Страхотният жест на Гришо (снимки и видео)

Григор Димитров спечели четвъртфинала си срещу Кайл Едмънд в Бризбън, а социалните мрежи "гръмнаха" с реакции за жеста му на спортстменство.

Обратно в новината

Коментари - Страхотният жест на Гришо (снимки и видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

TIREX

баш си бе лицемерие...ако веднага се бе отказал кауна губеше от залозите.. Вън мошеника от спорта!

Тука има един "безпристрастен" дето се пише отворко! Каква купа Дейвис те гони теб? Като си толкова отворен може ли да ми кажеш господине в коя Африканска подгрупа играе България? И може ли сам човек да спечели купата? "ото следващия наш тенЕсист е на 350-то място в света?

бах колко неначесани сърбели(езици) има в тоз форум...не е за вярване! значи,притече се момчето на помощ-оплюхте го,...ако беше стоял на мястото си безразлично,пак щяхте да го оплюете(че и щяхте и да го псувате даже)! според некои индивиди тук във форума,най-добре щеше да е да му тегли една майна,да изблъска един чалгаджийски танц и накрая да се изплюе на корта...и още една майна за финал!!! бах бах бах бах...не останаа ора у туй BG вече...само всезнаещи чукани и плювачи...бах бах бах бах

Жалко е, че съвсем нормално човешко поведение се смята за героично. Докъде я докарахме...

Точно казано, но за да е такава "картинката" имат вина и журналята - доста "пресолиха манджата".

Уста в Уста щеше да помогне !

Глупакът си е глупак! Под каквото и име да се крие, той си остава такъв и ние не можем да му помогнем, дори и с най-красивото в живота. "Безпристрастен"! Що за дума е това? Когато колегата ти се гърчи на пода от болка ти оставаш безпристрастен! Григор бил "Европеец"? Ти кафяво Искърско, какво си?

Личи си че никога не си спортувал какво и да е. Иначе щеше да знаеш че човек когато изпитва такава болка най-малкото от което има нужда е някой който реално не може да му помогне да му се прави на интересен като го дърпа да стане. Но като не спортувал, поне гледай спорт, дали ще видиш някой футболист като се превива от болка 11 човека да спринтират към него. Това беше такъв смЕх с тва прескачане на мрежата..

Много си ограничен, да не напиша нещо по-силно. Когато някой футболист се превива в повечето случай симулира, а в редките случай когато найстина изпитва болка, пристига екип с носилка. Пострадалия също е наясно дали трябва да се изправи или не. Предполагам репликите, които са си разменили с Григор са точно затова. Така, че пич лекувай си хемороидите и отиди да направиш нещополезно поне за себе си.

Срам ме е от написалите глупости тук. Григор си е изкарал всеки един лев с пот и труд. А вие му завиждате, ама и злобеете. Като не го харесвате, ми скрийте се в малките аи дупчици и мълчете

Няма никакво противоречие. Замислял съм се за Григор от психологическа гледна точка. Това не значи че го харесвам или че не го. Българин по ген, но живял по света. И какво се е получило от този сблъсък на противоположности ? Нещо като нищо. Нито българин, нито европеец. Сега се сещам и че не игра в първото издание на София опен/а организаторите направиха турнира специално заради него/, защото нямаше сметка от това. И аз може би не бих играл нито в София опен, нито за купа Дейвис, ама и не бих парадирал че се гордея че съм българин. Е това лицемерие, което явно е придобил благодарение на живота в Европа някак си ми се натрапва-поне на мен де

Абе игра, даже го и спечели :-) Ама нейсе, важното е да се плюе и мрънка

Нито харесвам Гришо, нито не го харесвам. Безразличен ми е. Може би щях да го харесвам донякъде, ако беше играл за България за купа Дейвис, след като толкова много слушаме колко е горд, че е българин. Може би щях да го харесвам донякъде и ако не беше играл за купа Дейвис, но ако толкова много не претендираше колко се гордее че е българин. Ама двете, хем да се гордееш, че си българин хем да не играеш за купа Дейвис ми идва малко като позьорщина. Абсолютната същата позьорщина с която се затича днес на корта. Всеки който е спортувал, като мен знае-имаш инстинкт и усещаш когато на някой живота му е застрашен и тогава трябва да си бърз, а в случай като този просто не създаваш излишно напрежение с безсмисленото си тичане като луд.

Хем ти е безразличен, хем не ти пука, а си писал най-дългия роман за него :) Явно ти трепка по лъжичката за хасковлията ;) Признай си хубавецо :) :) Няма лошо. Важнотот е младите да се очбичат LOVE & PEACE

Няма никакво противоречие. Замислял съм се за Григор от психологическа гледна точка. Това не значи че го харесвам или че не го. Българин по ген, но живял по света. И какво се е получило от този сблъсък на противоположности ? Нещо като нищо. Нито българин, нито европеец. Сега се сещам и че не игра в първото издание на София опен/а организаторите направиха турнира специално заради него/, защото нямаше сметка от това. И аз може би не бих играл нито в София опен, нито за купа Дейвис, ама и не бих парадирал че се гордея че съм българин. Е това лицемерие, което явно е придобил благодарение на живота в Европа някак си ми се натрапва-поне на мен де

Стига с тия Дейвиси и стига си писал за София 2016! Той нямаше треньор тогава - през юли 2015 се беше разделил с РОДЖЪР Рашийд! И трябваше да се срещне с Франко Давин в седмицата на турнира на другия край на света! Стига си му ял краката! Омръзна ми от "безпристрасни" поплювковци и некадърни да се зарадват на Българина с голямото сърце! Това да не му е за първи път да помага на корта? Глупости пишете понякога. Колко пъти е спирал мачове за помогне на хора припаднали от горещините, ударени от случайна топка или просто нуждаещи се от помощ! Всички го обичат! Без бездушните!

Защо стига с тия Дейвиси бе пич :) По време на дейвисите за къде е трябвало да лети. Новак може нашия родолюбец не може.

TIREX

раздели се с креватния си партньор роджер- Маша бе Рекламна акция тя никога не призна че е била интимна с кауна

Григор реагира като нормален добър човек, но защо другите стояха и гледаха?!

Гриша молодец .

изчезвай!

Благородник! Браво!

Нормална постъпка на нормален човек!

Постъпката е искрена, но малко има и малко позьорщина. Аз на негово място, много други биха реагирали така, но да се затичаш все едно току-що камион го е блъснал... лееекоо ПиаРче:) да ме прощават критиците:)

Може да получи такава травма на глезена си, че да му е все едно дали камион го е блъснал или не. Изпуска мачове, класиране, милиони, живота си... И Григор това го знае много добре, и го чувства.

И кво като отиде там и с контузия и без контузия той няма как да му помогне, няма работа там, само му подържа х*я малко, както щеше да направи и ако имаше сериозна контузия. Досрамя ме като го видях как припка, ужас!

От радост че оня стъпи накриво и се контузи Шарапов прескочи и мрежата

Каква сентенция.Друго си е да си разбирач ...от каймака на утайката :)

Браво! Все някой трябва да работи за положителен имидж на родината.

За първата снмка мога да кажа само едно : Стефчо Костадинов :)

Как да не го обичаш това момче?! Всеки път ни прави горди!!!

Достоен да е сред първите тенисисти ! БРАВО :)

Страхотен!

Григор е пич! Успех през годината и дай Боже, по-напред в класацията ;)

:) Присъединявам се, но се замислих, че съвсем скоро може да не е актуално последното Ви пожелание... Има само още две места по-нагоре...:) Дано...