Кипър ни се смее: Четворката бе малко

Катастрофалната загубата на националите ни от Кипър с 1:4 е повод за невиждана радост на Острова на Афродита. Еуфория цари в страната, а медиите се подиграват на националния ни тим, който изгуби шансове за класиране на Световното в ЮАР, информира БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - Кипър ни се смее: Четворката бе малко | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Велика нощ за Кипър..." хаха, личи си, че кипърците са с комплекси за малоценност. Голяма работа, че са победили футболния ни отбор, важното е България да е непобедима, а ние-да сме добре!

НЕ ги обиждаите така.ТЕ са само големи пръдльовци. Като че ли не го знаехте до сега та сега ОППААА олеле майко.БЕЗОТГОВОРНОСТ,БЕЗХАБЕРИЕ,НЕКАДЪРНОСТ,СЕЛСКИ ТАРИКАТИ ШУШУМИГОВЩИНА,това залива целият ни живот в БЪЛГАРИЯ до голяма степен и ние така живеем.От къде да се вземат личностите мъжете голямите спортисти.

пак добре че само 4... ако ни бяха еб... нямаше да е такав срам...!

така е нали на дащерята на сираков си слага селиконче на гардите и трябват пари и как наи барзо да изкара парички като заложи доста пари че ше паднат от кипар ;)

ДВАМАТА ЧЪРВУЛИ ОТ ХАСКОВО ДА СЕ СКРИЯТ ДЪЛБОКО И ДА НЕ СЕ ПОКАЗВАТ ПОВЕЧЕ

ВИЕ СИ СЕ ЯДОСВАЙТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ПО ФУТБОЛ А НЯКОЙ СИ ПИЕ УИСКИТО И СИ БРОЙ ПАРИЧКИТЕ И СИ МИСЛИ КОГА ЛИ ЩЕ Е СЛЕДВАЩИЯТ МАЧ!!! ДА, ЖАЛКО Е, НО....

някои трябва да поеме отговорност и си трагне - другото означава само и единствено, че мача е бил нагласен и сега доразиграват само театара.

Повече от ЦЦКА повече голове в нашата врата

а този иванов преди не беше ли казал:"че кой е бербатов че да липсва на националния"...??!?

Незнам вече за кой път пиша във форумите за треньора на националния отбор. На този човек - Мъри трябва да му бъде отнет лиценза до живот, защото за сетен път доказа, че от него нищо не става.Какво беше идеята за сношния мач? Някой да я видя. Колко пъти халфовете се опитаха да помогнат на младата отбрана? Просто ги прехвърляха с дълги топки и техните задължения се свършваха. Просто едно голямо нищо! С такива играчи като Стенли, Бербо, Марто, Благо да не можеш да направиш мача поне достоен. Мъри не трябва да ръководи в сряда. Извикайте Дядо Пенев да ни отмива пак срама. Венци Стефанов е напълно прав, че футбол и финансови интереси на ниво треньори не може да има. На такъв треньор да му даваш заплата от 200 лв. е много, а вие му давате колкото взема две три семейства в България заедно за една година, а той за месец.СРАМОТА!!! За толкова срам аз бих се отказал от заплата и бих се сврял в миша дупка, а не да казвам \"Аз предопредих, че отбраната ни е слаба\". Защо няма приемсвеност, защо е цялата тази пълна смяна. Защо като го няма Тунчев не повикаха Вальо. По добре да се натрие носа на младоците на ЦСКА да се издънят следващите мачове, че неможе всеки месец Казански номера. Мъри и Сираков вън за вечни времена от футбола в България! Михайлов да престане да бъде подлога. Ако не може да се справи - да си ходи и той. Колко струват на България Сираков и Мъри, и унижението което понесохме всички българи снощи и президента ни на стадиона. Нямало пари в БФС - ами няма победи,няма класиране за големи форуми. С гол задник таралежи не се хващат - когото имаше пари си ги раздавахте горе директори, пом. дериктори ст. треньори и една размита отговорност.

-Накрая Бог изгонил търговците от храма такаааа!

Да се радват, че другият път когато ги срещнем ще ронят сълзи и сополи.

Досегашните \"червени\" треньори и виканите от тях по поръчка трансверни звезди, дадоха началото на тази \"велика\" по успех квалификационна одисея. Бързо бяха забравени \"отличните\" игри и \"големите\" успехи на националния отбор преди идването на Стоилов. Снощи бе поредният удар на четирибуквената мафия в лицето на \"най-добрия\" за отбора на Кипър - ИВАН ИВАНОВ. Мъри и Наско са виновни дотолкова, че заложиха в този мач на уж новото начало, но от куци и спънати червени коне - толкова. Хак им е и да си ДУХАТ ПРОСЛОВУТАТА ЛЮБЧОВА СУПА.

ДОкато плешивеца михайлов, крадеца сираков и мижитурката мъри са в БФС и националния България няма да види бял ден ! Досега в историята на Българският футбол няма случай, в който левскари да управляват БФС и да ръководят националният ни отбор и да сме имали успехи - причината е простичка - просто левскарите са некадърници и съсипват родният ни футбол ! Откакто те поеха нещата не сме видели нито Европейско нито световно - пълни нещастници !

НЯМА КВО ДА СЕ РАДВАТ ТИЯ ШИБАНЯЦИ ЗАЩОТО 20 ГОДИНИ ПОДРЕД СА ПАДАЛИ ОТ НАС.;) ЩЕ СЕ СРЕЩНЕМЕ ПАК И ЩЕ ПЛАЧАТ ПО ВЕСТНИЦИТЕ СИГУРНО.