Томов: Заплашваха ме със смърт

Футболният клуб ЦСКА е продаден на "Титан" след заплахи със смърт и под натиск. Това твърди бившият президент на червените Александър Томов, предаде БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - Томов: Заплашваха ме със смърт | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това, което казва сигурно е вярно, но на него няма кой да му повярва. Вероятно и Гоце, който иска да прави университет в Перник има пръст в игрите с цска и мангал Митал, но Лупи сигурно ще ходи при приятеля си Цветелин Кънчев.

Изглежда си вярва тоя престъпник

Чорбарчета, недейте така срещу Лупи! Ето цитат от вашия гуру ГАтанасович: "Ако шефовете на „Армията" страдат от някакви угризения за миналото на клуба, ще им кажа, че не ЦСКА трябва да се смущава от нещо, а тези, които цяло десетилетие замърсяват българския футбол под сянката на издирвания от Интерпол. И да не забравят, че Лупи падна в капана точно, когато заигра на „прозрачност" и извади реалните пари на светло..."

На тази пъпчива теква и поникна коса сигурно от зор.Такъв тапир просто няма никъде.Крайно време е да погостува на панделата при фенове на Левски

И да има нещо вярно в думите на Лупи, никой няма да вземе насериозно изявлението му в съда, защото той много пъти преди това лъжеше и замазваше истинските проблеми около ЦСКА! Никога около личноста му не е било прозрачно, както беше и с "Кремиковци", така и с тансфери и политика на клуба. За всички нас ще си остане "Крадливото овчарче", скрит зад политическа партия, която уж сега го натиснала да продаде клуба! Кой върви срещу своите бе Лупи....?

Айде батька,чакаме те!

Връзката е Гоце!

Стига бе Лупи, мине се не мине половин година, нещата отшумят и пак се обадиш!

Все още помним идиотизмите по време на неговото управление.Като политик го видяхме какъв ненормалник е и колко е бездарен,като ръководител го видяхме какъв мошенник е.Такива като него,Тити Папазов и Вили Вуцов със закон трябва да им се забрани да застават пред микрофон защото са ненормалници от висша класа.

Охрана от НСО ли си очаквал?!?!? Да не би, Лупи, да те е страх от съдбата на Б.Цанков? Нагло ми се струва с е г а да "плачеш", че те заплашвали - да го беше казал, когато му беше времето! Или пак някакви схеми правиш, а?

На тоя пък кой му вярва? Ха дано да му повярва някой от тия, дето повярваха и на Боби Цанков - щос се сравнява с него (което е и нормално де - все пак - двама измамници, само, дето имат различни мащаби)!!!