Йоан Андоне потресен от състоянието на ”армейците”

Новият треньор на ЦСКА Йоан Андоне започна с разочарование престоя си в България. Той остана потресен от състоянието на отбора, твърди "Тема:Спорт", цитиран от ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Йоан Андоне потресен от състоянието на ”армейците” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така, така, домнуле Андоне. Свий им сърмите и гонка до дупка. Едно време имаше тест на Купър, ега него да покрият. Иначе, домнуле, какъв дубъл ще гоним, а още повече- групи на Шампионската лига.

Малко се разрових в класацията на UEFA за 2009 и забелязах нещо много интересно- на 89-то място е Левски София с коефициент 24.250, на 109-то е Литекс с 16.250. Знаеш ли кое ми грбана погледа???? ЦСКА София е на 115 с коефициент 14.250-интригуващо, нали? Другото забавно е , че от 20 години насам ЦЕЦКА няма мач напролет в УЕФА. Когато фактите говорят само прасетата квичат....

Търси си извинение , щото нито купа нито първенство ще постигне мамалигата! За 50 бинки и аз мааму че наодим...

Dobarov, не вярвай толкова на мамалигата. 1)Те много лъжат; 2)За треньора е по-добре да се презастрахова отрано

Че те наще като немогат да тичат кви футбОлисти са? Андоне да каже какви времена постигат румънските футболисти ,които румънски отбори е водил! Щом не сме поне на тяхното ниво по бързина, каква Шампионска лига бе??? Даже трябва да тичат по бързо тия от първенствата в испания и англия, за да може да се надяваме на нещо....след като по качества отстъпваме,поне да имаме предимство в бързина!!!

Браво, г-н Андоне! Подкрепям Ви изцяло. изкарайте им фасовете от задниците, за да смачкат напролет Говедата от Подуене.

Такава е нашата действителност... Добре е, че и той е от източна Европа, и футбола му е до болка познат! Вярно е, че ЦСКА е името на Българският футбол пред света, и наистина такива мижави резултати не прилягат на отбора и амбициите му! Видя се любимият на много хора Любо Пенев колко е работил, щом има такива резултати. наистина отпуската свърши и ако някой от помислилите се за велики играчи не е на ниво, по-добре ще е да го продават и да се търси алтернатива, която е готова за постигането на целите на тренъора, а това са дубъл и влизане в групите на ШЛ или Лига Европа. Всичко друго ще е провал, и неоправдани инвестиции от страна на ръководството! Успех, и така се прави промяна...

Добро начало, надявам се не е антисоциален тип като чичовото и ще изгради екип

Ми не може да скачаш цяла нощ по масите на чалга дискотеките,а на другя ден да можеш да тичаш из борисовата градина.на тех футбола им пречи на пиенето:))

абсолутни глупости това са зигански трикове ,които минават при феновете,и раководството,защото едните и другите нищо не разбират.добря спезялист,не говори така.

"Дойдох заради факта, че ЦСКА е голям отбор..." - абе дошъл си за парите, другите работи ги разправяй на децата

Нали Л.Пенев им беше виновен

Браво на човека дано нашите пиандурници се стреснат малко а не само да се хилят,пият и състезават кой е из... повече ку... от син сити.

балеринките припкат в свински тръс из борисовата, с ръце в джобовете и мислят в кой клуб ще се нарежат довечера - това е ЦСКА, иначе самочувствие за космонафти

Дано дано дано но уви не вярвам че има човек дето да стегне тая разпасаната команда .

Браво! Андоне изглежда твърд, като гробар от уестърн, дано да устои на българските фурии - смокове!

Преди години, един друг треньор- чужденец дошъл да води наш отбор, на въпроса с какво смята да започне, отговори: "Искам да ги науча да могат да си подават"

най-сетне някой да дойде и да види на какви махленски футболистчета плащат луди пари и ги правят звезди.....смешници

Да иде в провинцията тоя.Там тренировките са по кръчмите!!Бягат за норматив около бара.