Мъри: Наказанието на Телкийски променя плановете ми

Националният селекционер Станимир Стоилов заяви, че наказанието на Димитър Телкийски ще промени плановете му относно титулярния състав за мача с Италия в сряда, предаде Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Мъри: Наказанието на Телкийски променя плановете ми | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всички разбират от всичко. ти бе, курник ли си какъв си, не схващаш ли че марто е в отчайваща форма и в комбинация с дядо кишишев левият ни фланг си е отишъл. ако така подредите и останалите нищо добро не ни чака.

фен сам на кишишев, но няма да е подходящ за игра срещу италянците. недоумявам и аз, защо стоилов не взе нито топузаков, нито иван иванов. в краина сметка тои ще си носи последствята, а те след мача с италя мисля ще са сериозни. и оправданя, че след 2-рия гол е било без значение и момчетата са рухнали няма никои да иска да чуе при едно 5:0. с тази защита и кипър ще ни бие

Тенекийски нямало да пътува за Италия-голям праз.

БРАВО КУРНИК МНОГО ТОЧНО КАЗАНО!!!

Много е важно да не объркаме състава !!! Много е важно за мача с Италия на върха на атаката този път да е Домовчийски а не Рангелов. Просто Домовчийски е млад, бърз поврътлив, и в много добра форма от мачовете с Херта Берлин. Така че според мен... в 4-4-2 в защита Илиян Стоянов, и Манолев. Много добри. Другите двама незнам. Които избере треньора. Просто нямаме качествени защитници играещи в добри отбори. В средата Стилиян Петров, Благой Георгиев, Станислав Ангелов, и Мартин Петров. Напред Бербатов и Домовчийски. Като Бербатов е малко зад Домовчийски, а на Стилиян и най вече Мартин Петров се дава повече свобода в дейстие, най вече в атаката на Марто. Така че ето това е състава. И примерно с една смяна само за целия мач, просто защото нямаме достатъчно добри футболисти от силни клубове..затова само Валери Божинов да влезе по късно, задължително, на мястото я на Благо или Станилсав Ангелов. Който няма ден, или пък принудително ако се наложи. Това е.