Пламен Марков: Искам оставката на Боби Михайлов

Бившият треньор на националния отбор Пламен Марков, който преди година бе заменен на поста от Станимир Стоилов призова президентът на БФС Борислав Михайлов веднага да си подаде оставката, предаде БТВ, цитирана от ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Пламен Марков: Искам оставката на Боби Михайлов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

боби да ходи да прави патки на циганине от квартала курваааааааааааааааааааааааа

да не е глупав.тои е нагъл,лаком,плешив но не с чувство задоблест и чест.

марков,ти като се знаех,какав некадарник си,как си позволявах да исках оставки?та с теб по-голям срам не сме брали?какво хте кажех за чехя?

само така. варнете ни батето. тои по не ни и разсмиваше от време на време.

А пък ти Марков, некадърнико, гледай да не се изказваш неподготвен. Айде марш, нещастник, ведяхме те и тебе колко разбираш от футбол.

Кога някой ще попита Боби Михайлов, на кого е хлебозавода в Габрово(и не само там), и кой е неговия главен счетоводител. Отговорът е много интересен. УЖАС!!!

Абсолютно лайно е Михайлов,повръща ми се от него.

"В Кипър се играе трудно, много е топло" - това беше казал Борислав Михайлов в интервю преди мача - като че ли се оправдаваше за загубата предварително. Такъв страхливец не става за президент на футболния съюз на България. Футболистите могат много повече, но им трябват президент и треньори, които знаят как да мотивират футболистите и да им дадат самочувствие и желание за игра.

Е как се подава оставка толкова лесно....нали тогава и голямата лапаница ще свърши.А на Боби Михайлов са му големи разходите...

Тази гадина Михайлов е толкова нагъл, че няма да си подаде оставката ако ще 30 години да пропускаме първенства. Толкова проблеми има в българския футбол и чакат да се решават, а този за 5 години нищо не направи. Трябва да се направи стратегия от специалисти за години напред, трябва да се изпратят треньори на дълъг стаж в западни отбори, да се инвестира в игровата база, да се обърне внимание на детско-юношеската школа, в манталитета на младите играчи, да се намалят заплатите драстично на действащите футболисти и тези пари да се дават за школите, да се изчисти БФС от хора дошли само да взимат от футбола, а не да дават, да се регламентират отношенията между клубове, играчи, заплати, данъци - за всички да е еднакво, държавата да помогне и т.н и т.н. Кое от това Борислав Михайлов направи или започна да прави за толкова години???

БОБИ МИХАЙЛОВ Е ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК, ВЪРТИ СИ БИЗНЕСА И ИЗОБЩО НЕ МУ ДРЕМЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ. ОТ ТОВА ПО ЗЛЕ НИКОГА НЕ Е БИЛО. НЕЩАСТНИК. ВЪН ВЪН ВЪН

Всички да си подадат оставките доведоха бълграскя футбол до ниво под нулата :( а те си лапат големите суми и ходят на банкет след банкет...шапка на тояга