Успехът на Гришо в австралийската жега (галерия)

Григор Димитров победи руснака Андрей Рубльов с 3:1 (6:3, 4:6, 6:4,6:4,) и се класира за четвъртия кръг на Australian Open.

Обратно в новината

Коментари - Успехът на Гришо в австралийската жега (галерия) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чета коментар - Ти си Магьосник Григор. --------------- Колко Хлапета играят тенис, само заради Григор - с Хиляди, Стотици хиляди. ------------------- Преди години купих ракета Уйлсън Сампрас за малкия син. И то детето, щото гледаше Сампрас и играеше тенис. И доста добро стана. Но след това дойде студентстово и той реши да се посвети на други неща. А даже и във Тяло и Физиономия прилича на Григор. -------------- И това е причината да чувствам Григор, като много близък до сърцето ми Човек. Винаги ще го подкрепям ив Падения и във Възходи ... както е било и ще бъде - To The End. ----------------- Ракетата е в дома ми и е в РАМКА, като реликва. Сега ще чакам ракетата "Димитров".

Абе тебе не те ли убих преди 20 -тина години?

Григор е Номер Три в Професионалния Тенис в този наш Цял Свят. Но аз винаги съм бил сдържан, защото еуфорията от Победа е нещо не съвсем хубаво. Мач, след мач и спокойно, защото в Турнири от този калибър, нямаш време за "дълбокомислени анализи" ... Целта е Важна ... На Григор желая ЗДРАВЕ, а Целта е само Негова. За мен ще остане удоволствието, че играе Фанстатичен, Атрактивен, завладяващ Хората и МАЛЧУГАНИТЕ Тенис. Григор е Наша Гордост - Българска. Успех. Пък "Каквото сабя покаже".

При 40 тръгвам да си купувам цигари. Усещам някакъв "грил", даже не мога да се изпотя. А се говори за Тенис от Хай Класа. Това за мен е Неразбираемо ... в Такава жега, която и аз съм я изпитал, само като си взема едни цигари. --------------- Това да играеш в такава жега часове наред тенис е Невероятно. Благодарности за Григор и Рубльов. Браво. Желая Здраве и на Двамата. А Рубльов - Бъдещето, както и на Зверев е тяхно.

абе пуснах гледах оня така го беше почнал и спрях телевизора сега гледам победил...евала пич

иво яз като тебе не ми издаряха нервите и спрях телевизора. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво Гришо пожелавам ти и през втората седмица да ни радваш,здраве,късмет и успех.

Евала Гришка,бий червените кхмери по кратуните - а русофил като видиш на улицата, шамар да му удариш, винаги ще има за какво

комунягите пак са тук... и не обичат нищо Българско...успех Гришо

Стига в тея кретении бе, всичко ос.рати с вашия комунизъм-антикомунизъм. Лекувайте се. Не ос.ирайте наред.

Ох! Искам връщане на белите екипи. На този турнир жените в тъмни, убити тонове, а мъжете като папагалчета и канарчета рипат из корта. С тези розови екипчета очаквах да се целунат с език накрая над мрежата Андрейчо и Гришката...

'gay' англ. - "шарен", "весел".. бълг. Това е "актуалния" "тренд" на "френдовете" от "евроатлантическата общност".

да бе, знам какво е било значението на "gay" в английския отпреди 100 години. а екипите на найк са супер дразнещи.