Левски записа поредна загуба, този път от Черноморец

Левски записа рекордна четвърта поредна загуба. Този път "сините" паднаха с 0:1 от Черноморец след безобразна игра на стадиона в Ловеч. Така след пораженията от Локо (Сф), Виляреал и ЦСКА, столичани записаха най-ужасния си месец, който феновете им помнят, предаде ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Левски записа поредна загуба, този път от Черноморец | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лески каручка(мале ле(

дали Локо Пловдив , бившия тим на човекът с лактите , несъстотелната Галя Топалова и обеднелите играчи (за някой паричен стимул) няма да хвърлят спасителен пояс на "СИНИЯ ТИТАНИК"

s4upisiniteroga, тук съм бе, не се притеснявай. Наслаждавам се на бисерите ти. Я кажи кво ше правите у четвъртъка, а?

Ти първо вземи да се ограмотиш малко,пък тогава пиши по форумите!

еи пернишки убитак ходи копаи ваглища и не ни занимаваи с безумята ти!!!!

сега разбрахте ли че няма силни отбори ? а само отбори с пари, бази, трениори и садийско рамо ! няма грандове ! разберете! синя свинекомплекс като му спряха парите и садижската подкрепа - и какво стана ? 9-то място! черноморец като взе добур трениор, наля пари и бази и като има врузки в бфс, колкото да не свирят поне срещу него - сега дели 1 място с цска! няма грандове, разберете! има отбори в които просто са налице следните фактори: - пари - бази - трениор - мотиватор - технически директор - дулга резервна скамеика - садижски подкрепа - силен фенклуб синя свинекомплекс като останаха само без пари - и виж кво стана ! (само 1 фактор ги сабори, а даречем 2 - и садижството - не им удрят такова силно рам вече) 2 фактора да не са на лице и гранда става селско отборче! видяхте ли че левцски не е шампион и други глупости такива, а едно селско отбрче! баи ганйо няма пари... лошо.... и последно - за да е силно парвеснството не трябва да има левски и цска - това е слабо парвенство! трябва всеки един отбор да може да стане шампион и всички да имат равни шансове! това е клуча кам силня бг футбол! само конкуренцята поражда качество. а не само мтел да налива милиони в синя свинекомплекс и те постоянно да стават шампиони и да си мислите че бг футбола е силен !

я да видим кой сега е номер 1 :))))))))))

Време е повече отбори да правят ФУТБОл както го прави Бала в Черноморец. Фубол, а не самонадъхване на пияници от чалга дискотеките и биене в гърдите на овехтялото и парцаливото самочувствие. Прфесионализъм, а не далаверинг с дюнерджиии от плажовете на Бразилия и мароко.

Злобеят ли червените боклуци? Колко бяха тихи до сега, като Сашко Томов им го набутваше и сега изведнъж се оживиха! Когато ви млатихме по два-три пъти на сезон никъде ви нямаше по форумите прасенца некъпани, а сега биете тъпана а? Ама много сте ми отворени бе, ама без съдиите май няма да сте толкова смели?

хаха скапани говеда

след тази загуба батков ще измисли че пак има черно тото ама сега в зимбабве

Тоя дядо май е някой пенсиониран и изкукал старшина, който още не е радбрал,че неговото време отдавна е минало. Не бих се учудил ако негова любима песен е интернационала.

До red hunter: Ще те черпя за коментара. Що се отнася до статията,ми аз като я чета излза,че само Левски са играли. За Черноморец се споменава само,че са вкарали гол и толкова. Изцяло е описана играта на Левски. Не бива така мили мои,време е да рзберете,че в България играят и други отбори,не само Левски и ЦСКА! Защо пропускате да споменете,че след гола съдията раздаваше картони на Черноморец като полудял? Или,че три поредни пъти свири измислен фал от три подобни положения? Това какво е? Ми другия път съдията направо да изгони отбора противник на Левски белкем вкарат и гол,че явно без помощ при тях не става. Иначе поздравявам страничните съдии! Много точни! При мача с Пирин в Бургас съдиите бяха за разстрел,да не говорим,че бургазлии за 3-ти пореден път играхме с 10 човека. Не знам как ще е с ЦСКА,но нека поне да оставим играта на футболистите и удоволствието да е за зрителите,защото от побутване и подпиране,и от груба игра ВЕЧЕ няма смисъл!

мрете прасета мръсни комплексарски!

Бате ти вярваш ли си, и децата вече знаят за измислените ви трансфери, не ни говори за данъци само. Май слон ви го наби. Мача бил купен с ЦСКА та и с ЧЕРНОМОРЕЦ ли беше купен бе вие на пазар го ударихте. Кажете какво следва за продаване да направим някой лев и ние.

абе тя коментари по-долу имам чувството, че ги пише един и същи полу-пян, полу-дрогиран 15годишен фен на цска с тежки психически отклонения - любовник на дучето!!!!

няма пари - няма победи... там ви е мястото!!!

Гонзо трябва да го разстрелят , не му е там мястото . Той и преди си беше бездарник и простак ,но сега черната му глава съвсем прави ехоо вътре.

пълна излагация. от това няма накъде. срам!!!!

така ви се пада говеда

аз съм от цска от 39 години,радвам се когато левски пада от български отбори за първенството, но такава трагедия не съм виждал никога. това не е нормално за нашето слабо първенство, не е хубаво и за българския футбол, колкото и слаб да е той. дали батков прави пари от тази работа или тандема сираков-стоилов-михаилов мути водата не зная, но не е нормално на този отбор да липсват само тасевски и гошо вратаря за да играят бездушно. цска губи конкуренцията в началото на сезона и това не е хубаво. имаме нужда от силни отбори за да живееме с представата, че може един ден да имаме по-добър футбол в българя. има проблясъци в някои отбори,но те нямат все още манталитет да печелят мачове в европа. и все пак - само цска и ман утд.

бай ганьо ви довърши! говеда мръсни

Всичко на този свят се връща г-н Батков! С далавери, удъри под кръста никой не е стигал далеч. Има един ефект - ефекта на бумеранга се казва.

Футбола е бизнес,но все пак е и малко спорт.И ако акъла ти е само в пари и трансфери-скапваш отбора.

С тая игра и в Б група ще ги млатят кат шкембе у дувар.

бихме сините левскарчета, сега са червените чорби наред. ха-ха-ха

Всичко се връща на този свят. Откраднахте ни лиценза миналата година,но сега сте на дъното.По-зле даже - станахте за смях на цяла Европа с "трансфера" на четиримата.

честита загуба и дано паднете пак защото 5 е по добре от 4

тези некадърни и мързеливи смръдльовци точно плачат за Беее група,ние сме ги пратили в Европата да защитават националната ЧЕСТ!Добре,че е цскато от време на време да ни отсрамва.....

буаахахаха! умираите говедааааа! и бфс не смее да помага вече щото настана ново време в бг. така че...... само цска и ман.утд.!!!!!!буаааахаахахахах

че то това за загубата не е новина ! Новина би било , ако уефски вземе да бие, ма скоро новини май няма да има :)

Говеда прости догодина ще играете в "Б" група да ви е честито,майка ви тъпа !! Там ви е мястото от сега нататък

хора спечелих от тотото............ура.....левски е спасен.....и аз

абе нещастни чорби, защо не ревахте така и миналият сезон

Кеф голям, от доста време не съм се забавлявал така, говедата ги боли яко :)

чак ми е жал за говедата... нот!

Ха да ви е честито подуенски Говеда миризливи и на Бай Ганьо!!! Догодина ще пасете тревата в Бееееееее група!!! Пожелавам ви да играете така и следващия път срещу Локо пд.

ЦЯЛА ВАРНА РЕВЕ: К... ЗА ЛЕФФСКИ СВИНЕ ! СИНИ БОКЛУЦИ,ВЪРНЕТЕ ИМЕТО НА АПОСТОЛА !!!!

ихааааа само черноморец оле :) смешниииииииии

Къде сега е отборът на кочината? - Където му е мястото - в кочината гейарена. Как е новото име на сините подлоги? -El Debil. Къде са парите на бате Ганя? -за алкохол и зоб за говедата. Къде ще играят догодина? -В "Б" група и шампионската лига!!!!!!! Да им е честито на сините говеда, свине и куци коне.

от достанич вече ми доиде доста

Браво на Акулите. Пратиха сините отрепки, където им е мястото. Догодина сини луди крави ще тичат в Беее група.

ФК Черноморец смаза 10 сини луди крави и 1 алколизирана тъмно синя юница

Чутунката(???) се покри някаде в обора.

Мдааа, свършиха парите и се върнахме в реалния свят, където и другите отбори могат да бият :)))

край това е дъното жалко как съсипаха отбора ни

Операторите,защо блокирате коментариите?Защото са истина,а вие сте левскари ли??????

майка ви да е... копеленца нещастно - а сега го духайте на Борат косматия хахахахахаха!!!!!!!!!!!!!!!!

вземииииии

Личи си класата на Черноморец над Левски.Можем да ги подготвяме левскарите за Б група :)))