Шок в ”Театъра на мечтите”, Байерн изхвърли Юнайтед от ШЛ

Германският колос Байерн (Мюнхен) сътвори същински подвиг в реванша от четвъртфиналите на Шампионската лига, след като изхвърли английския шампион Манчестър Юнайтед от надпреварата след загуба с 2:3 на стадион "Олд Трафорд".

Обратно в новината

Коментари - Шок в ”Театъра на мечтите”, Байерн изхвърли Юнайтед от ШЛ | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кво "кълбо" бе,тъпанар журналистически?! Кълбо е онова,що го чепка още по-тъпата ти баба когато ти плете чорапи за съвсем тъпите ти копита.Кълбо е онова,което се дели на две и от него е произведен дрисливия ти гъз...Футболът се играе с топка,а не с "кълбо", глупак с глупаците!

от Уикипедия, свободната енциклопедия (пренасочване от Кълбо) Направо към: навигация, търсене Сфера .......... Сфера е повърхнина в пространството, която се получава чрез въртене на окръжност около неин диаметър. Центърът на завъртяната окръжност се нарича център на сферата. Сферата може да се опише и като множеството от всички точки в пространството, които са на разстояние r от фиксирана точка О. Числото r се нарича радиус на сферата, а точката О е нейният център. Често и всяка отсечка, която свързва центъра на сферата с произволна нейна точка, се нарича радиус. .......... Обединението от точките върху сферата и тези във вътрешността и се нарича кълбо. ...... Общият случай на сфера в n-мерно пространство е повърхнина с n - 1 измерения. Вътрешността и съответно е n-мерно кълбо. ............................................................... Така че имаме новина!!! Сеск Фабрегас не знае какво е топка :)

Формата на Ман Юнайтед върви надолу, вижда се, че изнемогват, затова и пеленачетата ритаха вчера, че да имат силици за цял мач. Лошото е, че едно от бебетата си изкара червен картон и оттам работата беше ясна. Ван Гаал също го знаеше и Байерн просто чакаше англичаните да оплезят езиците, малко шокиращо им дойдоха леко късметлийските голове, но все пак те са немци борят се докрай. Вчера Байерн знаеха как, знаеха и кога, перфектен Ван Гаал, Фъргюсън направи каквото можа, пусна младите, рискува с Рууни. Жалкото е, че отбора се превръща в Уейн юнайтед, явно на Митко не се разчита да води отбора...

Днес всички мнения са обединени около една теза - тази за треньорските грешки в най-важните мачове, и за това, как МЮ е потъващ кораб, но този път не е виновен Бербатов. Но пък е удобен за английските медии, а нашит псевдожурналистчета се разпукват от преписване, например от жълтия парцал "Сън" ... Англия, не се извинявайте със червения картон и съдията и немците - изпуснахте мача, след като водехте с 3-0. САФ просто трябваше да извади куция Рууни и Рафаел, да пусне Бербатов и Джони Евънс или Уес Браун и нещата заспиваха.

Според мен Рафаел си играеш перфектно, бих казал, дори че беше от най-добрите на терена, но прегоря и си изкара картоните, липсва му опит. Рууни според мен второто полувреме остана за да плаши гаргите, явно мнго искаше да играе, щом съра го остави, според мен просто лош късмет за англичаните и много, ама много силно желание на баварците да бият...

от 12г. съм привърженик на мю. много са били и глупаво са губили.няма да забравя как реал ги тупа с три гола в шл на о.тр.,като рой кийн дори си вкара автогол. също и финала с барса. но бяха ли весели челси, когато тери профука дузпа и мю станаха шампиони.и ето сега малкото бразилско лайнце подари на този надувко ван гал победата. през 90-те години, не помня точно периода, английските отбори бяха наказани да не играят в евротурнирите.май заради як бой по време на мач от шл. и турнира опустя-признаха го всички.тогава отборите от континента си развяха кончето.но мина и това.отбора, който е на сърцето ти, остава завинаги там, ако истински го обичаш.

Фергюсън направо се изложи снощи. Руни се контузи още в началото и фактически не учстваше в играта, но не беше сменен. Флавио направи ненужно нарушение в първото полувреме и получи жълт картон и отново не беше сменен, което трябваше да стане поне на полувремето. Г-н Алекс остарява и не можи да мисли бързо и логично.

Много си прав, но не съвсем! В този мач игра Рафаел, Флавио беше резерва! Но карай да върви, това е блус:)))

Айде да видим сега дали пак Бербатов е виновин за резултата? Дано поне сега да ви се затворят мръсните усти плюячи такива? Бербо махай се докато е време от тези английски смешници ! Те нито ще те оценят - нито ще ти дадат възможност да се докажеш ! И още нещо - най-накрая големият английски балон се спука и му дойде времето нещата да се наредят на мястото. 2-3 години италианският футбол беше в криза , но ето че пак имат представител в първите четири на Европа. Догодина ще имат и още един. Сигурен съм че и Реал ще станат конкурентно способни и също ще се включят в битката , а Байерн - там Ван Гал си работи отлично и тепърва ще идват резултати. И колкото и да не им се харесва на феновете на безполезното английско тичане по терена- това си е истината!

ПП е прав- съра си е виновен защото дефакто цял мач МЮ играха с 10 човека. Рууни беше едно плашило на терена но това далеч не е достатъчно за един сериозен мач който искаш да спечелиш на всяка цена. Рафаел сбърка за 1-я жълт картон определено. Втория беше закономерен при положение че пазиш Рибери, все ще се случи в 90-те минути. Жалко за МЮ. Тъпите германци ще отпаднат следващя кръг.

Рафаел е като Кристиано Роналдо. Лакомо циганче, което гледа винаги сам да се изявява и да забравя, че играе в отбор. И стига с Бербатов. Той не е слаб, а Манчестър е в слаба форма пък и не може винаги да се побеждава!

Абе НЕМЕЦ, ОСДПОРВАМ, не успорвам, бе неграмотнико неден.

И оДспорвам не е, като коригираш някого - бъди по-прецизен, иначе ставаш смешен:)))

"Абе НЕМЕЦ, ОСДПОРВАМ, не успорвам, бе неграмотнико неден. " -xaxaxaxa

много грамотен !!! ОСДПОРВАМ !!!!!!! ХАХАХАХАХ..та... ! ОСПОРВАМ !!

Бербатов отново беше на резервната скамейка.

Мачовете до финала стават много интересни !

Хора незнам кой мач сте гледали, но повечето от вас май сте за очен лекар. Бербатов не е виновен за нищо, момчето игра 10 минути - какво може да направи. И аз не харесвам начина му на игра но снощи имаше едно слабо звено - Майкъл Карик. При първият гол той не знаеше къде се намира толкова неориетирано играе последни 2 години, че незнам защо не е в дубъла. Рафаел направи страхотен мач евала на момченцето просто прегоря, но на 19 години няма как да има психика за такива мачове. Съра не сбърка тотално мача просто имаше лошо развитие. Единствената грешка му беше, че трябваше даизвади Карик а не нападател. Поздрави за всички истински ценители на футбола.

и да беше започнал титуляр куклата,какво щеше да направи!!??? тои 10 мин го мързи да се затича,какво остава цял мач да се раздава!!!! да си ходи в пирин !

Скапаняка Ван Гал се кефи не срещу кой да е а да сложи съра на колене.Надхитри го. Първото полувреме не можаха да си подадат една топка свястно заблудиха ги и стана Линикер - германците побеждават накрая. Тази година съра ще е без нищо май.

Не знам от каква позиция наричаш ван Гал "скапаняк", сигурно - от позицията на човек, постигнал повече от него във футбола.... насън!

Костов и Бербатов са виновни!

амчи тъй я

МНОГО ГРУБА ГРЕШКА НА РАФАЕЛ!!! При резултат 3:0 имаше възможност да подаде в наказателното на ТРИМА футболисти и резултата да стане 4:0, което беше достатъчно!!!! Не само, че не подаде на никой, а след това имаше безмислено негово нарушение и червен картон! С ръка на сърцето мога да кажа, че ТОЙ Е ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК за това, което се случи вчера!!! И всеки, който мисли различно от това, значи не разбира от футбол! Много се ядосах снощи и много нерви изхавих, защото само един от двата отбора игра сърцато и показа красива игра, но това не бяха немците.......

пръдливия манчестър трябвало да вкара 4 за да е достатъчно, че как е възможно да не ти стигнат 3:0 бе, та те и при 1:0 продължаваха, и да кажа нещо на всички бербофили - БЕРБАТОВ ИМАШЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ДОКАЖЕ, КОГАТО ТРЯБВАШЕ, НО НЕ МОЖА, НЕ СТАВА ПРОСТО ЗА ТАМ ТОВА Е, СТИГА СЕ ДО ПОЛОЖЕНИЕ В КОЕТО ВЕЛИК ТРЕНЬОР КАТО САФ ПРЕДПОЧИТА КУЦ РУНИ НА ПАТЕРИЦА ПРЕД ЗДРАВ БЪЛГАРИН ЗА 35 МИЛИОНА, НЕ СЪДЕТЕ ДЯДОТО, ЧЕ Е 100 ПЪТИ ПО-ВЕЛИК ОТ ВАШИЯ БЕРБО И ЩЕ МУ ПОСТРОЯТ СТАТУЯ НА ОЛД ТРАФОРД (100%), А БЕРБАТОВ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ДОУСЕРЕ ДОКРАЙ, Я КАТО ТРЕНЬОР, Я КАТО ШЕФ, ТАКЪВ СИ МУ Е ХАРАКТЕРА И НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ГО ВИНИ ЗА ТОВА, НЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СА ТАПИРИ КАТО ИЦО, НО ВЪВ ФУТБОЛА Е ТАКА

Германците доказаха,че са незаме- ними футболисти,когато знаят за какво играят.Ако Бербатов беше играл от самото начало на мача,то резултата щеше да бъде по-плачевен за МЮ.

съра си е виновен абсолютно, Бербатов не супер цвете за мирисане, ама не може цял сезон да не го пускаш титуляр, да робуваш на лакуми лиглювци, видял ли е някой Руни или някой от другите да е подал веднъж пред вратата, това си е жива лакумия, ако и Бербо всеки път като вземе топката не подаваше ами се лигавеше и шутираше то и той щеще да има толкова голове, я му вижте статистиката на головете спрямо отиграните минути, Не може да го пускаш през 2 мача или за по 10 минути и да очакваш да е ангел спасител, като толкова могат МЮ защо като поведоха с 3-0 се затриха до 3-2, къде им е защитата, Руни само куцука 55 минути, безмислено беше неговото пускане, да не говорим че го замениха със защитник...сами са си виновни и съра и отбора, но Бербатов не може да им излиза изкупителна жертва постоянно

ТАЗИ ГОДИНА ФИНАЛА ТРЯБВА ДА Е БАЙЕРН - ИНТЕР ЗА ДА Е НАЙ ИНТЕРЕСЕН И УСПОРВАН МАЧА !!!

Не, че трябва, но - така се очертава! Барса са велики, но с Интер ще берат ядове, просто, защото Мауриньо е наистина "Специален". Лион са много симпатичен отбор, но французи срещу немци.... изхода в повечето случаи е предизвестен. Но какво пък - малко разнообразие в ШЛ няма да навреди никому!

Стига бе! Фърги верно нещо се е смахнал тоя сезон. В такъв мач да пусне Рафаел, верно момчето играе ама е малко, на 19 години. Още след 1вия картон се видя, че са му слаби ангелите. А хода с Руни изигра единствено психологическа роля, което не е малко разбира се. Но ако един "велик" треньор не може да накара отбора си да играе и за друг нападател, освен за светията си, направо си е за пенсия. Не може срещу Челси Валенсия да не отиграе 1 топка като хората, а тука да хвърчи, ама погледнете целия отбор как играят с Руни и как без него. Луда работа. И при целия напън без поне 1 читава купа не може да стане носител на златната топка, освен ако Англечаните не направят чудо на лято. Но иначе наистина Бербо не е за тоя отбор, различен стил на игра, няма гръб от съотборниците си, а и работата му е да е на терена, не да търка пейките. Бягай Бербо (за още 40 large) :)

многоооооо си прав...

При цялото ми уважение към САФ хода му с Рууни го приравнява на Емо Велев! Кокала пусна невъзстановения Гонзо срещуЦСКА с евтината идея да ги уплаши, но постигна само това, че Г.Иванов се доконтузи и приключи с футбола. Но пък - смятайте колко отчян е бил дедо Сър от Бербатов, за да пусне окуцелия Рууни титуляр в този мач!!!

стига се хващахте за барби...тоя път виновен си е само съра алекс...може би смените не бяха удачни след 3 на 0..чао алекс...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бербо е виновен на тъпите англичани. Отбор без нападатели. То тоя е пълен смешник. Жалко за Юнайтед.

Жалко за Митко!Заслужаваше да вдигне поне една купа!Сами си го направиха - за една седмица се простиха и с двете титли,съсипаха цялата си година!Но само слепците и най-големите злобари ще кажат,че за това е виновен Бербатов!В мача с Челси целият отбор беше безобразно слаб,в Мюнхен игра 20 минути,а снощи - 10.Сър Алекс да се сърди на себеси...

бербо беше казал ,че ни гледа от високо,та той гледа всичко от високо,купите, терена и др.милия даже си беше сложил ръкавички дане настине,ами да сигурно е замръзнал на резервната скамейка 80мин.ами той трябва да е свикнал ,нали все там си седи

Супер

Измисленият селски отбор МЮ от смешното английско първенство катастрофира в немската бойна машина . Жалко ,че не успяхме да го видим да похапне по некоя 3-ка от Интер и Барса . Палячовци хахахахаха

Това "хахахаха" показва само колко си закъснял с настаняването в психодиспансера! Нито МЮ е "измислен селски отбор", нито английското първенство е такова, каквото го квалифицираш! Вярно е, че Байерн снощи бяха като Вермахта през 1939-1940 г., но с глупавото си и налудно изказване ти само обезценяваш постигнатото от тях. Не е лошо да погостуваш малко в някой психодиспансер - може и да те стабилизират!

ГЕРМАНИЯ СИ Е ГЕРМАНИЯ

Капутите, които плюят Рууни явно са гледали друг мач. Или, което е по-вероятно, са лъскали пищова пред снимката на техния кумир - Балетиста.

Мауриньо показа,как се играе с трима нападатели сещу Челси,ама Фергюсън пак е спал!

Виновен е Бербатов ! Съра, Руни и останалите маймуни са невинни ! Какво ли ще напишат отворковците от Сън, Индипендън, Скай спорт и т.н.

d4

Дойчланд, Дойчланд юбер алес!! Ама там няма манекени.

барбука трябва да смени отбора видяло се е че фърги го има за шега и му дава да разцъква от време на време по 10тина минутки :))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бербатов не е виновен,а ненужен..за съжаление в случая Ван ДЕР СААР е заподдозрения,но поне мача се гледаше докато не се появи противната берба...

Aз си мисля че за загубата ма манчестр е виновен бербатов !!!!!наи добрия играч на терена беше куцата марда роони !!!!ха ха ха ха!!!!!!!аиде да ви е честито !!!!бербо бягаи од там докато е време !!!!!!!!!!ти си наи наи наи !!!!!!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

по сат1 казаха,че има вероятност бербатов да премине в отбора на аях амстердам.дано! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

кои ненормалник пусна роонеъ дето беше като куц кон а пстови бербо на резервната скамеика. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

...треньорат,английските и бг драскачи, сасипаха един велик отбор..... не можах да разбера на какав искаше да се прави примадоната рууни....защо бербатов им е тран в очите..и как искаш да победиш немски отбор само с един котузен нападател...колкото да е непредсказуем футбола,като всико около нас си има логика.... жалко за тима ,жалко за бербатов-тои е наи добрият в ман ун но ,,запалянковците,,не го приеха... съжелявам затова че отбора няма да стане и шампион на енгланд.... бербо ,напусни този отбор..те не те заслужават...а пак на рафаел му даите единят чорап на бербатов.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Както беше казал Линекер, футболът е проста игра , играят 11 срещу 11 , и накрая печелят германците.

айде да питаме Лечков какво мисли по въпроса или си твърде млад, за да помниш ?

Оооо тази година няма английски отбор на полуфиналите ...колко куцо хахах

мощно издухване на супата.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Рууни игра ролята на плашило. До 40-та минута беше добре, но после изчезна първоначалната изненада. Тогава "дъвката" трябваше да вкара нашето момче.

Сега омразната Барцелона ще стане първа на куц крак.Кофти работа.Без Меси са куци коне.

Не е сигурно това! Имат специална среща със Специалния и неговия отбор. А Интер могат да играят и анти-футбол, което в 2 мача може и да се окаже печелившо!

сега да ги видим кухите англичани,пак ли бербатов им е виновен?...ами май да според техните виждания,та нали игра 10тина минути......

Алекс Фергюсън тотално обърка и двата мача тактически. Първият го игра с пенсионерите, а втория със сакати. Поне след червеният картон да бе направил смислена смяна, но не би.

Пе... мръсен шотландски! Дано пукнеш идиот, в 60-мин. да смениш 1-ния и единствен нападател.... Пенсия - аз го казвам!

айде ве нали искахте рунито да играй.....за какво ви беше!?!? да куцука на един крак 45 минути ли ?!?!/ съра е най-смешния треньор след като може да изгуби от толкова слаб байерн.

Байерн играха безобразно слабо, а Юнайтед се биха сами, не без помощта на червения картон. Ииначе страхотен мач. Ето затова футбола е най-великата игра.

Вънка тоя пенсионер

Сър Алекс напоследък никакъв го няма като стратег. През този сезон први грешка след грешка... Жалко за Юнайтед, бяха ми фаворити.