Историята и митовете на Супербоул (галерия)

Неделя, 4 февруари, е ден, отбелязан с червен цвят в календарите на американците. Неофициален национален празник. Неделята на Супербоул.

Обратно в новината

Коментари - Историята и митовете на Супербоул (галерия) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Германия ам. футбол е доста популярен, дори има нещо като извънсезонна лига, докато трае почивката в Щатите. В Лондон пък традиционно всяка година играят по един мач на Уембли от НФЛ. Който го интересува, гледа, никъде не видях в заглавието, че е задължително да се клика върху материала.

СБ-ът е в неделя, така че на Америка не ѝ се налага да спира "задъхания си живот", щот и там се почива в неделя. Па ако иде реч за нац. спорт. т.е. - плюскането - в Деня на благодарността определено пада по-голяма лапачка. Шот си требват сили за голямото ръгане на следващия ден(черния петък).

по коя българска телевизия ще го дават да го гледам?

само не разбирам какво общо имаме ние с американския "субербой", при това той ще е след 10 дни! Това реклама ли е?!?! Колко ви платиха за нея?

Еми, търсят пазар за гмо простотиите си.

Историята на Том Брейди е наистина достойна за перото на Братя Грим: избран в шестия кръг на драфта и участваш на първия си Супербоул единствено заради контузията на титулярния куотърбек, 16 години по-късно той е най-успешният играч на позицията в цялата история, женен за една от най-красивите жени в света и с богатство, което му отрежда място сред първите в света.