си старшина.

ПРЕЗ 1968Г.ПО ВРЕМЕ НА МЛАДЕЖКИЯТ ФЕСТИВАЛ,МУ ИЗЛЕЗЕ ИМЕТО-ФЕСТИВАЛНА ЗОНА!!!

ддд

дейба вашта мама смотана, дейба, що не вземете така охотно да изслушате един лекат един адвокат или съдия, един учител ако щете! ами все празноглавци пускате тука да четем, така ни възпитавате зле, много зле, а и за вас не говори добре, защото си мислите че се интересуваме само от зрелища!

аааа коооо викаш

По тъп от тоя е само тупана от Банкя.

Дааа...!!! :::)))

И ти,ха,ха.Тъпако.