Боримиров: Батков опетни името на Левски

Бившият спортен директор на Левски Даниел Боримиров обвини собственика на клуба Тодор Батков, че шефът на "сините" е сътворил гаф, заради който срещу клуба е щяло да бъде заведено дело, съобщи deltanews.

Обратно в новината

Коментари - Боримиров: Батков опетни името на Левски | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На някой хора не им е ясно как стават тези работи... Боримиров бил обещал.... Подписва се договор или нещо подобно, всеки може да си обещае каквото си иска.....Като има договор с неустойки всичко е ясно !!!!!

Левски си е Левски, секи отбор пада в криза, ама ще се види във втория мач с чорбарите калко са силни

...синьо знаме ще гори, цска ще победи........

Говедцата едно по едно на заколение буааааааааахаххаахаха

ЧЕСТИТО ВИ ЗАГУБА ОТ БУРГАС!АХ КАК БОЛИ...ОТБОРА ВИ Е ПЪЛЕН С КУЦИ КОНЕ..ТОЗИ СЪБИН И БАТКО..ВИ РАЗКАЗА ИГРАТА....

батков не е цвете, но да не се заблуждаваме - варви уникална кампаня срещу него. а истината ... пак няма да узнаем, а само ни вкарват да участваме в игрите на милионерите

По спокойно, братя българи. ЛЕВСКИ СИ Е ЛЕВСКИ.Каквото и да става.

Нема ли кой да обръсне мустака на Батков?

ЛЕВСКИ Е ЗА Б ГРУПА

С тренери от Сърбия, които не могат да научат няколко израза на български това е на всеки отбор! Съпоставка Бардон и Радко/и другите/

Боримиров използва създалата се ситуация, но и с право. Както няма незаменими играчи , така няма и незаменими собственици. Особено когато вече са достигнали нивото си на компетентност и почвече не могат да осигурят не само по-добро развитие , но дори да запазят вече постигнатото .

я ви такойвата майката фенчета a.k.a. пладиати жалки такива. КОГАТО ЛЕВСКИ БИЕШЕ ПО УЕФА ХВАЛИХТЕ БАТКОВ А СЕГА ЗА МЪРЗЕЛИВИТЕ ФУТБОЛИСТИ ГО НАПРАВИХТЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ БОКЛУК Я ТИХО БОКЛУЦИ

Тези глупаци от Левски не разбраха ,че от времето на Витлачил в Левски най добрия треньор им беше кокала.Направи от пръдня боя.Никакви пари ,никакви нови играчи,само труд и перде.А те простаците го изгониха и сега берат плодовете на простотията си.Аз умен левскар не съм видял и няма такъв ,те са лумпени.Кво да се прави тамъзлъка им е калпав.

цял живот сам бил левскар но от деиствята на мустакатя дебелоглас педе....с.ще мина от друг отбор. ще стана бояжя

нема футболисти-таланти, иначе на другите спортове сме тхе бест

Най-добре е да се върне истинското име на подуенското отборче - ПОДУЕНЕ. Наглите учредители и техните последователи нямат никакво право да вземат и носят за име на отборчето си името на великия българин Левски. Левски е на всички българи, а не само на Вашата шайка!!!

Абсолютно сам съгласен със Боримиров.Това не е изказване в стил той ме изгони аз ще му го върна.Жалко за отбора и за феновете.

Скъпи некадърни, недоучени и малоумни журналисти, моля ви научете се да пишете поне елементарни неща правилно. Футболният отбор се изписва с кавички - "Левски", а Левски е великият български революционер и борец за свобода. Иначе от статията ви излиза, че Боримиров е купил нов автобус за Васил Левски. Стягайте се, че сте много смешни. Нямате право да пишете толкова глупаво. Не знам имате ли редактор, но ако има явно и той е гола вода. Хайде със здраве и умната.

продавам ибрици.

нещо си се надървил.май бащата на женати ще купува лефски.