Мъри: Футболът ни тъне в посредственост

Селекционерът на България Станимир Стоилов даде редовната си пресконференция преди поредната световна квалификация за селекцията ни срещу Кипър. Единственият българин, ръководил отбор в Шампионската лига, призна, че българският футбол тъне в посредственост и трябва да се вземат спешни мерки, предаде Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Мъри: Футболът ни тъне в посредственост | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей каунь па ли а се бием да останем в трета урна при жребия за някое първенство,а? Ай яла си у Аскуу оти няма кой да оди отбора, яла баба яла си.

абе пъпеш когато взе национала едни празки приказваше а като се осра се оказа че си и посредствен и некъдърен.търкаляи се към Хасково

Особено ако изводите се правят като се гледа само един отбор. Този от Герена.

Че то целия живот в бг тъне в посредственост и тъпня, та футбола ли? Но на каквото си постелиш на това ще легнеш, са казали хората.

Мъри защо некажеш, че за това състояние имаш вина и ти и смешните победи на Левски през годините в които беше треньор пък и играч там. Спомни си за измислените дузпи, за головете от засада и след очевадни фалове на Гонзо. Това уби футбола в БГ и още дълги години ще дава отражение на футбола в БГ.

Кой го казва само:)