"Да отбележим гол на чужд терен ще е огромно предимство," заяви мениджърът на тима сър Алекс Фъргюсън на пресконференцията снощи.
Бербо е в групата на Юнайтед за гостуването на Байерн
"Ще се опитаме да вкараме такъв. Когато бях тук с Абърдийн през 1983 година, направихме 0:0, и всички останаха доволни, освен аз. Тогава предусещах опасността. Въпреки че успяхме да продължим, Байерн ни вкара два гола. Така че ще е важно да вкараме сега."
Нани: Трябва да блокираме Рибери и Робен
Момчетата на сър Алекс нямат загуба като гост вече три години, или 16 мача.
"Това постижение е фантастично," призна наставникът.
"То е показателно за зрелостта, която притежава отборът и умението им да играят европейски срещи. В тези 16 мача сме имали сериозни противници. Преди няколко дни аз им обясних слабостите, които проявяваме в гостуванията си, и приехме предизвикателството."
Фъргюсън обаче отрече отборът му да е категоричен фаворит в сблъсъка с Байерн.
"Уважавам Байерн Мюнхен, и се възхищавам на този клуб. Те са живата история. Отбори с история играят с гордост, и ние трябва да се справим с това," обясни специалистът.
"Не съм гледал всички мачове на Байерн този сезон, но изгледах доста техни записи през последните два дни. Те записаха един-два по-слаби мача напоследък, но това не ги прави слаб отбор."
"Байерн ще е още по-мотивиран от факта, че играе първия мач от четвъртфиналите у дома. Ние няма да се заблудим нито за момент, че ще ни бъде лесно – защото няма да бъде," завърши сър Алекс Фъргюсън.