Шефовете в националния подозират Стилиян Петров в бойкот

Бившият капитан на националния отбор Стилиян Петров си изкарал нарочно жълт картон в мача срещу Кипър. Такива са подозренията на част от шефовете на националния тим, както и на част от съотборниците на халфа, съобщи БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - Шефовете в националния подозират Стилиян Петров в бойкот | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ми много ясно. то на мен ми писна да се занимавам с бг футбол(дето само го гледах) че на него ли? кво да се занимава с глупаци човека.....

Просто България-винаги ще смачкваме добрите...Стенли беше най добрия през тези квалификации. Браво на момчето!!!

Недейте да обвинявате най-добрия футболист на България в тези квалификации.Всеки който е играл футбол знае ,че понякога се правят безмислени фалове без да помислиш предварително.Така става като се гори в играта а не като си разхождаш екипа.Имаме добри футболисти но някои трябва да избере тези в най-добра моментна форма и да ги нареди правилно,както и да направи правилни смени в течение на мача.С това псевдо тренерче ще ни бият отбори като Кипър.

Какво означава " новата ни защита" бе Bakayoko и какво е това "която играе за пръв път"? Те прохождат ли ,или виждат за пръв път топка.Такава трагедия няма никакви оправдания, или отново ще оправдаваме любимите ни футболистчета, от "любимия ни клубен отбор"

КОГАТО ,КУЦИТЕ КОНЕ И АЛКОХОЛИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ ИГРАЕХА В АНАДОЛА, СТЕНЛИ ВЕЧЕ ВЕШЕ КАПИТАН НА АСТЪН ВИЛА .ТОЙ ИГРАЕ В ДРУГ СВЯТ БЕЗ Т.БАТКОВ,И ДУЕТА С.С.,ЗАТОВА ТОЙ Е НАИ-МАЛКО ВИНОВЕН.

Абе редакторите всичките ли сте от ЦСКА? И дума не дамате да излезе ако някой напише, че онзи №2 Иванов прецака всички и съотборници и треньор и зрители! Драскача от "уикенд" ли е редактор при Вас? Мъри, че е виновен виновен е ама в случая трябва да си сляп ,за да не видиш детинските грешки в защита!

Предлагам спестените пари да отиват директно за лечение на зрителите, получили инсулти и инфаркти по време на мачовете. Съвсем сериозно ми е предложението!

много правилно го каза

Ай,замълчете поне,да ва е... в нах...ниците смотани!

и сега кво? Наско-Пед... ще съсипе националния само и само да остане да глазка кокала. Ей аман!

Превърна се в смешник отдавна, повечето т.нар. звезди са хора без морал. Друга истина е, че и в родното ни първенство картинката е плачевна. След като от години се работи само по унищожаването и разграбването на базите така ще е. Няма ли инвестиции във футбола няма и да има резултати и не говоря за инвестиции в копуването на панамски докери, а релани такива във школите и базите!

Главния виновник за кипърския резил носи т.нар.селекционер Станимир Стоилов.Той е доказан некадърник,защото ако играчите са такива никой не би ги търпял в отборите им.Аз не си спомням мач на националния отбор,тръгнал зле ,да е спечелен след негови решения по време на играта.Той или не прави нищо,или прави глупави промени в отбора,когато вече всичко е загубено.Нали за това беше изгонен от Литекс...

Как не ги е срам тия да обвиняват Стенли? Кой взе топката и подаде на бербатов за единственя гол? и така да е направил - безумно е някои, които си правят некадарни екперименти с цял отбор да обвинява биткаджия, като стилян. дори и така да е трябваше да го покрият, защото е прав. защо да участва в поредното безумие в сряда? да не прехвърлят вината, а треньорскя щаб да се маха. незабавно! или михаилов да ги маха

К'во да му се играе бе, не виждате ли, че точно на хората на които трябва да се крепи националният отбор, си нямат хал-хабер за какво са ги повикали! Най-големите дупки бяха именно те, а не новата ни защита която играе за пръв път. А тоя имаше и наглостта да си изпроси и жълт картон за да си отиде, щото с некви мижави мачлета не му се занимава! Това се случва с всички които играят в Англия, поскачат като манекенки и "Видите ли, ние идваме от един друг свят, за да помагаме на несретниците в България"!