Гришо се измъкна от американски филм на ужасите

Григор Димитров се измъкна от ужасно мъчен мач срещу Макензи Макдоналд - 4:6, 6:2, 6:4, 0:6, 8:6, за да стигне до трети кръг на Australian Open.

Обратно в новината

Коментари - Гришо се измъкна от американски филм на ужасите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истинска мъка е да се гледат мачовете на Димитров...

се получава с всеки, който подцени противника си.

Браво Гришо. Давай напред.

Губят, губят ... Особено ако има някой с голям интерес от такъв резултат в сета. Гришо след мача с Гофен в София е готов за много изненади ;-)

Сега, това момче направи голям мач, но аз лично не видях техника. Има силен сервиз, да. Има силен удар, да. Но няма техника...Мисля, че просто Григо тръгна да играе неговата игра и се изнерви максимално. Ако беше се изправил срещу някой по-техничен, мачът щеше да изглежда много по-различно. Тенисът не само да бъхтиш като хамалин с удари. Затова Федерер е най-великият.

Григор просто е искал да даде повод на Джон Макенроу за някой друг коментар.

григор е лудогорец в тениса

съдииката го разсеиваше с присъствието си, следващия път дано да е мъж

Половината мачове на Анди Мъри срещу точно такива съперници бяха като този. Апокалипсис до последно. Таааа, ако някой иска да бие Григор ,трябва да е готова на ''апокалиптичен мач''. Между другото и Джокович има много такива мачове с ''непретенциозни'' съперници. Измъчена на пръв поглед победа;)

Мачът беше като филм с Джаки Чан. Два часа го блъскаха като чучело - и накрая стана и победи лошия с две счупени ръце и без един крак... Просто ми СЪДРА нервичките този Григор. НО! Браво!!!

че Шарапова снощи го е опънала и за това му се огъваше китката.

Ако е Шарапова добре, само да не е Цонга, че с тия розави гащички...???

Цонга играе с розов екип от поне 3 години;)

..са му направили черна магия.Този също има филипински произход.

Не знам за произхода, но има железни нерви този младок. И покер фейс. Позволи си да покаже емоция точно три пъти през целия мач. Докато нашия беше кълбо от нерви и емоции. На няколко пъти се отяде на Дани. Единия път ясно се видя как му извика I'm trying, man!

Гришо пак си намери оправдание да не дойде да играе за България в купа Дейвис. Ще каже, че е много преуморен от дълги мачове.

С кой да играе купа Дейвис, с теб ли? Идването е само губене на време. Поне да имаше още двама трима в топ 50, тогава има някакъв смисъл, иначе само си прецаква подготовката за нищо.

Филмът е български. От Хасково.

В този мач Гришо бе трагедия .... Чакаме да видим в следващия трети кръг, дали ще затвърди тези впечатления или ще се събуди, защото слабите съперници свършиха .......

Рублев вече обръщаше трето питие след леката си разходка срещу Багдатис. А Гришо още се потеше на корта, като аскоски катър на любимешки бостан.

реално мачът на Григор беше около 3часа и половина, на Рубльов малко над 3 т.е. окооло 20мин повече.

Жесток мач. Евала Гришо. Големите се измъкват и от такива ситуации, когато не им върви и нямат ден.

Големите не губят сет на 0, даже от други големи!

Големите не били губили мач като този...друг път! Я погледни малко статистика ,губили са и още как.И да,скъса ни нервите,но продължава напред.Успех!

Chefo77

Я, ако можеш, се сети на какъв етап от турнира и на кое място беше Хигинс, когато беше брутално пребита от никому неизвестната Докич на Уимбълдън 1999 ... Иначе за днес - нямам никаква идея как за малко щеше да загуби от американеца ... :(

НА РОЛАН ГАРОС И НА УИМБЪЛДЪН СЪЩО СЕ ИГРАЕ ТАЙБРЕК

И защо във всички непеота днес подкрепяха американеца?

В 3 от турнирите от големия шлем (Австралия оупън, Уимбълдън и Ролан Гарос), при равенство 2:2 в сетовете, в 5-тия сет не се играе се тайбрек, а се играе до 2 гейма разлика. Най-дългият мач в историята до този момент е между Джон Иснър и Никола Маю, завършил 70:68 гейма за Иснър, продължил около 11 часа. Само на US оупън при равенство 2:2 в сетовете, се играе тайбрек.

от както е с циганката не ме интересува изобщо, голямо падение

lu4ka

Абе не е баш така. И аз не харесвам цигането, но Гришо играе по-уверено.

Лошо, дано Григор Димитров успее да си почине, да събере сили за следващия си мач и да побеждава и на финала !!!

БРАВО НА КАКВО, ЧЕ ЗАГУБИ СЕТ 6:0 ОТ МОМЧЕ, КОЕТО Е 170 МЕСТА ПОД НЕГО В РАНКИНГА. ЕМИ БРАВО, САМО ЧЕ ТАКА НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ ТИТЛА ОТ ШЛЕМЕ, НИКОГА!!!

Да отнесеш 0:6 от Макензи в прайм тайма се иска голям талант. Трябва да си в топ 3 на клоуните.

Ха! Талант... аз колкото пъти да изляза ще го отнеса 0:6 от Макензи, дори е в най-прайм тайма :-D

Григор отписа 4-тия сет, когато резултатът стана 4:0. Беше все едно дали ще падне 6:0 или 6:4. Браво, че запази физическа и психическа енергия и даде всичко от себе си в петия, решаващ сет и победи. Браво на това, че не се срина психически при 6:0, а в крайна сметка взе мача. Така става ли?

Стратегиите отминават нулите остават.

МЪКА, ГОЛЯМА МЪКА. АКО ИГРАЕ ТАКА И В СЛЕДВАЩИЯТ КРЪГ, РУСНАКА ЩЕ ГО ОТНЕСЕ. АПРОПО ТОЙ И В ПРЕДХОДНИЯ ТУРНИР В ПЪРВИ КРЪГ ЕДВА ОТЪРВА КОЖАТА СЛЕД ДВА МАЧБОЛА.

Голяма излагация за Григор Димитров, въпреки щастливия завършек ........

Спокойно Пълен покой до следващата среща и без странични мисли .Победата ще е на Гришо. Успех .Завистниците да се скрият .

НА ХЕЙТЪРИТЕ АХА-АХА ДА ИМ СЕ ОТВОРИ ПАРАШУТА И ПАК....ПЛЯЯЯЯС ПО КОРЕМ ОТ ВИСОКО:)))) Гришо накрая полудя, в най-добрия смисъл на думата:) Успех срещу руското дърво и до финала ;)

Спокойно, съвсем скоро,срещу Рубльов, няма да пишеш за хейтърите, те ще пишат за теб...

Защо нямаше тайбрек при 6:6? Някакви други правила ли са?

щото вие фенките на розови не разбирате от тенис, затова нямаше! Не гледате тенис, а четете само новини когато го хвалят и си мислите, че наистина всичко му е розово!

Ти ако беше прочел нещо за Големия Бариерен риф , щеше да знаеш защо Григор играе в екип с такъв цвят. И ти си явно разбиращ само от псувни;)

Да, при големите турнири няма тай-брек в петия сет, а се играе до двусетова разлика в резултата. Рекорда май беше до 11:9, ако не се лъжа?!

Я се поограмоти малко, пък после драскай .....

Рекордът е 70:68 - 2010 г., Уимбълдън - Иснър - Маю

Браво, че устиска, ама с такава игра не знам за каква титла от Голям шлем е тръгнал.

Тоя жълтия Макензи що е с шотландско име? На 22 г. е и игра много добър тенис. С тази игра до края на годината ще е в топ 50. А на нашия се вижда че все още няма психика на победител. Това се видя и в Лондон. Докато нямаше големи очаквания в групата направо попиля съперниците си, но когато се видя че има шанс да играе финал се вдърви и особенно на финала Гофен, който беше прегазен преди 3 дни игра по-добре от нашия и само невероятните качества на Григор му помогнаха да победи. Дано сега когато вече мина тpети кpъг се поуспокои и да почне пак да мачка

след третия кръг идват истински топ играчи и ще му се опутиутето набързо, ако доживее 4 ктъг изобщо след днешния трилър.

Ако някой от пишещите тук е по-добър от Григор, или ако познавате по-добър български тенисист в момента, действайте да се докажете. Ако ли не - по-добре си трайте. Нямаме кой знае колко добри спортисти в момента, така че няма нужда от вашите "експертни" оценки.

БРАВО, ГРИШО! НАПРЕД И НАГОРЕ! Плюйте хейтъри, плюйте! След 10 дни, като вдигне купата ще се изпокриете пак, като мишки! Църкайте сега!

той самолета не може да вдига вече(даже старата лачена чанта избяга от него) ти за вдигане на купа ми пишеш

Ало, разбирачите, Вие какво очаквате? Всеки мач да бие с 3:0 (2:0) ли? Игра си добре нашето момче! Взе това, което се очакваше от него. Игра концентрирано във важните моменти. Американчето игра супер надъхано, без напрежение (нямаше какво да губи), а явно си го и може 22 годишния келеш. На голям шлем случайни тенисисти няма! Малий, ако беше загубил Гришо, що помия щеше да се излее, дира нямаше да я побере:)))

Да те светна човече, че щом си номер 3 в ранклистата и играеш срещу 186-я в ранклистата, победа с 3-0 (6-3; 6-3; 6-3 в отделните части е максимума, който номер 3 трябва да пусне, като гювеч на 186-я, да не говоря за много по категорични три сета, като резултати от 6-3, които трябва да спечели) не трябва да подлежи на никакво съмнение!!! Останалото, в случая е или огромна излагация или супер калитковско и късметлийско 3-то място, което ОЧЕВАДНО не заслужава с играта и представянето си!!! Какво му пречи?!??!? Крив корт или крива ракета .....

В следващият кръг ще има руски филм на ужасите и ако случайно го прескочи ще го чака австралийски ужас. До края на годината нашия изпада от 10 ката връщат се повечето контузени и край с късмета!!! Единствено само той може да се спаси като заиграе по добре но от видяното до тук по скоро ще върви надолу.Играта му продължава да е тотално непостоянна!!!

имаше късмет.

че дори 186-тия в света е доста по читав от нашата кифла! Ако имаше поне малко опит щеше да и изкара мармалада върху прасковения екип.

Покрай шумотевицата след турнира в Лондон се чуваха тук-там и трезви гласове, които виждаха, че зад цялата еуфория и патриотарство не стои никакво реално подобрение в играта на Григор, ама за пореден път се потвърди правилото, че айкю-то на тълпата се равнява на интелигентността на най-глупавия ѝ член.

Асковския каунь още ли говори български като сиганин ?

Бетер сиганин! Да земе да научи малко български тоз кау-н!

След такива мачове обикновено пада в следващия кръг.... още повече щом е Рубльов, просто нещата са драматични.

снощи кусно гледах надал и след това федерер,ами класата си е класа! каквото и да говорим григор е на светлинни години,няма тази харизма.ако не спре да се фръка по плажовете с разни курви пиши го бегал.спомням си младокa рублиов как го отнесе

Преставам да го гледам и интересувам повече от мачовете му. Немам нерви за селските му изпълнения.

Май ти си селски.......но победата си е Победа. А това, че му пусн 0:6 си е тактика и не го прави за пръв път.

Брилянтен Григор! Макензи са накензи. Успех!

ТИ ЯВНО СИ СХВАНАЛ ТАКТИКА НА ГРИГОР ДА ЗАБЛУДИ "ГОЛЕМИТЕ" КАТО ДАДЕ СЕТ 6:0. УМНО....

е този номер 3! Ама така е когато се докопаш случайно до предно място. Нашия е типичен случай за женския тенис. Сигурно затова е сложил розово. Там разни случайници стават номер 1 и се менкат през седмица две, когато Серина липсва. Никакво постоянство!

Пак се обадихте неподготвен, господине! Какво разбирате от тенис? Нищо, но все забравям, че ние знаем всичко и от всичко разбираме. Важното е, че победи, а вие едва ли даже и на компютърна игра можете, да спечелите нещо. Лек ден!

Когато съм гледал тенис ти и розовото педерастче сте били в топките на бащите си . Щи кажа само,че тоя твоя е приключил за тениса, а ти следи как ще се "развие"от тук натам и не се нервирай много като видиш колко съм прав. Случайни проблясъци и късмет не могат да те държат на върха.

Чудно ми е в петък на мача срещу руснака - Волгин и подобните му(безродници)кого ще подкрепят

Леле умрях отивам да си лягам, ама наистина по слаб Гришата не съм го виждал никога.

тва си му е обичайното ама вие не глеате тенис ,а само хвалибите след случайни победи

Калитко...

Kak trudno e da pobedish! Bravo, Grigor!

О,чевидно младежът има договор с фармацевтична компания, произвеждаща хапчета за високо кръвно. :)

гришо си е номер 1,така че чакаме първата титла от големия шлем,само така гришо

Мачкай, Гришо!

Aко не на тенис то по-добре мачкай Никол!