Слабо съдийство с нередовни голове в дербито Юнайтед - Челси

Челси победи Манчестър Юнайтед с 2:1 на "Олд Трафорд" в супердербито на английската Висша лига, информира Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Слабо съдийство с нередовни голове в дербито Юнайтед - Челси | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е, и какво направи великия гениален барби- едно голяяяяяямооо 0, времето и дните му на олд трафорд са преброени!

Да си дойдемна думата,без мен мен Манчестър не са за никъде! Барби може само да гони топките на тренировките...!

То ще излезе, че само Бербатов е участвал в този мач. Като чета колко е калпав според мненията по-долу. Юнайтет изгубиха мача в центъра с бавното изнасяна не топката и пр. Но няма и как да е друго яче след като играха с пенсионерите там плюс Парк, който се мотаеше като муха напред назад... Вярно е, ч

Трябва да го направят халф като иска да подава, за нападател нестава като не стреля към вратата.

Нека не обвиняваме Бербатов за жалката игра на Юнайтед,просто в този мач Чесли им изнесе лекция на тема "Как да не позволим на съперника да играе с топката"

бербо, бербооо, що така бе ??? нали уж беше голямата работа !!! без руни ман.юнаитед е като птица без криле, ама с бербо в отбора е като с бетонирани крака. ще има да чакаме победи от ман.юнаитед, без руни , ц бербо начело няма как да стане. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дано в мача с Байерн Фъргюсън да пусне Македа титуляр. Много талантливо момче, хем резерва влезе и за 15 минути пак отбеляза. А нашия цял мач и нищо. Вкарва голове, но не си ги изработва сам. Какъв е този нападател да предпочита паса пред гола. Подадат ли му бърза да се отърве от топката все едно ще го ухапе. Юнайтед ми е любим отбор и не искам да отпада. Дано Македа е титуляр тогава МЮ има някви шансове срещу немците.

сигурно е виновени срещу мюнхен тука има ли някои които да разбира от футбол какво направи руни срещу баиерн нищо ама никои не каза и дума а сега . слаба халфова линиж крилата бжха трагични валенся спечелили поне една топка и тн. дане изброявам такаче проблема нее само в бербатов а в целиж отбор *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ти на Барби ли си гост, та толкова му целуваш д...то? Руни взе доста дейно участие срещу Байерн. Има заслуга за 2 от 3-те попадния в мача, но не за него е темата :-))). Фибата имаше голямата възможност да се изяви в ЦЯЛ мач срещу СИЛЕН СЪПЕРНИК. До сега мрънкахте, че нямал поле за изява и не виждахте, че съра НЕ ИСКА ДА МУ ДАДЕ ТАКОВА защото отдавна прецени колко милиона пръсна за една кукла и няма как да ги избие. Ако и след тоя мач не ти е светнало каква "звезда" е любимия ти "футболист си безнадежден случай. За него не са достойни съотборниците му в националния, а сега според теб и тези в МЮ. Ами да се пробва при Роналдо в Реал ама кой ли го иска. 1000 пъти казвах ,че не става ама такива като тебе ми говореха за злоба вместо да гледат фактите. Ако не си пиян от мъка се опитай да дадеш най-после една трезва оценка "специалисте"

И дойде ДЕНЯТ на ИСТИНАТА. Даже и тези (с капаците на очите), видяха "нивото" на създаденото от медиите "височинно величие"! Щях да пиша пак за немощта и неумението на Барбуков на терена, но стига... Както се казва "На умряло куче, нож не се вади"! Да е жив и здрав и да си харчи милионите (за които все си мисли, че някой му завижда), но да остави на кадърните и амбициозните да играят футбол и да ни доставят радост....

Бербатов доказа за пореден път, че не е за големи мачове. Ако играеше Рууни щяха да бият. През второто полувреме подават на Барби той вместо да организира атака връща назад към Невил. Кому е нужен нападател, който не вкарва голове.

ти да си чувал думата разиграване *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

митко ще води колоната това лято в посока изхода. предусещам го. просто няма какво повече да се каже за него и присаствието му в този отбор. защитаваите го колко си искате но когато фактите говорят... сещате се.

бербатов провали мю. дано да го махнат другия сезон. "В края на първата част добра възможност се откри пред Бербатов, но той се забави и защитник на Челси успя да предотврати опасност пред Чех. " - хахаха това не са бавните играчи на болтън да оставят наи голямата мърда да играе с топката. боклук да се махаш от мю заради теб загубиха титлата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ако съм привърженик на челси,ще се радвам,но ще ме е яд за шл. но не съм. така или иначе мю ще играе наесен отново в престижния турнир.но !не разбрах защо не игра карик,а нани влезе резерва.и друго-през седмицата май само сър ал повярва, че митко ще му свърши работата.

Браво Бербо обичаме те - беше превъзходен. Само така момче продължавай да си титуляр и да пречиш на Юнака - браво браво. Винаги Барбукчо титуляр - Винаги

къде беше по-точно добрата игра на бербо??? аз съм за бербо ама мн слаб мач за него по-точно добра игра на нани (отново) и незнам защо беше резерва ама това е работа на съра а не моя :)) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе Чеслси е много класи над Манчестер,На кривия х....й космите му пречат:))))Кадето ги хванат там ги бият.Първото полувреме не бутнаха топката Манчестър.:)))))))))))))

Правилно - евала пич, добре казано!

ами Челси не е Болтън

Абе * журналист,ти да си чувал ,че когато ръката на играча е до тялото ,се счита за част от него.

абе смотаняк, поне като пишеш тя глупости гледаи поне кои играчи от кои отбор са.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Откъде да започнем. Добра игра на Бербо, но................ няма голове. Това е.

ебаси тя челси ако ги лепна ще ги е.. в пу.... (смокинг) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.