Бербо с цял мач при победата на Юнайтед над Мидълзбро

Манчестър Юнайтед направи нова крачка към титлата, след като без особени проблеми спечели с 2:0 при гостуването на Мидълзбро. Райън Гигс изведе "червените дяволи" напред в 25-ата минута, а Парк Джи Сун удвои малко след почивката. Димитър Бербатов започна като титуляр, като си партнираше в атака с Федерико Македа, предаде Спортал.

Обратно в новината

Коментари - Бербо с цял мач при победата на Юнайтед над Мидълзбро | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Nemo! Я какъв точен анализ е направил на базата на английски вестници. А сър Алекс Фергюсън за него е никой. Ето докъде води лумпенизацията на запалянкото, че даже е паднал и до лични обиди. А изглежда и българския яко му куца, та пише на \\\\\\\\\\\\\\\"маймуница\\\\\\\\\\\\\\\". А може и да не е българин.

Спрете да ръсите глупости! Прекарах цял следобяд в преглеждане на статистики и четене на изказвания на журналисти, и мога да ви кажа следното: Първо, ако си мислите, че Бербатов не тича, то много се лъжете! Влезте в сайта на УЕФА и вижте в статистиките на мачовете на Юнайтед кой колко е тичал ;) (плюнчовците ще останат изненадани)! Ако за нападател м/у 9 и 10 км за 90 минути са ви малко, то сравнето го с Роналдо и Руни. Второ: Бербатов не е централен нападател в този отбор! Разберете го най-накрая "Berbatov is a fantastic link between the midfield and attack. He has that sense of space and senses this space in the last third," Ferguson told France Football. Трето: Как искате Бербатов да вкарва, когато при голови ситуации не му подават топката?!?! ето ви линк към сайт, в който можете да проверите статистиките за всеки мач от висшата лига http://www.guardian.co.uk/football/chalkboards/create Погледнете пасовете на Юнайтед в противниковото наказателно поле и вижте, че на Бербатов почти не се подава. Четвърто: Той е на второ място по асистенции във висшата лига с 9 на брой! Така че, спрете да плюето безоснователно! Всички искаме да играе добре и да вкарва голове! Нямаме си много добри футболисти, затова защо трябва да плюем и малкото, което имаме???

хахаха но не вестниците решават дали ще го махнат от юнайтед,а сър ;) много бавни коментари

Най-точно го коментира В.Михов по време на мача. Бербатов е най-техничният играч. Други го докарват с тичане и блъскане. Михов беше преброил 21 паса на Бербатов и само един от тях неточен. Просто някои играчи го пренебрегват - по най-различни причини.

DA BE DA, BARBI A NI6O NE STAVA, PREDRI4AM 4E SKORO 6E GO IZXVARLQT OT MAN. UNITED. VIZTE KAKVO PI6AT ANGLIISKITE VESTNICI ZA NEGO. TOI E SRED 10 NAI-SLABI IGRA4I V ANGLIQ. SRAM, PO-DOBRE DA IZVIKA DOBRE ZAPAZENATA SI MAIKA DA GO OTSRAMI

Замълчете дано бербо ви затвори устите на всички който завиждат ;) Нашото момче не тича много но има чудесен усет към пасовете :) не е като италианце Македа който тича като киорав кон у гробища и не прави нищо! Бербо е най-техниячни в Манчестер