В Англия отново подхванаха Бербатов

След поражението на Манчестър Юнайтед срещу Челси, което може в края на сезона да струва дори титлата на "червените дяволи", критиците на Димитър Бербатов отново започнаха да правят заключения и да коментират случилото се след контузията на Уейн Рууни, информира Гонг.

Обратно в новината

Коментари - В Англия отново подхванаха Бербатов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ало разбирачите! кво ревете пак за руни тук бе? подавали му по-вече. ми как няма да му подават като тои турси топката по целия терен. тои просто играе навсякаде. миналата година в колко мача игра зад централната линия дори,за сметка на тевез,роналдо и нашия глупак. и пак си направи сезон човека.ама бербатов е толкова статичен че дори и вратаря играе по-вече с топката от него. тои има зона на игра и в нея има свобода да се движи и играе. винаги обаче се получава така,че е между двама защитници. за тва като е с топката се варти като муха без глава и я вруща назад. е за кво да му подават? вчера тери и този дефанзивния халф пред него,калу маи беше,го удушиха от всякаде. и в националния отбор е сащия смешник.да го махат от манчестер щото този отбор се излага с играч като него. супер посредствен футболист... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мдам, наистина Бербо не направи нищо, но имайте пред вид, че поне направи 3 удара с глава, макар и нито в очертанията, като пасовете на Валенсия просто не вървяха и падаха точно в защетниците, единствено Невил тичаше, но 50% бяха грешни отигравания(опс, та той е защитник, защо все се вреше във Валенсия?!!?), Парк само рушеше, като опропасти единствената възможност за двойно подаване с Берба, щото вече се е взел за голаджия, сколс и флечър все едно не бяха в игра, а другите в центъра дори не успях да разбера кои бяха, Гибсън и Карик ли?!?! Ба не се каза име!!! А какво Макена ли ще похвалите, дето за 20 мин пипна 1 път топката и то с ръка за да си предпази зъбките, че и гол му отсъдиха редовен. Сър-а отново закъсня със смените и за пореден път ми показва, че се взема твърде насериозно и като гледам Ман може и да не запишат титла никъде в 3те големи след като въздесъщият Руни (БТВ за мен той е страхотен и заслужава златната топка), не успя да ги спаси срещу гиганта Лийдс. Между другото да играеш в сянката на на играч като Руни не е толкова лесно и го токаза и Тевес преди това като регистрираше крайно неубедителни прояви, а сега вкарва гол след гол. Не че хваля Бербо толкова, но е българския футболист с най-големи постижения след златните от реколта САЩ 94та. Жалко е, че не можем да се зарадваме задавени от собственото си самосъжаление. Оф ся ще кажете тоя е голям разбирач, но е ясно, че след като Берба не е толкова агресивен, та пусни му 2 офанзивни халфа, Валенсия и Нани, а Андерсон хич не е лоша идея, дава острота момчето, ама се губи напоследък (ако е контузен ме извинете за невежеството). Не разбра Сър-а че това 4-5-1 с парк и един от Нани или Валенсия просто не работи и досегашните успехи бяха късмет с по 10 пропуска и безброй голове на Руни с.... глава?!?!? И Байрен му го доказа. И ако не си седне на д....то и не почне с 4-4-1-1 с Берба зад Руни ще бере ядове... Мнение на 1 невежа.

Хора, Барбито ни не е за там. Има качества, не споря , ама е МНОООГО муден. Просто не е за тая игра. Няма страст в играта му. Вървете го сравнявайте с Роналдо, Кака или пък Меси. Просто няма място за сравнения!!!

Бербатов е умен играч, но не търси топката и не играе агресивно. А не само в Англия, но навсякъде в големите отбори това се цени. За съжаление той показа, че може би става за играч в Тотнъм, но за Манчестър Юнайтед се иска повече. А за сравнение с Кантона не може да става дума, защото Кантона бе агресивен и можеше да вдъхновява своите съотборници. В кръвта на Бербатов е да мисли, но не да вдъхновява. Жалко! Техничен играч, много умен, но му липсва желанието не само умно да се пласира, но бързина и издръжливост да играе по английски 90 минути. Аз лично съжалявам, че той ще си отиде през лятото от този отбор. Много съжалявам, но дано се докаже в бъдещия си отбор. И дано вкарва голове, а не само да раздава асистенции. Асистенциите се забравят, а головете се помнят. Той това го може - да вкарва голове и то красиви. Пожелавам му здраве и успех като спортист и щастие като съпруг и баща!

Бербо ти си връх. Просто най-добрият. Нямам думи играй така момче - на върхът на възможностите си. Обичамете от фен клуб Манафчесетер Юнак

Много е муден горкия, изглежда това са последните му мачове в МанЮ.

нащо барби за нищо не става рунито все се натиска а барбито кат дърво

България /българи/ и футбол - това все едно са огън и вода:едното е враг на другото...За нас- щанги,борба,чалга,празнодумство,камшик над главите и остен в гърба - за друго не ни бива!

ЗАЩО ГО НАПАДАТЕ КОЛКО ПАСА МУ ПОДАДОХА ЧЕ ИСКАТЕ ТОЙ ДА Е ГЕРОЯ НА МАЧА

Айде сега нащо момче виновно , а другите какво правиха 90 минути !? на театар ли бяха ... бербо е # 1 *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

То пък Валенсия беше една трагедия...Всъщност незнам защо очкаваме кой знае какво от Бербатов, при условие, че неиграе редовно мачове? Даже от време на време.

Тези журналисти са гола вода. да го д.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Б.... смешния *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

разликата между руни и бербатов е огромна - нашата кокона не е плеймеикър, не тича , не се открива, не търси пространства. Мисля че за поредем път доказа че няма място в този отбор

А защо никой не отчита факта, че за гениалните Рууни и преди това Роналдо, играе целият отбор, а вчера просто нямаше кой да подава на Бербатов? Много е лесно, когато друг ти прави играта, а ти само седиш отпред и риташ към вратата.

Играят за Рууни,защото е мъж и се бори, а Барби става само за ЦСКА!

Абе кои англииски празгоглавец е напиъл че бербатов не се е синхронизирал със отборат. та имено валенсия не достигна до десетки пасаво на свои сйотборници а паул счолсе напради поне 15-20 неточни паса. жи снг парк пук просто издича и нестава, някои казват че е играл добре среща ливерпоол но и там тои беше под вкякава критика випреки гола. да се вурнем на темата валенця. дори и пурвят гол тругна от него когата тои не спря флоран малоуда. а когато бербатов му каза да ишчака за пас тои направи както с нани в мача с боллтон, но явно на еквадорецат не му пука и не е следил онзи мач. бербатов не е виновен. ако валенця си бе свуршил работата резултатат щеше да е 0:0 и да има дуспа срещо парк която при добро судииство щеше да е фацт. и бербо щеше да вкара за 1:0. лампард щеше да изравни при дъспата среше анелка. дрогна нямаше да вкара от засада и мачеда щеше да направи ресултата 2:1. митко и мачеда щяха да станат герои. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ама много разбирате от фоотбалл тука! то едни шеми,кои на кои подава,кои вкарва,как,то страшна работа! едно ще ви кая - колкото и да защитавате бербатов,истината е,че не го бива за този отбор - на друго място да,но в енгланд трябва да се играе и сус сурце,което тои не показва,за суяление. всичко друго са само празни приказки и се вуздуряите от много разбор по играта,защото ставате направо смешни! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

...Тази игра -футбола - е колективна драги,,спецялисти,, булгарски и англииски драскаци...руни вкарва застото бербатов му подава а и другите- каде на маца с целси видяхте някои на някого да подава !!!!! кантона сие кантона и бербо не трябав да прилица на никои освен на себе си..а сир алех загуби титлата преди два месеца /писах за това/ когато изкара бербатов при 1:0 и ман ун паднаха...на маца вцера бебо бе изолиран игрубо пазен от лубовника на своите колеги д. т. плус това вав футбола не винаги побездава справидливостта застото садиите са зиви хора и цесто баркат играта..но това е зивотат..никои от вас тук не е платил за бербо милионите,затова гледаите и се радваите це българин играе в такав отбор..като не ви харесва оставете момчето на мира-а килкото за руни видях го какво на прави на последното европежско павенство,пак има и такав мац през есента българя - енгланд........ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Митко,миткоооо..... нищо не става от тебе.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Проблемът на МЮ не е Бербатов, а начина им на игра. В последно време стана доста позиционен. Трудно преодоляват самостоятелно чужди играчи, за разлика от Челси вчера и особено Байрен. Тактика им куца на МЮ. В такива мачове трябва да играе с пълния набор от нападатели. И за съжаление старите вълци вече издишат. А, да сравняваш Бербатов с Руни е просто липса на поглед. Те са толкова различни и като физика, моторика и поглед върху играта. Но за разлика от нашия на Руни му подават три пъти повече добри пасове. И не мога да разбера защо го пускат този кореец. Той няма никаква мисъл и техника. А, също така и смените закъсняха чак в 70 мин.на мача.

Митко е пътник......... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вярно е... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

дано дано *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Според мен съотборниците му го пренебрегваха през целия мач и не му подаваха! Когато Рууни играе всеки гледа да му подаде докато при вчерашния мач преобладаваха индивидуалните изяви на халфовете, а онова китайче Парк е пълна трагедия!!!

Вчера игра ли се някакъв мач в Бургас или не? И защо е това скромно мълчание и лицемерна тишина?

Бербатов не е от левски ,само левскари могат да играят в турця *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Миналата седмица беше гении сега е некадарник добре че е бербо та да се продават весници иначе анг. няма за какво да пишат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

що винаги подкрепяте някои друг,а санародниците ни не.завистта е голямо нещо.бербатов е номер 1!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бербатов е превъзходен футболист. Пропуските му се дължат на психопроблеми и не могат да засенчат големия талант!!!

Голям,некадърник,Само,Не,Знам,Докога,Ще,Го,Търпят,В,Ман4естър,Трябва,Да,Отиде,Да,Играе,В,Турция???

Пич, я първо си оправи правописа пък след това изказвай мнение :D

Юнак балкански! Най-добре се пребирай в БГ, тък номератати ще минават!

от тоя каун барбие нищо не става :) момцхето си е сбуркало професята хахахахах *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.