Бербатов след резила с Кипър: Срам, унижение...

Капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов бе доста ядосан след срамното поражение с 1:4 от Кипър. Нападателят реализира единственото попадение за тима ни в този квалификационен двубой за Мондиал 2010.

Обратно в новината

Коментари - Бербатов след резила с Кипър: Срам, унижение... | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В една песен се пееше : "Време е някой да изхвърли боклука!". Е... Време е!

Никой от набедените за звезди не направи онова за което беше повикан, на Мартин всеки пас му беше грешен или дрибълът му разгадан, Стилян-освен картон друго неможа да измайстори колкото и да се потеше, Благо въртеше финтове и шутове но не в правилната посока, Бербо все така мързелив и ръкомахащ, Валери- ох, кой въобще те брои за жив бе, та и топка си взел да риташ(явно само Мъри и мениджъра ти те харесват и налагат), защитата.........., тя незаслужава дори и да я споменаваме! Е, както винаги - на следващите квалификации ще ги разнищим, и така докато си отиде това поколение, дето никой няма да го запомни с нито един форум - дори и за купата на футболните джуджета!

Някой спомня ли си мач в който Бербатов да е повел отбора, да се е проявил като лидер, да е направил нещо значимо. Точно обратното - в мачовете в които той не игра - играта на останалите спореше и играха като колектив. Чистката трябва да почне от Бербатов - безличен и статичен футболист. Колко гола е вкарал, че не спомням и срещу кого?!!!!

вината е изцяло в раководството. къде е тактиката, разузнаването. никаква концепця. аз сам левскар ама михаилов и трениора са си изпяли песента само че не пускат сладкя кокал...

Да кажат от БФС колко им дават на т.н. футболисти, за да играят в националния отбор. Защото те не трябва да получават, а трябва да си плащат, за да ги показват по терените. А тези от СП94 трябва да се разкарат до един от футбола. Каквото са направили като футболисти стана ясно, че те не могат да го постигнат като ръководители на футбола. Сега само крадат! Само със закон могат да ги помръднат от постовете им, както направиха в Полша. Да ходят вече михайловци, лечковци..... да си гледат внуците, стига са пробутвали некадърните си деца, племенници да ни резилят по света.

тия метро сехуални келеши освен да ходят в син сити и да се занимават с парцаланите там, които ги чакат, понеже и те са малоумни за нищо не стават.

Бербатов не ви е виновен... той си се е доказал човека...на вас обаче трябва да ви стане ясно че само Бербатов не може да мъкне целия национален...според мен вината е другаде - мениджърски интереси... може би помните как Георги Сърмов беше пуснат в игра вместо някой друг... и защо? Е как защо - за да може да го продадем... така няма да стане... докато не се изчисти тоя проблем няма да се оправи и националния... вземете например Мартин Камбуров от Локо Сф ... човека си вкарва голове всеки мач пък понякога и по повече...Защо аджеба тоя човек един път не беше повикан в националния...е как защо - мениджърски интереси...докато не се сложи на пост отговорен и безпристрастен мениджър няма оправия... Благодаря

браво бербо много красив гол жалко за защитата но там е виновен само тренера как ше викне хора които неса играли никога заедно за защита и да искат да бият е нестава с 3 дена бягане по терена и да играят все едно от 4 години се знаят

не ни е виновен бербатов просто заштитата ни беше трагедиа

Бербатов вън от отбора. С тоя зализан кон играта не върви. И на манчестър и на националния.

Стой си в Ман.Юн. и не дразни повече изстрадалия българин с имитиране на футбол. Явно англичаните имат джентълменско възпитание и търпение. Ходи по техните нерви и остави Националния отбор по футбол на Република България да се възстанови и тръгне напред БЕЗ ТВОЕТО МАНЕКЕНСКО ПРИСЪСТВИЕ. В националния отбор по футбол да се викат и по-млади играчи от нашето първенство, но с качества и най-вече с хъс за игра, а не като в снощния мач (визирам И. Иванов на когото Кипър дължи победата си). Подмладяване трябва да има, но не изведнъж и на всяка цена. И един въпрос на който Мъри трябва да си отговори сам - "Защо след първата фрапантна грешка на дървенията Иван Иванов го остави на терена?". Явно и той изпитва мазохистично удоволствие от болката при загубата.

Съвсем сериозни мога да кажа, че 99% от българските футболисти не могат да мислят. Тази игра се играе с интелект, а не само с тичане. Бербатов е един от малкото, ако не и единственият български футболист, който може да мисли и е далеч от чалгата, алкохола и простотията като цяло. Много ще му отива един ден поста на Борислав Михайлов.