Карето левскари: Писна ни, не искаме повече на ”Герена”

Четиримата футболисти на Левски Живко Миланов, Дарко Тасевски, Юсуф Рабех и Зе Соарес са заявили пред ръководството, че искат през зимата на всяка цена да си тръгнат от "Герена", съобщи БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - Карето левскари: Писна ни, не искаме повече на ”Герена” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лески каручка(мале ле(

Кой лъже тези нещастници, че въобще са футболисти? Ако не е Борат да им купува и издейства по втори начин някоя титла все ще са там - на 9-10 място. Отборът на народа! Ха-ха-ха! По-точно отборът на МВР или още по-точно на комунистическата ДС.

чхе кои ще ги вземе тези куци коне :)))

ДА СЕ ОМИТАТ РАКОВСКИ И ГОНЗОВЦИ И ДА СЕОПРАВИ ОТБРА ТИЯ ТЪРТЕЙ КОЙТО САМО ПАРИЧЛИТЕ ЛАПАТ НЕ ОПРАВЯТ И НЕ МОЖЕ ПОД ТЯХНО РЪКОВОДСТВО ДА СЕ ОПРАВИ ОТБОРА ВЪН И МАРШ И НА ДВАМАТА И ПОВЕЧЕ ДА НЕ СТЕ ВИДЕЛИ "ЛЕВСКИ" ЗАЩОТО ТОВА Е СИНВОЛ НА НЕЩО СВЯТО А НЕ ДА ПЛЯМПАТЕ САМО А ДЕЛАТА СА ВИ ЯСНИ

Абе тия четиримата не са цвете за мирисане, ама и вие пишещтите сте много жалки злобни паразитчета! Живко Миланов е сред най-добрите за поста си в България - момчето много се раздава и тренира от малък (познавам го от училище още)! Кой бяхте вие та да казвате кой може да играе и кой не може?! Някакви псевдозапалянковци пред телевизора!

Ми нормално, не е приятно да те разкарват като панаирджийска мечка нагоре-надолу.

А до преди 2-3години беше гордост, да играеш за ЛеФски.Такава наглост за "набутаните" и "тиканите" футболисти няма.Единият син другия зет, после защо национала ни е на такова ниво.Е ве че не им интересно да играят за него.Минаха този етап-уникалните футболисти!!!!

да отидат да играят в Santa Julia, хем ще сервират, хем ще взимат бакшиш, хем ще се пробват пак догодина за CL! е какво повече може да се желае ??? :)

Рабехчо защо не е в затвора ? Там ще играе с много топки,няма да му е скучно!

Желанията са по-големи от възможностите и на четиримата. Могат да направят каре за каруцарски белот ако искат, може и да са добри.

Живко Миланов: "Крайно време е да заиграя зад граница!" Едно е да искаш, друго е някой да те поиска бе. Ти и за Тиквеш (Кавадарци) не ставаш. Ама като ви заблюждават в Лефски, че сте големи футболисти, така става.

ми кеф

ужас,ситуацията става все по-тревожна

EМИ ... ВСИЧКО ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ!!! ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА ТЪПКАНО!!!

Рабех пък къде иска да ходи, като най-вероятно ще лежи в затвора? Там ще му покажат какво е ТОПКА :)

това е чиста лъжа която цели интриги

честно казано с тази организаця и този екип в левски и аз да бях играч и аз щях да си тръгна ... развалиха добря отбор