”Титан” се разделят с Любо Пенев

Любослав Пенев няма да е треньор на ЦСКА през пролетния полусезон, пише "Меридиан Мач", цитиран от Novsport.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като заклет левскар няма как да не съм безкрайно доволен че Любо си тръгва!Без него в кочината пак ще тръгнат безредиците и пиянските оргий!За жалостинтригата за първенството се очертава да е по-малка..

За ЦСКА най-добре е Стойчо,и без това има да взема пари.Всеотдаен-само да не му се бъркат.

Никакъв Иешич!Най-добрият вариант е Сойчо Младенов.Той е фанатик на тема футбол и ЦСКА.Ако мислят за доброто на отбора,а не за търговски зделки Плескавицата да си ходи.Сърбали сме му попарата.Да се оправят със Стойчо и да го вземат.

ГРЕШКА ЩЕ БЪДЕ ДА МАХНАТ ЛЮБО, ОСОБЕНО КАТО СЕ РАЗБРА КАКВИ ЛЕКЕТА ИМА В СЪБЛЕКАЛНЯТА И КАК ТЕЗИ МЛАДИ ЛЕКЕНЦА И КОТЕВ ОЩЕТИХА ЦСКА С 3 ТОЧКИ СРЕЩУ МИНЬОР, ДВЕ СРЕЩУ ФУЛЪМ В СОФИЯ, ПОНЕ ЕДНА СРЕЩУ ФУЛЪМ В АНГЛИЯ, ПОНЕ ПО ЕДНА СРЕЩУ БАЗЕЛ В СОФИЯ И ШВЕЙЦАРИЯ. НО ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА ГРЕШКА ЩЕ БЪДЕ ДА ПРИВЛЕКАТ ЙЕШИЧ - НЕ ГИ ВИЖДАМ ТИТАНИТЕ КАК ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ СЪС СРЪБСКАТА НАПАСТ ОТ ПОЛУИНВАЛИДИ, КОИТО ЩЕ ДОКАРА ТОЗИ ТАРИКАТ, ДЕТО СЕ ГНУСИ ДА ГОВОРИ БЪЛГАРСКИ И ПОЛЗВА ПРЕВОДАЧ. КАТО СИ СПОМНЯ ЗА МАТИЧ, МАКСИЧ, ЛЕВИЯ БЕК-БОЖИДАРОВИЧ ЛИ БЕШЕ, НАСТИЧ - ВСЕ КУЦИ КОНЕ. НА ТОЗИ ЕТАП - САМО ПАРО НИКОДИМОВ Е ЗА ЦСКА !

резултатите от работата на г-н пенев не кореспондират с демонстрираното самочувствие. отношението му кам публиката-зрителите и слушателите, давчеики постоянно давка, определено е неуважително. кои знае как се даржи с играчите си?! считам решението на титанци за правилно да се разделят с лубо давката и сам сигурен, че отбора с друг треньор коренно ще промени облика си на игра. желая успех на отбора.

А като махнат Пенев, кой ще сложат на негово място?

Спомням си че Йешич биеше левскарите където и с който отбор ги хване. Така че добре е дошъл, Пенев може да си прави експериментите след няколко години като се понаучи и ако

Ако наистина махнат Любо Пенев по-добре да се сетят за доказан специалист ,като Аспарух Никодимов,а не тази сръбска плескавица йешич!!!

човека се опитва да прави нещо хубаво в цска те искат да махат.бил изгонил половината отбор еми ще ги изгони-то не може да пиеш до сутринта после да ходиш на мач.само пенев

аве пенев е супер як трениор тои може да оправи цска

само пената може да оправи цска

Любо Супата ще си ходи! За радост на пияниците в ЦСКА.

Еееее, разгеле, нещо умно най-накрая ! Стойчо определено е по-добрият вариант защото е армеец, но като втори вариант и Йешич е добре