Три тайбрека и Кирьос си спечели мач с Гришо

Ник Кирьос е следващият съперник на Григор Димитров в Мелбърн.

Обратно в новината

Коментари - Три тайбрека и Кирьос си спечели мач с Гришо | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако един журналист напише в полето за търсене на Youtube името Nick Kyrgios + pronunciation, ще разбере, че то се произнася Кириос, а не както си фантазира, че е Кирьос.

На по ниска температура??? Вие господа спомняте ли си че лятото или есента там нейде... Гришо тренираше в академията на Надал при убийствени жеги и без глътка вода по няколко часа на ден??? Видяхте ли как изглеждаше "Гришо" ...щото така свикнахте да му казвате??? Димитров беше класи по свеж от съперника си. Така нека и другият мач е пак на 40+ градуса. Ти да видиш тогаз...

Прав си за всеки друг освен за Кирьос. Кирьос генетично е гръцко цигане тренирано от дете на австралийските жеги. А междувпрочем утре кирьос има и мач на двойки.

кириос ,мириос...квото и да направи нашия , пак ще срещне Надал в един момент и тогава ще се види кон боб еде ли?

Бе, той, ако я докара до мач с Надал, на тоя ред, ще го считам за голяяям успех.

Що бе? Ако в понеделник мине кирьос, за сряда ще има доста лесен противник. А Надал, живот и здраве, е другия петък.

Кога ще играят, знае ли се като дата?

понеделник

И Кирьос и Цонга разчитат много на сервирането и са по-зле в ретурите. Цонга има едни заучени разигравания при собствени сервиси с което си печели мачовете. Много шаблонен и праволинеен играч, но безгрешно правещ това което може. Зада бъде бит Кирьос, на Григор бекхенда трябва да е по-добър от показаното до сега. В мача от Синсинати повечето точки спечелени от Гришо, бяха към бекхенд страната на Кирьос, които авастралиеца или бухаше в мрежата, или вън зад линията. Кирьос е много зле с бекхенда, дано Григор пак го приспи и лека полека да го изнерви и излъже;)

Нашто хубаво момче ще бие с 3:0, за нещастие на грозните онанисти.

Значи си и грозен :).

Григорий е до тук. Кирьос ще му вземе скалпа.

Не е сигурно, но е много вероятно. Съвсем друга класа показаха Цонга и Кириос. Спокойни, сигурни, няма двойни грешки, непредизвикани грешки, една камара асове... Но все пак резултата е 2:1 в полза на Григор, засега. Има възможности. Ако се стегне да ги покаже... Бил е и по-корави от Кирьоса.

Все пак тези играха значително по-късно и на по-хладно. Нека се надяваме, че ако следващият мач на Григор е при 30 градуса или надолу, и той ще изглежда по различен начин.