Коментари - Бербатов: Не ме интересува кой какво говори | Корнер.dir.bg
назад

Бербатов: Не ме интересува кой какво говори

Сряда 12:30 часa английско време. Ми­нало е малко повече от половин денонощие след равенството 2:2 на "Манчестър Юнай­тед" на сцената на собствения Театър на мечтите срещу "По­рто". В изумителната база на "червените дя­воли" в Карингтън е тихо. Почти всички звезди имат почивен ден. За кратко се мяр­ка Неманя Видич с мал­ката си дъщеричка, но и той отива да почива. Господин Бербатов ще дойде след пет ми­нути, обявява ми служителка в клуба. След малко тя се усмихва и разменя няколко шеги с въпросния господин Бербатов. А той е го­тов да посрещне "24 часа" в новия си дом. Една от залите за пре­сконференции е на на­ше разположение. Още влизайки в нея, разби­рам най-важното. Капи­танът на България ве­че е здрав и се готви да играе - или срещу "Съндърланд“" в събота, или най-късно в реван­ша от Шампионската лига срещу "Порто" ид­ната сряда, пише 24 Часа, цитиран от deltanews.

Обратно в новината

Коментари - Бербатов: Не ме интересува кой какво говори | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 6

toq e dobar samo v man unt a v nacionalniq samo pre4i taka 4e i za nas i za nego 6te e po-dobre da se otkaje ot nacionalniq

Браво на Димитар.В наи-голямия клуб в Света е.Кои какво иска нека си казва.

Berbo e gotin

Тъп левскар!!!

Бербо ти си най-добрият и всички го знаят,но не им е стиска да си го признаят!Ех,тази завист и злоба.Ти си уникален и ще го докажеш в мача срещу Порто! А за играта ти барометър е само Сър Алекс!Успех!

и е прав,ама много е прав! в тази татковина мила разбирачите преливат от борда...a ти вместо да поучаваш, давай съвети на собствените си дечица,...ако имаш такива :)))