Коментари - Левски излезе с декларация, иска извънреден конгрес на БФС | Корнер.dir.bg
назад

Левски излезе с декларация, иска извънреден конгрес на БФС

Ръководството на Левски пусна официална декларация, в който призовава през януари да се проведе извънреден конгрес на БФС, информира Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Левски излезе с декларация, иска извънреден конгрес на БФС | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 25

Когато уефскарите си избираха съдиите и манипулираха резултатите БФС беше добър. А сега?! Некъдърниците си търсят само оправдания! Вън говедата от футбола! Това отборче да се закрие и да си играе махленския футбол само на герено

няма да се притеснявате утря ЦСКА ке падне от Черно Моря ака Жабарите и Левски ке бие Монтана и ке ми барате мечу ? Ке Цецка оти падна от Литякс ?

МУТРАТА ГАНЧЕВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТСТРАНЕН ОТ БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ. СЪДИИТЕ ДА СЕ РАЗСЛЕДВАТ. МИХАЙЛОВ И МОМИРОВ ПОРЪЧКА НА ГАНЧЕВ ЛИ ИЗПЪЛНЯВАХА ИЛИ ИСКАХА ДА НАПРАВЯТ ПЪРВЕНСТВОТО ИНТЕРЕСНО НЕ Е ЯСНО.

Днес всички пишат декларации. - "Левски", БФС, "Литекс". Защо и "Варна спорт" да не напише една? Текстта е кратък и ясен: Изхвърлете "Левски" от българския клубен футбол. Димо Момиров и Съдийската комисия ще дават пресконференция утре, след като агента на ДС Георги Марков в декларация на "Левски" прочете, че Димо Момиров и съдията Николай Йорданов няма да бъдат допускани на стадион "Георги Аспарухов". "Левски" препоръчва на БФС да ги изхвърли от футболното движение. "Варна спорт" пък предлага "Левски" барабар с агента Георги Марков да бъдат изхвърлени от българския футбол. БФС не остана длъжник на "Левски" и също написа декларация: "Приемаме декларацията на "Левски" като необмислена, целяща да манипулира многото сини фенове и да решава вътрешни проблеми и напрежение - справка "Казанската афера". "Левски" обаче трябва да бъде изхвърлен заедно с цялата орда спортни журналисти-левскари, които в момента по едно радио вместо да признаят, че "Левски" вече е средна ръка отбор и съдията не е повлиял на резултата, те бълват огън по Момиров и Николай Йорданов. Тези журналисти-левскари да вземат да стъпят на земята, защото стават смешни и жалки даже в очите на собствените си фенове. Излагацията им е пълна, защото не могат да скочат на Николай Йорданов с нито една грешка, освен пресиления втори жълт картон на Еньо Кръстовчев. Нищо друго не казаха по уважаваното от хиляди фенове радио. Но се насраха с някаква чалга песен с внушението, че това е разговор чрез смс между Момиров и съдията Николай Йорданов. Жалки сини журналисти. Евала на Димо Момиров, който днес назначи Николай Йорданов за главен съдия на мача "Локомотив" (Мездра) - "Ботев" (Пд) след два дни. pБай Ганьо превърна всички около себе си в ганьовци. "Варна спорт" уважава всички футболни фенове в това число и левскарите и призовава привържениците на "синия" клуб - не допускайте ганьовците Батков, Георги Марков и обслужващия персонал от журналисти да превърнат и вас в ганьовци. Излезте с декларация в защита на съдията и ще бъдете големи, много големи.

А кой беше този ВЕЛИК ГОНЗО ? Той ще оправя футбола. Абе момченце ,толкова си смешен,като се мислиш за голяма работа!

Крадеца вика, дръжте крадеца!

Левски да бойкотира националните отбори

Абе защо се говорят и пишат глупости?!? След като има нарушение за картон той се вдига! Не е виновен съдията, а СЕЛЯНДУРИТЕ на терена, дето само псуват и плюят по терена! Шампиона и водача в класирането се държаха като най-голямите бабаити! Това не са футболисти! Никакво възпитание! А за съдята - ако трябва ще изгони и 5 човека от даден отбор и ще присъди служебна победа за другия на терена! Аман от простащина в загубената ни страна!

А така, хайде да сменим сините Боби, Наско, Мишо Касабов, Камен Костадинов с някакъв друг нюанс сини (например по-тъмно сини) - например Гонзо, Гибона, КОкала, Мръвката и Репата. Или ситуацията е: кой ми ака всеки път в гащите (Батковите)

Искам да попитам господина с изказването за червения картон на Кишишев, какво точно е пресилено,да те изгонят като имаш жълт картон и хванеш противника за гушата??? а първия картон, като влезе с бутоните "а ла Джет Лийй" в гърдите на Жо, не беше ли направо червен, ако бяхме в Англия? честно си кажете за първия картон на Минев, и за двата на Еньо? Левски са си виновни за 2рия гол, но съдията беше явно купен, не вярвам да е излезнал много скъпо, доста евтин човечец!

За да са доволни говедата от съдята, той трябваше да свири поне 2 дузпи за тях.

Говеда,прасета и т.н. са тези, които злорадстват и отричат очевадната несправедливост - ръката на Анри, навремето на Марадона, редица подарени титли и на Левски, и на ЦСКА,че и на Локо Пловдив 2005та,наглото съдиййско лансиране на Литекс срещу Черноморец и Левски (следващия отбор направо да тренира тактика с 9 души за мача си срещу Осъм Ловеч) - срамота е че не можете да погледнете по-далеч от носа си, пък бил той син, червен или оранжев...ах, този нос

ИМАХ ЧУВСТВОТО ЧЕ АКО МАЧА БЕ СВИРЕН ОТ ЛЮБО ПЕНЕВ ИЛИ СТОЙЧО МЛАДЕНОВ НЯМАШЕ ДА ИМА ТАКАВА ТЕНДЕНЦИОЗНОСТ И ГАВРА С ЛЕВСКИ. АКО КРЪСТОВЧЕВ БЕ С ЧЕРВЕНА ФЛАНЕЛКА С НАДПИС 1948 Г. МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ НИКОЛАЙ ЙОРДАНОВ ЩЕШЕ ДА ГО ИЗГОНИ. ВПРОЧЕМ В ТОЗИ ДЕН ПЪК ЕДИН СЪДИЯ СВИРИ С/У СВИЛЕНГРАД ЗА ДА МОЖЕ ЦСКА ДА ИЗМЪКНЕ 1 :0. ЕГАТИ ЕДНАКВИТЕ КРИТЕРИИ.

Аз съм Левскар ,ама тези се оляха...хаиде на хаправин частни съдии които да свирят само за двата гранда и тогава може би ще са доволни...ами ако пак не могат да вкарват..да ги оставим 11 срещу 1 вратар,е тогава грандовете сигурно сте победят.извинете за въпроса а какво сте правим напролет в Европа..там съдиите няма да са наши?????

Богопомазаният "Левски" ревна след 2:2 с "Литекс" на Герена в отложен мач за първенството. "Сините" от Шопландия не могат да приемат факта, че отбори извън София ще се редуват на върха в българския клубен футбол и поискаха извънреден конгрес за смяна на ръководството на БФС. Гонзо скочи с персонална оставка на Борислав Михайлов. Смешният плач е защото "Литекс" изравни в 88-та минута за 2:2. Но как стана това? При гола нямаше абсолютно нищо спорно от съдийска гледна точка. Защитник на "Левски" изрита по зле от селски бранител топката - вместо далече от вратата, високо в небесата и топката дори падна в малкия пенал. Там двама други "сини" дървета не успяха да избият, пас и гол. Ако цялата тази "синя" селения не се бе случила "Левски" нямаше да реве. "Победихме заслужено, играхме добре и разни такива ала-бализми щеше да говори Гонзо. Съдията Николай Йорданов показа 3 червени картона. На Кишишев беше пресилен, на Еньо Кръстовчев вторият жълт също.

Няма друг отбор в страната, който да си позволява такива заявления по отношение на съдиите. налагайки страх, говедата се опитват да влияят на съдииските решения в тяхна полза. за това трябва да има принципна позиция - не искате да ви свири съдия на говеждия стадион - няма да играете там, а на друго място. с такава позиция на клубното ръководство след това се чудим, защо лумпените на герена си позволяват такива своеволия. още по-твърда трябва да е позицията след такива изцепки: 1. наказване с лишаване от домакинство поне за 5 мача; 2. наказване на неандарталеца гонзо да не седи на скамейката поне 5 мача; 3. глоби на говеждия отбор докато се научат как да се държат на терена и извън него. но няма как да стане - говедата от бфс също са доказали че са гйонсурати и нищо не може да ги трогне. така че - браво на съдията вчера и дай боже повече такива съдии. може и да се подобри футболът и да започнат да играят, а не само да реват, че друг им виновен. защото в Европа се видя кой какво може. а то е следствие на моженето у нас.

До Добри, киорчо - онова смешно човече не игра през първото полувреме!!! От пейката ли трябваше да го изгони??? Недей да пишеш глупости при положение, че не си гледал мача... Смешници и идиоти е те тва са сите червени говеда!

До СЕЛЯЛИНА!!!Ама верно си селяндур.

Ало чорабрите, не разбирате ли, че независимо и от вашето представяне през следващата година Литекс е шампион или въпроса е да не е само Левски! Или ви харесва да нямате представител в Изпълкома!

Стига сте мучали говеда долни.Трябваше още през първото половреме да изгони и Бардон и онова смешно човече Йовов.

НЯМА НУЖДА ОТ НОВ КОНГРЕС И НОВ БФС.НЕОБХОДИМИ СА САМО ДВЕ ПОПРАВКИ В УСТАВА НА БФС.ПОПРАВКИТЕ СА СЛЕДНИТЕ: 1)СЪДИИТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ВЪВ ВСЕКИ МАЧ ДА ПОДКРЕПЯТ ЦСКА И ЛЕВСКИ. 2)ШАМПИОНИ НА БЪЛГАРИЯ МОГАТ ДА СТАВАТ САМО ЦСКА И ЛЕВСКИ. АКО СЕ УТВЪРДЯТ ТЕЗИ ПОПРАВКИ ЩЕ ИМАМЕ ЧЕСТНО И ПРОЗРАЧНО ПЪРВЕНСТВО.ТОВА ГОВЕДА,ПРАСЕТА,ЧОРБАРИ...СТЕ МНОГО СМЕШНА ПАСМИНА.ВРЕМЕ Е ДА ПОЧНЕТЕ ДА СВИКВАТЕ ЧЕ ТАЗИ ГОДИНА ШАМПИОН Е ЛИТЕКС,ДОГОДИНА ЧЕРНОМОРЕЦ,СЛЕДВАТ ЧЕРНО МОРЕ,ЛОКО СФ,МИНЬОР,СЛАВИЯ....

Какво искат тия бе?като не могат да бият - реват!човекът си свири като трябваше, независимо от факта дали им харесва или не!

За Николай Йорданов не знам, но Димо Момиров е заклет чорбар и с физиономия на рано пенсиониран старшина, и двамата нямат място в Българския футбол. Това е една подкупна пасмина нанесла безброй вреди на българския футбола.

Точно така,време е нещата да се променят,но... доно само не останат на думи!

Вие сте пълни нещастници.Само се оправдавате. Колко сте добри показват резултатите в чужбина, където не смеете да се оплаквате със съдиите когато не ви дават дузпи. Затова играчите ги тачат само в Аданаспорт, а не в Манчестър Юн, Барселона, Байерн и т.н. Смешници.