България се развихри за 6:2 над Грузия

Българският национален отбор по футбол разби Грузия с 6:2, след като отбеляза шест гола само за 45 минути в последната си световна квалификация, съобщи Гонг.

Обратно в новината

Коментари - България се развихри за 6:2 над Грузия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До "???"(14.10.2009 22:46) ТИ ЗАЩО СИ МИ ГЕПИЛ ПСЕВДОНИМА БЕ? Я СИ ИЗМИСЛИ СВОЙ! Сега по темата: Ето значи каква била рецептата националния да побеждава убедително - една седмица преди мач целият отбор бива максимално оплюван от всички ("...некадърници, идиоти" и т.н....). После мачът се играе пред празни трибуни. Май наистина има ефект. Я да опитаме този подход за европейските квалификации,а?

Много обичам да чета коментарите :)) Получава се нещо интересно: България бие със сериозен резултат, при което следва фенска реакция: "на умряло куче нож вадим". Добре, ясно е, че всички сме разочаровани от провалените квалификации, но бъдете сигурни, че най-разочаровани са футболистите в белите фланелки от вчерашния мач. Да, колкото и да не ви се вярва, те губят най-много. При положение, че вие, феновете, не можахте да намерите нищо положително за вас в една победа с 6:2, направо не ми се мисли какво щахте да напишете, ако бяхме били с 1:0 или пък, пази Боже, при равен или загуба. Това за мен означава, че дори да бяхме били с 10:0, вие пак щяхте да си плюете на поразия. Ами тогава да ви питам: За чий решихте да го гледате тоя мач, след като предварително се бяхте настроили, че няма да ви хареса? Щото няма други мачове и канали по ТВ-то? Какво е това - някаква висша форма на мазохизъм? И като не знаете какво искате, що си мислите, че трябва да давате акъл на другите какво да искат?

България би Грузия 6-2 наште хубаво играха Хеттрик за България реализира Димитър Бербатов, с две попадения се отчете Мартин Петров, а едно отбеляза Станислав Ангелов

Bakayoko кефиш ме с тези перфектни изводи.

как звучи само: бербо и компания се развихриха ха ха ха ха много са смешни и бербо и компанията му а наи вече ти кадето го пишеш това. питам се кои ти каза да го напишеш

Към колегата бих добавил само едно - Мърльо и неговия наставник Танас Мангиза е време да си ходят, таман тази замечателна победа да бъде тяхната лебедова песен начело на национала! Айде стига толкова, може Борат да си ги прибере отново, та да оформят жестоко тренерско трио с Говньо! Оле!

тва си беше гавра с умряло куе :))) нашите нали трябва да показват че заслужават големите суми дето ги папат хехе.........колко бяха весели дебилчетата, все едно че са завършили 1-ви в групата

Това е последното нещо момчето. Върха на пирамидата. Трябва да се върнат децата на махленските игрища, а преди това пък трябва да се изградят отново тези игрища и то от общините и с държавна помощ за спорта. И последното нещо което трябва да се върти в главите са тези милионни трансфери.

Ясно беше, че мачът е без значение, но все пак е по-добре да направим нещо сравнително стойностно, отколкото да се осерем as usual. Грузия е слаба а и хич не бяха във форма вчера. За сметка на това, нашите бяха тотално разтоварени психически и това им помогна да разкрепостят играта си. Разбира се това трая точно 1 полувреме, може би на почивката са уталожили еуфорията и са си спомнили, срещу кого играят и колко е безсмислено да се напъват. Естествено стана ясно, че играта ни върви, когато Бербо е оставен без двойно покритие и може успешно да комбинира с останалите. В случаите, когато играхме със сериозни отбори, това не беше така и съответно нямаше кои да се нагърби с организация на играта. Като че ли никои друг няма способност и кураж да поеме тази отговорност. Понеже и другите ни нападатели не са на това ниво, то ако Бербатов е добре блокиран, нищо не се получава. Иван Стоянов се включи добре, но трябва да свикне да играе за отбора, а не егоистично. Защитата пък не може да получи висока оценка, при положение че пусна два гола срещу разнебитен съперник. Може би има хляб в тази формация (без К. Стоянов обаче - той още не е за национал), но на моменти допускат сериозна разконцентрираност. Както и да е, честита победа на отбора и феновете. Имахме нужда от нея. Здраве и късмет за момчетата! А на т. нар. ръководство ... те си знаят.

Младежо - НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ ПРАВИЛНО на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!!! Каквото и хубаво да си написал - щом е с граматически грешки - е ЛОШО. Друго няма да ти кажа. Дано не си изтървал влака да се научиш. Иначе жалко за тебе!!!

Прав е които казва че когато националите са на върха всички са с тях, а когато губят всички им обръщат гръб.Това е типично за нашия манталитет.Никои не обича отборът му да губи но за съжаление има и такива моменти и нашият национален отбор не е единственият който губи от посредствен отбор.Всички българи трябва да подкрепяме отбора си а не да го плюем в тежки моменти.Успехите рано или късно...пак ще дойдат и радостта и удовлетворението ще е много по-голяма след като знаете,че сте били винаги верни на националния отбор.Горе главите българи ...пак ще бием наред един ден.

Голяма част от пишещите коментарите тук са неграмотни,какво може да се очаква........

-Защитатаа, защитатааа.. докато не се оправи, няма мърдане. ПОмня как беше навремето -80 те години-пълна глуха защита и дори да падаха винаги с малка разлика беше, но грозен футбол.. сега много отворен футбол понякога много голове, но понякога много от тях в нашата врата. Търсете средно решение-наблегнете и върху защита не само върху атака. Да не говорим как с кипър -от едната врата до другата-спринтове, никаква централна линия-а тя е ключова .

Лично аз не съм си правил илюзии, че отборът ни ще играе на световното първенство. Още след жребия това беше ясно. Но винаги съм имал оптимизма да вярвам в чудеса. Но ми е болно да гледам как отбори от къде по-малки страни и с къде по-посредствени футболисти играят заради самата игра и за привържениците си до край, с голямо желание и воля за добро представяне. Само заради идеята, че им е поверена националната фланелка надминават себе си. Нашите са на обратния полюс - бездушие, нежелание, липса на каквато и да е национално достойнство, да не говорим за морал. Това са нещата, които не искам да виждам в националите на България. И когато и ръководителите на футбола ни също демонстрират всички тези качества, събрани накуп, няма как да ме върнат на трибуните. Един мъж винаги има достойнство, каквото не прояви нито един от отговорните за футбола у нас.

когато си купите една поляня и си построите стадион на нея,когато го покриете с козерки целия стадион,когато почнете да давате по десет-петнадесет милиона евро зе трансфери на година,когато почнат да ви гледат парвенството минимум в 5 чужди даряви,когато билетите станат по 30 лева за мач и когато вапреки всичко няма да можете да идете на стадиона,щото на черно ще варват по една заплата,тогава ще има свестен футбол в булгария. а до тогава.......... само ман. унитед!!! оооооо манчестер, йоу беаутифул,о манчестер...........!!!!

сигурно за 6-2 коефициента ще е много добар........

Италия-Кипър 3:2. Очевидно кипърците са доста стойностен отбор.

Много е срамно да биеш! Сигурен съм, че всички испанци умират срам, след унижението 2:5 над Босна и Херцеговина и разбира се и украинците сега се крият като мишки след 0:6 срещу Андора. Сигурен съм, че и Кипър много се засрамиха като ни вкараха четворка. Важното е да се плюе! Като не бием:"що не бием", като бием"на умряло куче нож вадим"! Смешници сте ей, никой ли не помни колко завърши мача в Грузия и как ни утрепаха от бой, сега умрели били.....

тоя форум е пълен с нещастници. като падаме, били сме зле, като бием, пак сме били зле, нямало значение разбираш ли. "разбирачи" бол, ама само можете да коментирате, за нищо друго не ставате.

По-уреден мач от това няма. Не видяхте ли, че и шестте гола грузинците сами си ги вкараха. Пък после им пуснахме 2 гола, уж да изглежда, че се борят да се върнат в мача. Перуката пак спретна шоу за тъпаците. Поне да беше купил и мачовете в Тбилиси, Подгорица и Кипър - още седем точки и се класирахме втори. Изобщо, по-добре че тези некадърници не се класираха - само да ни излагат. Само Левски!!!

Едвам изгледах първото полувреме - пълна порнография. След като се разбра колко е замирисала рибата откъм главата в мача с Кипър, вече всякакви смешни опити за заблуда ще са напразни ! Искаме да си ходи цялата мафиотска върхушка на нашенския футбол - от първия до последния бандит. Дори ще предложа нещо още по-кардинално - да се прекрати футболното първенство за една година (през това време да се потърси съдебна отговорност на виновните лица)и наново да се учредят според моралните и материални закони. Амин

Когато всичко свърши сме много добри, след първото полувреме играта отново придоби нашенският си облик, познатият стил който демонстрирахме в почти всички мачове. Поздравления за националите ни, но как би стояла тази единадесеторка в следващите квалификации, ако насеща ни се изправят Германия, Швеция или Испания. И ще останат 2 мача на които да се радваме срещу Лихтенщайн или Андора! Евала ти Мъри, велик тренъор си, имаш и велики управници!

уууууууууууу.......... аиде англичаните да си идват че в неделя чакам победи на градките отбори срещу уиган и болтан. пари чакаме ту7к от вилям хил. да ти е.а и квалификациите. и без тва нема смисал да играете с тея селяни до вас. те поне да научат нещо ама не .....

Срам ме е за пореден път, че съм българин....този мач е все едно един да е паднал на замята и 5-ма да му скачат на главата....няма ГРАМ мъжество в нашите "футболисти"!

Добра игра, но за съжаление това е без значение. Когато трябваше така да играят нашите футболисти, а те си бъркаха в носа. Това е положението. Жалко за нас феновете на футбола.

наще са ебахти убитаците

Сърдит съм на българския футбол, защото като индивидуални качества - Марто, Стилян, Благо, Валери и Митко са страхотни, но не се сработват и не могат да играят колективно, но коментара ти е много на място!

Ебати смеха е тая работа с тоя мач и сте я наще смешници

Българските футболисти са тъпаци. На умряло куче нож вадят. Те нямат нищо мъжко, излагат се като парцали и сега брей Ние сме добри но нямахме касмет. Нямат достойнство и манталитет. Всички от БФС вън, перуката, Раев, и кауна.

Платили са на грузинците да паднат с много за да замажат лайната в националния отбор и после да кажат - имамe потенциал. И никой няма да пипа връзкарчетата като синчето на боса и зетя на кмета...

Ако ще ис 1000 на нула да бият Грузия това не променя факта, че световното за кой ли път ще го гледаме по телевизията!

На умряло куче нож вадим.

Много смешно България-Грузия 6:1!Айде 10:1 :)))

Да бе само си представям грузинците колко зор си дават в тоя мач. Така или иначе ние отпадаме, така че предполагам че им е се тая дали ще ги бием или не.

Мачът на Честта!Спомнете си филма,,Фенът,, с ДеНиро:Феновете са като курвите.Когато си на върха-са с теб.Когато губиш-ти обръщат гръб.

Каква е тайната за успех на Българският отбор по футбол: игра пред малко публика, за да могат да се чуват. Пък и да чуват някои насоки от знаещите от хората на трибуните, а не от наставленията на "треньора" си.

тоя вратаря на грузия яко зле

ареее бйте грузия наште

Типично по български- когато трябва неправим нищо, а когато е без значение....

Ха ха браво

Айде наще смажете грузинците да върнете малко самочуствие, ако с победа над Грузия изобщо може да се върне...