Димитър Борисов: Имаме мач с Рома, не ме интересува казаното от Батков

"Очаквам мач с Рома, очаквам да победим или да направим друг добър резултат. Нищо друго днес не ме интересува или вълнува", заяви специално за Гонг босът на ЦСКА Димитър Борисов по повод повдигнатите от Тодор Батков обвинения.

Обратно в новината

Коментари - Димитър Борисов: Имаме мач с Рома, не ме интересува казаното от Батков | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На батков са му виновни марсианците.

Виж кво госпожичке да не си случайно от подуяне, че пишеш такива простотии. Само един ще духа супата тая вечер и това е левски - лацио - 0-3. А оня Батков ли е къв е мустакатия кретен може да си говори колкото иска, но резултатите черно на бяло доказват истината за левски - по-слаб отбор в момента няма. Знам, че и десет поредни загуби да имате пак ще се намери някое говедо да каже на черното бяло.

ДАНО ВИ СПУКАТ ШУШОНИТЕ И СЕЛСКИТЕ ГАШТИ ЧОРБАРСКИ СКАПАН И УПРАВЛЧВАН ОТ ТОДОР ЖИВКОВ И БАЛЕВ СКАПАН ОТБОР

Когато вместо да си платиш данъците, си купиш палат, кола или да речем титла,в бяла държава започва да ти се стъжва! А тука си герой! В Англия например нашия велик Цска щеше да е започнал първенството във В група с минус 87 точки тази година. Не е чудно тогава че А група не струва и 1000 лева , а Висшата лига струва много над 1000000000

само цска! левскарите са пулна скруб, ако се оправдават с това че не са могли да билят цска, защо следващия пак паднаха. вече не са и за а, не са и за б група каде ще се крият незнам. вече тъпите им инзмами не варвят и ето ги какво представляват! срам и позор за името на апостола!

досега си мислех ,4е му има нешто на мустака ,ама сега съм убеден.лаком гъз 2 х... лапа,да са му честити.

ЦСКА е шампион! Батков да го духа!

Който и да го е лъзнал Боратко, най-убавото е че са го преценили прекрасно - като помирише момчето кинти и съзнанието се замъглява.. Отделно не схващам логиката за залаганията - два дни преди мача се знаеше, че "талантите" няма да се приберат овреме - букмейкърите са могли да реагират..?

Цитат: Не всеки левскар е мръсник , но всеки мръсник е левскар. Това е. Друго няма.

цесекар съм от малък , но съм българин .радвам се на успехите на всеки българск отбор извън българия , макар че напоследък са редки и за мен /тук съм пристрастен / са свързани с цска . бъдете обективни и ще установите , че от ръководството на цска никога не са отправяли подобни обвинения . тук ще цитирам един приятел който казва : не всеки левскар е мръсник , но всеки мръсник е левскар .

хахах какъв е тоя смешен плач бе левскарчета. язък ви за името на славен и горд човек, което сте си узурпирали!!! не съм чорба, ама в сравнение с вашите, изцепките на томов са като утринна роса пра станалото станало и аз милея за българските отбори, но като го гледам това се смях с глас. докато за цска ме заболя от несправедливостта. айде моряци!!!

хи хи хи - голям майтап само цска

АКО НАИСТИНА ТЕЗИ ДВЕ ГНУСНИ МУТРИ СА ВИНОВНИ,ДА СЕ ОБРАЗУВА ДЕЛО И В ТЪМНИЦАТА.АЛ.тОМОВ БЛЕДНЕЕ МАЙ ПРЕД ТИЯ ДВАМА ИДИОТА.Всичко в живота се връща.На чорбалята сега им е весело,ама имат много пари да връщат на държавата.А не псевдофутболистчетата да се правят на герой.Дано довечера РОМА ИМ ПОКАЖЕ,ЩО Е ТО ФУТБОЛ И ИМА ЛИ ПОЧВА В ЦСКА. САМО ЛЕВСКИ.

Много се изписа по темата, много коментари се направиха. Лично за мен, вариантите са 2. Вариант 1: ЦСКА се е изгъбаркал с Левски - може да е така, но ако това е станало Батков е пълен кретен, че го е допуснал и се е вързал на такава опашата лъжа, която е чак пословично смешна и забавна, дори за привържениците на 2 та клуба. Всяко хлапе знае, че през затворен трансферен прозорец, футболисти не се купуват и продават. Ако Батков не го знае и е калъф от всякъде, да се маха, какъв футболен президент е. Варинт 2: Левскарите са се назобили здраво с допинг и са били скрити (хубава легендировка), защото ако са били взели участние това е нямало да бъде скрито и е щял да пати целият отбор, а не само шампионите по гюбеци - въпросната четворка. Лично за мен вторият вариант е много по-логичен. Сега Батков се прави на ощипана мома, защото как да обясни на свойте, че 4мата му най-скъпи футболисти не участват в мача. Най- тъпото обаче е, че ЦСКА с оглед на показаното от отбора, пак щеше да бие Левски с или без въпросната 4-ка. Сега левскарите се оправдават в очите на слепите...

ех бай ганиииииииииоооооооооооооооо. направо им се чудя на тарпението на тия левскари!