ЦСКА хлъзна ”Левски” в дъжда

ЦСКА победи "Левски" с 1:0 в мач от Първа лига, който се игра в много тежки условия.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА хлъзна ”Левски” в дъжда | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не ми публикувате коментара?Мъжки двубой, в който победи по класния отбор!

Той европейският футбол е една голяма нагласистика. Богатите клубове от богатите държави се подпират до последно за да има повече парички у УЕФА. Тук е най-добре вече да пуснат мачовете на търгове с явно наддаване и парте да прибира перукян! След търга ще имаме театро с елементи на футбол, както до сега!

По-голяма засада не бях виждал.

Не си виждал засада защото нямаше такава.

Ма каква е тая еуфория, ей ?Един случаен гол реша мача.Качеството на играта нема какво да се коментира.Условията бяха ужасяващи.Споделих само, че Тирето нищо не направиха значимо, въпреки всеобщото самонадъхване, че са некаква машина и ще ни смажат.

Ми те ви е*ат от години, явно ти е гот щом се изрязваш по форумите :)))

А бе прасе оранжево ква тройка те гони бре, че за два мача нямате едно положение за гол... как точно ще ги вкарате тези 4-5 гола??? Удари от 30 метра няма да влизат вечно. Ако топката можеше да се търкаля на този терен нямаше да можете да я пипнете.!

Хайде и под това заглавие да го кажа: Абсолютно всички мачове на Левски с Тирето през пролетния полусезон са договорени ( нагласени, уредени, думата не е важна)!!! Левски няма да извлече нищо от тях, но не защото няма силите да го направи, а защото задкулисните играчи не са предвидили това!!! Със свободни агенти толкова. Не случайно единствените, които стават за нещо Ейлофсон и Тиам са с пари, а не свободни агенти. Жалко за сините фенове, мнозина от които все още таят наивни мечти за мачовете за Купата. Щем или не щем, това е положението!!! Докато ония двамата вършеят из българския футбол, няма да видим нищо истинско и никой друг отбор, освен техните няма да види трофей!!!

Незнам дали си уреждате срещите с тирето, но днес паднахте от ЦСКА

Гроздето е кисело, а манго ;)

Мъко, мъко говежда...нека мучнето започне сега!

Хахааа . . . Оранжевото гмо , не знае че това му е последните гърчове . . . САМО ЛЕВСКИ ! ! !

върви на ливадата в подуяне и си купи говеждо месо. само левче килото. евтино е, защото одеве директно на ливадата заклаха 11 куци теленца. никой не го иска това говеждо месо, защото много лошо намирисва. а ти от кое Ле'ски си, това закритото през 1949-та или някое от другите 11 (11 пъти са си сменяли името)?

Сините евротитани подценяват битките в родното първенство. Те са родени само за велики турнирни злощастни загуби през месците юли, август и много рядко септември.

АМИ БРАВО НА ЦСКА, АМА ТРЯБВАШЕ ЛИ ДА СЕ ИГРАЕ ПРИ ТЕЗИ УСЛОВИЯ, КАКВО ТОЛКОВА ЩЕШЕ ДА СТАНЕ , АКО СЕ ОТЛОЖИ С ЕДИН ДЕН

Е как какво по-лошо? Ако е сухо, говедата щяха да инкасират поне тройка.

Цяла оранжева България е във възторг! Фанфари свирят,победоносно възгласи цепят дъжда ,тържествена заря озарява мрачното мартенско небе! Оркестър "Гриша Ганчев" също допринася за празничното настроение с автентични стари шлагери от ромския ловешки фолклор!

А синя България рони крокодилски сълзи, че пак трябва да правят свирки.

Сааамо Литекс!

... по-точно... латекс...

Жено, сам ще си нарежа салатата, бегай да купиш вазелин от аптеката защото това ГМО как ни започна -околоанусните сърбежи преминават в болка

Без вазелин. Целия вътре СУХ.

Съдията не повлия по никакъв начин на мача. На такъв терен се случват някои единоборства - единствено като някаква грешка, която според ме не е особено важна, че Бодуров плю и псуваше по съдията в една ситуация, което чужд съдия нямаше да подмине, но и Тиам беше за жълт картон в определени моменти. Лош терен, слаб мач без голови положения и нито един точен удар в двете врати. Може би една идея по-бързите и борбени Малинов и Десподов имаха 1-2 наченки на нещо в атака, но нищо не се получи. Късметът покри отборът, който имаше по-голямата нужда от 3-те точки. Това е истината за мача без фенски окраски.

До ръководството на ЛЕВСКИ .Пиша ви вече 100 пъти и много добре знаете, че от 10 години в Левски -няма централен нападател.От Дембеле- Левски няма нападател. Махайте тоя нещастен жабар-никакъв трениор не е . Почвайте да пускате юноши-иначе с отбора е свършено .Ако продължите да не слушате хората ,значи сте големи тъпанари.

Добре

Нещо не се виждаме в схемата ?????

Чувстваме се прекрасно...може да не не ми вярвате, но не е като да те бие ЦСКА.. С по-малко вазелин минаваме.. Сааамо Уефски...Сааамо Уефски...

първо - това не е новина. второ - да питам говедата щом чорбата не е чорба, а са Осъм или Чавдар Етрополски, то как се чувстват след загуба от 6-торазрядни селяни? това е като отпадането от Люцерн.

Ако не беше дъжда и съдията, тия ги бехме отнесли - Ловеч-Етрополе- тире-ЦСКА. Нема страшно да те бие "тирето"- бият ни на тупан , ама не боли като да те бие ЦСКА Сааааамо Уефски!

Очакваме пряко включване от Стойчо Оловото да коментира съдиите

ЦСКА му го хлъзна на Лефски в г*За

"Червените боклуци"(бикове) осемениха резонно подуенските крави.

Заради лошото време, абонатите се отърваха много леко.

Iivanov84

Това е пародия на футбол,не видях друго...

Вкаранга пак е номер 1.

Ако теренът беше в нормално състояние, едно 3:0 пак отиваше......

А сега кой ви би?

Вече и за втори ще си мечтаят:)))

Станаха ни абонати.

Началось-5 от 5!!! Само ЦСКА!!! ХО ХО ХО

Браво,добра новина-тия леФски са мн ого антипатични...

Кеф!!!

Ти да не обърна резбата:)))

Русев Роси се оказаха боси да спретнат конкурентен отбор дори за мърлявото наше първенство!

Какъв кеф само да видиш жалкия доноснически обор на #кой изкожен от вКаранга. Найс, нали?

Цска победиха и по стойностни отбори -верея,витоша е т.н!