Коментари - Гонзо: Гледах записа, сега мога да съм още по-остър (видео) | corner.dir.bg
назад

Гонзо: Гледах записа, сега мога да съм още по-остър (видео)

Силният човек в Левски Георги Иванов – Гонзо се изказа остро по адрес на съдийството на вчерашния скандален мач между "сините" и Литекс, предаде Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Гонзо: Гледах записа, сега мога да съм още по-остър (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 16

Ей свинчо геренски по-остър от ножа за коледа няма. Тогава ще заколя тлъстия син Гошко и от него ще направя страшни Дебърцини.

А видя ли през първото полувреме, какво правиха твоите говеда?! Колко картона ви опрости съдията?! Особено на най-голямото говедо Бардон! Псуването на съдята, роптаенето срещу негово решение и блъскане с ръце не е ли за картон във вашата махала?! Научете се да играете футбол и тогава говорете!

Когато на тоя неандарталец не му свиреха хадндбалните голове и грубите нарушения в атака, след които вкарваше и решаваше мачове - не пищеше толкова. сега като се обърна палачинката ( по-точно съдиите започнаха да свирят на говедата 50/50, защото борат свърши парите за подкупи на съдиите )пищи, та ще ни направи глухи. много тъпо говедо, най-тъпо говедо, син фен, гонзо...

Е как бре.В Африка из племената поне 5% се раждат по-тъпи от него,но там смъртността е голяма и точно тези 5% не изкарват повече от 4-5 години.А ние с това здравеопазване вижте сега какво требе да търпим.Този преди да го дресират(научат де) не му е стигал акъла и да яде според мен

Моля те вземи си дрогата и си лягай. Виж в граматиката на бъгарския език, по специално пунктуацията. И ти бъди щаслива.

Кога на гонзо паднетее паднетеее кога на гонзо паднетее вии к..а да му лапате ама лапатеее :))))

Стига сте плакали за Левски и ЦСКА и двата отбора са слаби и без определени садии да свирят за тях са за никаде.Вижте ги като излязат на вън,които ги хване ги спуква от бои.

Гонзо: Гледах записа, сега мога да съм още по-остър ! Кой си ти бе ... "син добитък", та ще даваш акъл какво е заслужено и какво не! Служи си цайси иди на очен лекар ... нагла свиня синя!

гонзо що не се гръмнеш ???

Престанете да пълните темата с вашите комплекси, че кога на Гонзо паднете, паднетееее...... :D

няма да се притеснявате утря ЦСКА ке падне от Черно Моря ака Жабарите и Левски ке бие Монтана и ке ми барате мечу ? Ке Цецка оти падна от Литякс ?

еи тапоци под мен и следващите над мен като не разбирате от фътбол не пишете глъпости и мнения

Този малоумник и куха лейка кога стана капацитет по този спорт.Да си дига черното слипче и да тича бързо,бързо,че този път може да няма вазелин.

Аман от вас. Писна ми. Един посредствен БГ отбор, както и всички останали наши отбори. Има и важни неща. Стига повече с БГ "футбола". Не си заслужава.

немоеш гозни ти си тъп ъгъл :) иди си свърши 8-ми клас стига си псувал по стадионите

Човече,толкова си зле,че чак ми е мъчно за теб,типичен балкански непрокопсаник...