Байерн Мюнхен сътвори истинско чудо на ”Алианц Арена”

Байерн направи важна крачка към полуфиналите в Шампионската лига. В страхотен мач на "Алианц Арена" баварците победиха инфарктно с 2:1 Манчестър Юнайтед, предаде ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Байерн Мюнхен сътвори истинско чудо на ”Алианц Арена” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Недей да си кривиш душата - и три гола да беше вкарал Бербатов - пак щеше да намериш за какво да го наплюеш!!! Много генерални изводи за 20-те минути, през които Бербо беше на терена, нека да изчакаме реванша, пък тогава ще говорим! Едно е да почнеш титуляр, друго е дедо Сър да те пусне след 70-та минута, трето и четвърто е да играеш в мач, в който целия отбор не знае за какво е излязъл през второто полувреме!!! Те пък Видич и Рио щото знаеха какво правят при 2-я гол на Байерн, ама за тях - нито плюнка!!! Хайде със здраве, пък след реванша ще видим кой е бил прав!

аааааааааааааууууууууууууууу..... магаретата пак ревнали тук гледам. така,както реваха след мача им с ман. ситъ,сток,цска москва....... пак предпочели да реват рано да не би накрая да нема за кво да се реве.... хе хе хе *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Човека с дъвката направи така, че МЮ да загубят мача. Оголи централната линия като изкара двамата халфове и вкара Бербун, осъзна се, вкара Гигс, ама беше станало късно. Видяхме "брилянтина" Бербун какво направи....зеро О.

Абсолютна заслужена победа за Байерн. незнам дали забелязахте колко много положения имаха, докато манчестър спяха по същия начин както и на финала с барса миналата гфдина. Просто някой отбори им действат като преспивателно на отборчето от манчестър хаха

късмет изкараха байерн че биха

Онзи ден някой искаше да се ИЗВИНЯВАМЕ, ние, които сме плюели (само според тъпото му мнение) бербъзатко. Че даже беше написал нещо за топки и незнам какво си още. Е АЗ имам топки и не само щото съм анонимен тук. А ти къде са твоите да кажеш КОЛКО НЕКАДЪРЕН И НЕСТАВАЩ ЗА ГОЛЯМ ФУТБОЛ Е ПУ...... Щото до 70мин Ман Ю ВОДЕХА и след това останаха с човек по-малко, след като Фърги за поред път направи глупостта да пусне във важен двубой ПОПЛЮВКОВЕЦА . И какво стана - за 20мин немците се възползваха от предимството да са повече на терена и обърнаха мач, който не се виждаше даже как ще изравнят. Специално следих МЪРДАТА след като влезна - за 20мин подаде точно 2 пъти, не се затича силно НИТО ЕДИН ПЪТ, взеха му топката 4-5 пъти и пред останалото време подтичкваше около центъра на ДОСТА ГОЛЯМО РАЗСТОЯНИЕ от владеещия противников играч. Излезлия Парк беше с класи на биберончо нещастника, заради когото Ман Ю загубиха този мач.

абе маимун ти маи друг мач си гледал а !!!!!!!!или неможеш да броиш или си сляп ??????бербатов е бог а ти си цървул и цървул ще си останеш !!!!!!!!!

И какво има толкова да се брои в този мач бе ПРАСЬОООО. Головете на селския бек ли - НУЛА. Точните пасове за 20мин ли - клонящи към НУЛА. Борбите за отнемане на топката - НУЛА. Отнетата му от противника топка - е тук показателя е по-висок - поне 5-6 пъти, и то само за 20мин. И накрая най-същественото - до 70мин с равен брой играчи Ман Ю водят на чужд терен, след това влиза най-големия, стоящ мноооооо на високо и Байерн за 20мин с приемуществото на 11 срещу 10 човека ОБРЪЩАТ МАЧА. Така че стига си ровил по компютър, ами взимай кирката, гегата или там каквото ти е оръдието на труда и марш обратно в ямата :))))))))

Ман.Юн. да благодарят на Ван Дер "Цар", че се отърваха само с 2 !!! И добре, че "наш Митьо" "игра" само 23 минути, през които се видя, че срещу борбените и напористи "германци" с имитиране на игра и скатаване не става. Точно тогава станаха и головете, ЗАЩОТО В НАМАЛЕН СЪСТАВ СЕ ИГРАЕ ТРУДНО !!!! Ако Руни наистина е контузен и не може да играе в реванша, съра трябва да вдига белия байряк още от сега...

чак пък чудо! просто юнайтед не играха никак добре.това не беше истинския юнайтед.мисля че на олд трафорд нещата ще са много по различни.надявам се че този път ще се мобилизират и ще им покажат на баварците защо са по качествения отбор.

мисля, че баиерн надиграха юнаитед, последните ги нямаше много на терена...

сега ако Ван Гаал е човек, ще иде и ще купи на Фергюсън едно Джони син етикет, да го почерпи за смените дето направи

айде стига глупости,поиграха швабите ама чак пък чудо,просто великия защитник гари невил след като цял мач го надбягваха реши да играе хандбал на много хубаво място ,иначе дойчовците можеше и един гол да не вкарат...

А ле ле, 11 години по-късно двата отбора отново завършват мача с неочакван до последния съдийски сигнал резултат, отново мачът е обърнат като резултат в последните минути, отново крайният резултат е 2:1, но този път в полза на Байерн......

чакаме ги късметлиите на Олд трафорд...после ще говорим пак..

байерн шампиони !!!