Победата на Гришо - реакции и снимки

Григор Димитров отново се превърна в основна тема в тенис средите.

Обратно в новината

Коментари - Победата на Гришо - реакции и снимки | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Григор не е просто добър, той е великолепен. Днес нямаше добър ден, но игра и победи. Победи, защото вече е зрял. Победи в момент, в който преди само година би се сринал. Това е голямата разлика между таланта и шампиона. Колеги, спрете да плюете, Григор не е случайно на трета позиция. Това е постигнато с много, ама много труд и резултатите са видими. Браво!

И АЗ ТОВА МУ КАЗАХ. А И СЛЕД ТАЗИ ФАМОЗНА ПОБЕДА ПЪТЯ КЪМ ТИТЛАТА Е ОТКРИТ.

Абе с каката нещо да не е станало? Нашия съвсем се оля

Победата си е Победа. А това, че му пуснa 0:6 си е тактика и не го прави за пръв път.

топката през мрежата' и чакане противникът да я забие в мрежата, нищо добро го не чака. Андрей Рубльов, съжалявам че е рашняк, най-добре да емигрира и да се състезава като Звереви за Германия, нищо добро го не чака, направо ще бъде размазан от агресивния стил на иконописеца.

Chefo77

Не че нещо, но ми се струва здрав зоба на Рубльов. Гледах мача му с Григор миналата година ... пишлемето се държеше неадекватно.

186!!!??? 3.5 часов трилър ????!!!!Абе тоа да не играе черно тото ???

... цар на пиaра...

Абе извади късмет днес. Ако така играе и в петък срещу руснака, направо не го виждам. То вярно, че мач с мач не си приличат, ама...

"Ако така играе"...??? Ами той игра на върха на възможностите си, направо извади късмет ??? Може ли номер 3 да бъде размазан в сет 40:0 от 168-мия ??? Гришо е най-измислената, напълно късметлийска звезда в историята на тениса ???

победителите не ги садят... успех момче..!!!

Не ги "садят" - сеят ги. Успех Незнайко! С правописа.

Днес сървайвъс, а утре?

Лео

Цял мач си е мисли за биткойните и си пролича!

Мммда... Направо измести Цонга от трилъра.

... цар на пиара... това го е "прихванал" от каката - стара била, цигане била, не можела да се облича - ама не слиза от новините...