Арменеца Артур: Батков продаде мача с ЦСКА, заплаши, че ще ме убие

Арменецът Артур, който бе обвинен от собственика на Левски Тодор Батков, че е част от "Казанската афера" направи скандални разкрития. Въпросният човек се свързал с журналиста Сашо Диков от московски номер, за да разкрие цялата истина. След това от Канал 3 записват цялото интервю на арменеца, в което той разкрива наистина страхотни неща, свързани с Батков и проваления трансфер на четиримата "сини" играчи в руския Рубин (Казан), предаде БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - Арменеца Артур: Батков продаде мача с ЦСКА, заплаши, че ще ме убие | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

едно куче като не знае да лае само вкарва въка в кошарата

пляс, пляс педалите, пляс пляс педалите водно колело :)))

АКО Е ВЕРНО ТВА,МАААЛИИИИ.ТРИ ДО ПЕТ ГОДИНИ ИЗХВЪРЛЯНЕ ОТ ЕВРОТУРНИРИТЕ И (В)ГРУПА -ДИРЕКТНО.ПОНЕ ТАКА Е ПО НАРЕДБА И КОЙ ШЕ СТРАДА,,БЕДНИЯ СИН ФЕН

Ми как да няма, след като се обажда в Канал 3 и го съобщава директно! А и ежедневно виждаме как Бай Ганъо си ги ръси такива в ефир - че въобще не ме учудва! Тоя мастит мазник и подлога на организираната престъпност, най-накрая трябва да бъде набутан в панделата и там да изгние. Радвам се че феновете на Левски вече го разбраха и тия лайняни президентчета като батков и Томов, вече стават отживелица. Ако знаете наистина тоя лакей колко милиони дългове има, включително и към президентите на ЦСКА. Обаче няма да му мине номера - ще плащаш като поп плужек такъв, и ще лазиш като влечуго - дорде някой фен на Левски те смачка като гнида!

"Ние сме полицейски отбор, а аз съм приятел с президента и премиера в България". Освен това ми каза, че има много пари и може и да ме убият, като всичко се представи като "нещастен случай". Това представлява този Батков". Ако има макар и малко истина в думите на този арменец, Батков е директно за затвора!

Каква чест, какви 5 лева?

Първо трябваше да гръмнат Ал.Томов,а сега и Батков.Тепърва ще стаа квот ще стаа-дръжте се фенове,не се поддавайте на провокации.Ако трябва ще върнем Средец и Витоша и ще започнем отново.Ние сме фенове..червени или сини-няма значение.Футболът е игра на ЧЕСТТА!!1

Е то стана класика тази история! Да идват от Холивуд да снимат - това ще е за Оскар 2010 ...

!Честито,Борате!