Сър Алекс: Срещу Байерн ще търсим гол на всяка цена

Манчестър Юнайтед ще излезе, с твърдата идея да вкара гол на "Алианц Арина" тази вечер срещу Байерн Мюнхен в Шампионската лига, предаде Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Сър Алекс: Срещу Байерн ще търсим гол на всяка цена | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Glory Glory Man. United.... !!!

Гогииии,ти си бутаняк и такъв ще си останеш,защото си неграмотник!!!Няма значение от къде идваш или си... Локоо,теб няма да те коментирам въобще,както и другите палячовци плюещи успелите Българи!!! Дано довечера стане интересен мач!!!

берба ще гледа от пеиката

дано бербо играе и да вкара та да затвори устата на всички смотани зависчии.нали сме булгари бе смотаняци такива

Мисля, че ще се получи много интересен мач. Дано да пуснат и Бербатов да поиграе малко. А ако успее да вкара ще е страхотно. Все пак сме българи, преди всичко.

надявам се бербатов да не играе и да не вкара също така се надявам байерн да бият и в двата мача.. от тия боклуци манчестер не става нищо.. винаги някой ги побутва да се надяваме че няма да стане същото и сега...

За тези "боклуци" в момента предлагат 1.5 млрд. паунда. А ти си тъп цървул със смачкано самочувствие от нЕкое забутано село. Личните имена се пишат с главни букви. Аде, оди сега да нариеш на стоката, че тебе чака.

добре се справяш с диалекта май не аз а ти си от "нЕкое" село.. заради такива като теб не може да се живее вече в софия.. всички провициалисти дойдоха тук кога ли ще бъде вкарано гражданството в закона тогава с кеф ще ви гледам как си тръгвате.. колкото до манчестър това е един от най бутаните отбори.. то и на реал селекцията им е 6 пъти повече ама кво направиха.. кажи от кое село си за да си купя вила там.. боклук

През последните години Байерн е доста слаб отбор, но тази година много ми харесват. Мисля, че макар Манчестър да са по-добрия отбор, ще стамен свидетели на прекрасен и равностоен мач довечера. Надявам се Бербатов да играе и да вкара. Приятно гледане на всички почитатели.

Е дрът шотландски пръч време ти е да си седнеш да дрътия гъэ. Помниш ли 1999 а еее онзи късмет сега ще го изпърдаш, не бербо не руни- късмета ви е до време----ааа съдията ли - е може да ви подпре както обикновенно.

ман-утд ще направи германците да си говорат сами след мача усещам го !1!!!

мисля, че Берба няма да е титуляр... ще излязат само с един нападател.

Треперете муунчестърски мишоци , късметът и парите работят до определено ниво , а вие прехвърлихте вашето ! И бербатов не ще успее да помогне - " всички играят добре , а накрая германците побеждават " !

швабите трудно ще преглатнат 0:3!