Англия: Такъв Бербатов искат да виждат феновете

Капитанът на националния ни отбор Димитър Бербатов получи сериозна доза похвали за играта си при победата над Манчестър Юнайтед над Тотнъм с 3:1 на “Уайт Харт Лейн”.

Обратно в новината

Коментари - Англия: Такъв Бербатов искат да виждат феновете | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти си най-големия нещастник на света.Може ли да има такива хора,на които каквото и да им кажеш да продължават да плюят.

Какво искате?! БЕРБАТОВ НЕ МОЖЕ ДА ПРАВИ ЧУДЕСА САМ! Трябва и съдействие от съотборниците!

в манчестар бербатов играе силно пак за националня не,хм в манчестар има играчи,а в националня мениджери и интриги кои да му я подава сармов ли тея модена го оцениха даже мн дават ако ме питате,а иначе мишките дето плуят каде са сега в дупките.

Да бе и аз забелязах, че се е зализал повече този път.

Направо е страшен - какъв българин е БЕРБИ като за националния се разхожда и само говори простотии след мача, а за Ман Ю играе - пълен нещастник - интересчия - затова няма да се оправим скоро - НЯМАМЕ СЪРЦЕ ЗА КАУЗИ! А САМО ЗА КИНТИ И СЛАВА! НЕЩАСТНИК!

Старае се Бербатов доста в Англия, дава всичко от себе си, но в Националния нещо не му се получава поради някои причини. Като цяло е много ценен играч с неговите качества,които притежава.

хм аз не забелязах барбие да е напраил нещо запомнящо се :) мои тея брит да са се почерпили 5-6 бири и да са сбъркали играча :)

БЕРБО Е ГОЛЯМ ИГРАЧ И УМЕН ЧОВЕК ВМЕСТО СЕ РАДВАМЕ ЧЕ ЕДИН БЪЛГАРИН ИГРАЕ ТАМ НИ ГО ОПЛЮВАМЕ -НО УВИ НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ БИЛ СЪМ НА 5 КОНТИНЕНТА ДЪЛГИ ГОДИНИ НИЕ НЕ СМЕ СТОКА ХОРА САМО ПОГЛЕДНЕТЕ ПЪРВО КОЛКО Е МРЪСНО ОКОЛО НАС А ЗА ДРУГОТО НЕ ГОВОРИ МНОГО СМЕ ДАЛЕЧ ОТ ЦИВИЛИЗАЦИЯТА

БЕРБО ДАВАЙ САМО ТАКА ЗАТВОРИ УСТИТЕ НА КРИТИЦИТЕ

Сега искам да чуя всички глупаци ,които през последните години постоянно го плюеха!Браво на Берба.

Еми момчето си почина в националния... защо да не поиграе 1 час?

време беше

Е щом е така и за играта му срещу Италия трябва да се оцени високо, щом не се отчита това да ли вкарва или не.

мачкай берба :)