Голям Дел Потро спря непобедимия Федерер

Хуан Мартин дел Потро спря серията на Роджър Федерер за 2018 г. и го победи с 6:4, 6:7, 7:6 на финала в Индиън Уелс.

Обратно в новината

Коментари - Голям Дел Потро спря непобедимия Федерер | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Злобар е Федерер и това се видя ясно, когато от три метра натресе с топката Дел Потро в бедрото, поне със сто километра , вместо да пусне топкака другаде и пак да отбележи точката. Потро очакваше да му се извини, а "великият" му обърна гръб.

Видя се, че когато го настъпят по мазола Федерер се променя и не може да сдържи яда си. Всички обаче трябва да се учат от него как да си планират турнирите. Той отива на такива, на които е 99% сигурен, че ще ги спечели, за де не инкасира загуби. Очудващо е обаче, как млади, талантливи в най-добра възраст тенисисти не могат да го победят. Движи се по-добре, отколкото преди години. Швейцарците са много напред с добавките.

Гришо да гледа и да се учи, че Федерер не чак толкова непобедим, колкото изглежда срещу него и други като него, дето му правят евала.

Невероятен мач. Когато Федерер играе безупречно е до такава степен перфектен, че понякога ми се струва малко скучен. Снощи имаше емоция, страст, интрига и страхотни изпълнения. Дано Дел Потро издържи в това темпо до края на сезона.

За първи път видях Федерер нервен,влизащ в разправии и всичко това за да може да измени хода на мача(донякъде успя)Впрочем той така постъпи и при победата си над Чорич.Отличен Дел Потро,като спортист и човек!

Дел Потро визуално ми прилича на Джокович.

Така е щото са близнаци, ама от различни майки и от различни бащи.

... и тримата са сигани...

Чичо Федя даде фира.