Загубата на Гришо в Австралия (галерия)

Григор Димитров загуби от британеца Кайл Едмънд с 1:3 (4:6, 6:3, 3:6, 4:6) в четвъртфинален двубой от Australian Open.

Обратно в новината

Коментари - Загубата на Гришо в Австралия (галерия) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

плюем когато някой българин губи ......... Защото когато Григор мачка е Гришо а когато губи е Хасковлията.......................

Хайде някой, който е стигал 3-то мсто в света в своята професия да коментира колко е зле Григор, а? Кое му е зле? Извеността? Парите? Здравето? Умението? Като не ви харесва - радвайте се на друг тенесист! Тази енергия в сипене на кофти коментари, ако я използвате в нещо полезно, страшно много неща покрай вас ще се подобрят...

Гра гра гра-изсмя се дрътийо гаргарок бре!Ето ви го бре-градски фен от аграрен произход бре!И ме кефи дето е писал че дришку от аскоую бил тенЕесист бре!!!Гра гра гра и ха ха ха,бре!!!

първата ни ракета ??? каква ракета бре дира , след загубата се превърна в пръчка , първата ни пръчка загуби двубоя но за сметка на това обича портокали които се брулят с ракетата с която играе . честито на всички ракетечани и пръчкачани

Имаме ли по-добра? НЕ! Съответно това Е най-добрата ни ракета. А тая пръчка можеш да си я бутнеш у гъзо!

Гра гра гра-изсмя се стария гаргарок на развален австралийски език,бре!И взе че се присети кой още се е прочул от града голяма Хюстън(на местен жаргон бре!) а иначе ГРАДЧЕТО от СЕЛСКИ ТИП наречено АСКОУЮ и намиращо се в ДОЛИНАТА НА ДЪЛБОКИТЕ ГАЩИ,бре!Ха ха ха!!!А иначе освен този ПИШМАТ тенЕсист,дето не е завършил и пети клас(!!!) и винаги КАТЕГОРИЧНО е ОТКАЗВАЛ да играе за Дейвис Къп от името на вулгериа,бре!Дето освен МЕГАкъсмет друго няма бре-освен да ЧУПИ СТОЙКИ,както се изказват колоритно за него местните аскюулии бре!Та присети се дрътийо гаргарок,че от НАЙ-ОСМИВАНИЯ ГРАД във вулгариа,дето населението лочи УРАНджада вместо вода са се пръкнали и много по-велики от тоя дришок херои бре!Като например великия ФИНАНСИСТ на име Ице Бисераки бре!Или великия ПРИВАТИЗАТОР колето Банев,бре!!!Или пък шефа на ШУРОБАДЖАНАЦИТЕ-некакъв ГЕРБЕРИСТ-МАСОН-Диланата Добрев бре!!!Освен туй АСКОУЮ е баща на първите банкови обирджии през дивия комунизъм бре!А пък един друг техен херой-автомобилен състезател през 1978 година успя да утрепе цели шест петгодишни деца на куп бре!На входа на парк Кенана го направи бре!!!Ха ха ха-се изсмя отново на развален австралийски стария гаргарок и каза-Пийте УРАН и да не ви пука,бре!!!Гра гра гра!!!

Mного ме е яд. 3аради Григор, но и за друго. Aз работя в OK и ми е кеф когато мога да им натривам носа на местните. Днес се правих на ударен с мокър парцал, се едно нищо не съм чул.

А като спечели в Лондон не ти ли урязаха кинтите... майтап. Най ме кефи, че най-накрая измести от центъра тъпите футбулни простотии. То кой ли се интересува още от футбол...

Григор е много корав хардуеър, с бъгнат софтуеър. Има едно малко вирусче. Трябва една малка програмка. Ама, май тъй ще си остарее морално и материално с туй бъгче. Как да не го е яд човек.

Не се вживявайте. В тениса е пълно с такива дето не мога да бият сервис и да удрят бекхенд с две ръце! Както и с такива дето бият страшни сервиси, но не могат да играят. Истината е някъде по средата.

И Надал падна, част от играта...Милионите обаче си остават за тях, а ние си оставаме бедняци.

григор и да спечели пак си оставаме бедняци защото си имаме тиквата от банкя и собственна мафия.

Григор има сили за не по вече от 15-20 място в ранглистата на АТП.Младите идват и това е действителноста.

Ти по хандбал ли си "тренер", по какво, по ръгби, може би!? Щото Макенроу(нали си го чувал) каза преди турнира, че ще бъде разочарован, ако Григор не спечели шлема.

ммдааа.....които ял......ял.

Тук чета едни тъпизми ... Никол, сегашната приятека на Григор, е доста По-богата от Григор. В Шоу бизнеса и то Америкатския, се печели значително повече, отколкото в Профи Тениса. Спомнете си скорошния "протест" на Джокович...

навсякъде пише кой колко е изкарал тя ако беше по богата нямаше да му се усуква въобще!

Нищо Драматично не се е случило. "Възходът и Падението" са част от ежедневието на Асовете в Профи тениса. "Еверст на Тениса" за Григор е Близо. Спокойно, ще го изкачи. Така изкачването ще бъде "още по сладко". Само да е Здрав.

Ако всички коментиращи тук бяха достигнали успехите на Григор Димитров,България щеше да бъде да бъде нормална държава.Нека те направят повече.Но за това трябва да се озорят,не е като да плюеш пред компютъра.

С теб сме , Гришо ! Стискаме палци. Успех !!!!! Mачкай Гришо !!!

Hе е проблем на гришо че сега загуби,след седмица-две ще е отново във форма а след месец ще е номер 1 и водач на световният тенис.

и от тотото да захлеби, че оная дърта циганка издръжка иска. Ай да я разкара и да фане нещо по младо, хубаво и не толкова претенциозно, че да заиграе и до финалите вече. Не бях виждал скоро по премерено падане от него. Даже и треньора не се ядоса.

Тя сигурно е богата поне колкото него. Но наистина може би не е за него, макар че те си знаят... съпругата на Федерер е скромно и обикновено момиче, имат 4 деца Джокович също е с момиче, с което са заедно от училище, както и Мъри За Надал дори не знам да има жена до себе си

На Рафа годеницата е голяма симпатяга

Пълно разочарование!

Тоя пак се осра, как избута до тук!

хаха, ам то да не е само да позираш кат модел насам натам!!

Трябва да спре с Шараповщините... Вижте статистиките в края на мача - 122:118 точки за англичанина. Като направи 13 аса и 4 двойни грешки, т.е. 9 чисти точки от сервиз. А за Гришо 7:7 - значи нищо от сервиз (пак добре, че предишните мачове беше на минус). 9 точки от сервис при само 4 разлика като цяло. Беше време да загуби с този калпав сервиз.

Малшанс. На Гришата дядо му починал вчера и той подочул за това и изгубил концентрация

тоя му дядо почина за 7 път вече и григор ще гледа шлемове през крив макрон,с изключение на софия опен за които се е абонирал.

и балкански синдром. Когато очакванията са най- големи се спичаш. Май фанфарите как най-сетне е заиграл правилно го свалиха долу !! Не мога да се сетя колко пъти вече пада подхлъзвайки се на корта, но явно и в придвижването му нещо куца. Разочарование и за нас. Жалко.

Чилич победи Надал току що

Надал се отказал заради контузия

Федерер печели Уимбълдън, когато е на 22! Надал печели Ролан Гарос, когато е само на 19! Новак Джокович е с първа титла от Големия шлем през 2008, когато е на 21! През 2012 Анди Мъри печели ОП на САЩ, когато е на 25 години, а през следващите години печели два пъти и Уимбълдън. Това е разликата между големите тенисисти и наш Гришу, който сигурно няма и 10-на победи над тенисисти от топ 5, макар че скоро ще навърши 27! Вижте как игра Чилич срещу Надал днес... затова и хърватинът ще стане скоро 3-ти в ранглистата, на мястото на нашия пръдльо!!

досега друг пръдльо в топ 3 не сме имали...така че си задръж експертното мнение за масата.

Така е, но все още не мога да приема реакцията му след победа. то са крясъци и хвърляния по терена все едно е бил някой голям. А големите - Ноле, Федерер, дори Надал радват се хората, може и някой жест или физиономия да използват но не го докарват до границите на психичното равновесие. Може би тези негови реакции показват, че наистина не е сигурен в себе си, а е крайно време да си повярва, тъй като още малко и времето започва да играе срещу него. А че сме нямали по-добър от него, за това спор не може да има, а дай боже скоро да можем да спорим за това

Вавринка печели първата си титла от големия шлем когато е на 28, или тук си си затворил очите за да изразиш грешното си становище.

Подарък за следващия.