Петър Жеков: Новите шефове на ЦСКА ме изгониха, без да ми кажат

Легендата на ЦСКА, Берое и националния отбор Петър Жеков ще навърши тази събота (10 октомври) 65 години. Той даде обширно интервю пред БЛИЦ, в което разкри, че е бил изгонен от клуба, с който е спечелил много трофеи, медали и отличия.

Обратно в новината

Коментари - Петър Жеков: Новите шефове на ЦСКА ме изгониха, без да ми кажат | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

още един левскар. ние те помниме. даже бях на този мацх с аях през 1972. седях зад вратата дето му мушна гола на холандеца. загубихте, но даже левскарите тогава бехме за вас, не като сега.

от сарцата ни не могат да те изгонят бат петйо.винаги ще помня какво направи за цска защото сам левскар.но ти винаги ще си в исторята на бг футбола .но днес в бг това е морала,и на това се учат и децата ни.луда даргава, луди управници.

бате петьо ние те обичаме това мисля чее по важно.на времето имаше уважение, страх,васпитание.уважение кам по големия,страх от господа,васпитание от маика и баща.сега тез мутри и псевдо благодетели нямат и частица от тез качества таъ че няма от какво да се засягате от тез малоумници.аз сам левскар но шапка ти свалям.да си ни гив и здрав ти,а на онез времето им все някога ще сварши. ние те обичаме.