В Македония: Защо не взехме Бербатов, когато беше на 17?

Ако хората от най-популярния македонски клуб Вардар от Скопие, гледали мач в Благоевград, са имали малко повече футболни познания, кариерата на Димитър Бербатов към големия европейски футбол можеше да започне не от ЦСКА, а от бреговете на река Вардар, пише днес ежедневникът "Утрински весник", информира Novsport.

Обратно в новината

Коментари - В Македония: Защо не взехме Бербатов, когато беше на 17? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е те тукаа во Вардаро Барбитоо ке играа кат тигрец, ако ли неее ке има кютек.

Тук има някаква грешка. Става въпрос не за македонци, а за фиромци ( или бюрмци). Щото няма такава държава Македония и няма такъв език.

Добре че е жив още Бербатов. Македонците само го чакат да умре, за да го обяват за македонец. Хаххаха

Няма такава наця и държава Македоня::.....

Ако го бяха взели в македонците сега щеше да си играе в тяхното отборче на заплата и щяха да са прави, че не е перспективен. Добре че не са го "развили" те

Бях в Скопие през мая м г като видях колко джамии има в столицата на тия предатели на българщината ,мисля,че скоро скопският им отбор от Вардар може да стане Вардари.

И аз съм маке, родом от Кападокия, живял в Добруджа и умрял в Странджа планина!

Мдаа, а Бербатов межеше да е македонец ... :)) А може и да се окаже и да не знае :))) А Вердер естествено е македонски отбор, защото всъщност е Вардар, но германците са сменили две буквеи само ... :)))

Ей брато аз съм тракиец,но преди всичко Българин!!!!!!!

Дреме му на глаголицата на Християн Роналдовски от Реал Скопие!

Ако леля ми имаше ...... щях да й викам чичо.

Омръзна ми да слушам тия комплексари! Те са абсолютни неблагодарници - първи ги признахме, първи им помогнахме с военна техника, държим се максимално добре с тях, а те не го заслужават. Омразата която питаят към нас, отричането на нашата история и наглите кражби на наши исторически личности са нещото, което осмисля живота им; единственото, с което подчертават "различията" си от нас. Братя Миладинови издават сборник "Българскипесни от Вардара", те ги обявяват за македонци; Гоце Делчев обственоръчно е написал "всички сме българи", те пак - македонец бил!!! От години, под предтекст, че правят ремонти, прекарват туристите, отишли на гроба на Св. Климент Охридски по разни обходни коридори, само и само да не минат покрай лицевата част на паметника, където той е означен с титлата "Патриарх Българский"! Абе, изобщо - свинщини! Но не могат да избягат от истината, напр. - че първият им свободно избран президент (Киро Глигоров) е завършил право в СУ "Св.Климент Охридски" и на всички собственоръчно подадени документи се е обозначил като българин; не могат да избягат от факта, че бившият им премиер Люпчо Георгиевски получи българско гражданство, а като мотиви да го поиска беше посочил, че произхожда от родители-българи и че има българско самосъзнание. И така нататък, и така нататък. Нищо - като не искат да говорят български - да говорят на албански!!! Е, от мен толкова, останалото е от Лукавия:))

Тъпи македонци

Тия македонски цървули..чудя се до сега как не са обвявили че вердер е македонски отбор:))

Ако ако ако... Ако се беше родил в Македония и Майкъл Джексън щеше да е македонец. Само че никой нямаше и да е чувал за него...

Рано или късно ще го пишат и него македонец, така че нема значение дали е играл покрай Вардаро или само го е преджапал.

Мръсните промити македонски мозъци пак са сънували страшен филм.