Безпогрешна Барселона взе ”Ел Класико”

Барселона спечели с 2:0 очаквания с огромен интерес сблъсък с Реал Мадрид, предаде ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Безпогрешна Барселона взе ”Ел Класико” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

MESI-Богът на Каталуния

Заслужена победа на Барса.За пореден път се доказа,че"многото пари" отбор не правят.В едно издание имаше коментар,цитирам:"Меси!Ние си имаме Роналдо."За дълго да си го имате.

Барселона имат колектив. Реал Мадрид имат много добри индивидуални футболисти. В случая колектива надделява. Колектив и 3-4 футболиста които дирижират отбора на Барселона. Може би треньора напипал схемата за игра тва е :) За жалост моите любими футболисти ги няма в Барселона. Роналдиньо, Жули, Деко, Бейети и Ето'о. Разхвърлихиа ги във второстепенни отбори като Милан, Рома и Челси може би единствено Ето'о е в стойностен отбор като Интер най-добрият вариант след Барселона.

Балеринките и техния вожд Кристиано бяха стъпкани от най-класния футболен клуб в света - Барселона!!! Браво !!! Тази година и титла в Испания и Шампионска лига са техни!

гръмни се

Барса са от друга планета! Много ми е интересно сега как ще отговори Кристияно Роналдо на въпроса "Кой е по-голям" - той или Лео Меси! Меси вкара гол, изработи няколко положения и отбора му победи, а Роналдо направи 10-на симулации, ритна два пъти високо над вратата на Валдес и изобщо - игра "ганкиното"!!! Мехуто Гонзалес трябваше да покаже 2-ри жълт и съответно червенкартон на Шаби Алонсо, когато беше в стената и топката го удари в ръката! Не, защото това е за жулт картон, а защото за същото отиграване даде такъв на Меси! Но - здраве да е, важното е, че белия балон пак се спука:)))))))))))) Е, това е от мен, а останалото е от Лукаваго:))

Ей, тъпако всезнаещ и на теб и на лукаваго по една луканка отзади, тъп парчак, дето по цял ден си няма друга работа освен да трови дира.

Еххаа кеф на бучки... п*тките си ги биха директно.. няма 6-5. И на манекенката му се сви гз и лайното му се върна. Супер мач.

барца ще влезнат в учебниците по футбол *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

снощи гледах мача на живо. беше истински спецтацал за всички фенове на футбола. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Моника, мойто момиче - жените преди всикчо НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ ФУТБОЛ! Ти си типичния пример за това. Реал Мадрид не е чистосърдечния отбор - сложи един до друг Роналдо (нагло и надуто копеленце) и Меси (земен човек, който се кръсти след всеки гол) и ми кажи с ръка на сърцето - КОЙ ЗАСЛУЖАВА ОВАЦИИТЕ, кой заслужава победата?! Не ни занимавай с глупави коментари. ПРОГЛЕДНИ и виж на кого помага Господ.... приятен ден :)

Хаааахаххаха тая Моника, ще ме скъса от смях, Реал имали повече положения и заслужавало да победят - ето защо казвам, че е опасно жени да си изказват за футбол, но нищо поне ни повдигат настроението и ни разсмиват :)

аз мисля , че меси не е с нещо по-добър нито от роналдо , роналдиньо, дрогба , рууни и т.н., просто барселона имат може би най-добрата защита. нека си припомни, че доскоро роналдиньо се считаше за най-добрият в света.

И реал и барса заслужаваха да спечелят,но се чудя к'фо прави тоя нещасник Роналдо в такъв велик отбор като реал!?Тоя скапан симулант за нищо не става!

моника, малко си тупичка, така че по скоро не се обаждаи...имали голови положеня, но не ги реализирали. имало маимуна космонафт, но не стигнала до луната...имало едно време една моника и тя се изказала неподготвена...вива барца !!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

viva el barca !!!!!!!

Барса са най-добрите в света !

Как може да кажете,че не заслужаваше реал да спечели бе хаха та реал имала много повече голови положение,малко късмет трябваше.Дано вече след тази загуба махнат дон пелегрини защото не му е там мястото! HALA MADRID!!!

Играчите на трябва да целуват на Касияс краката,че извади 2 -те положения на Меси при 2 - 0, инче отиваха на петица !!!!!!!

Реал играха много зле, няма какво да говориш за головите положения, че и Меси имаше още две чисти такива. Щеше да е в най лошия случай 4:2 за Барса.

Моника, или който и да си - има една стара сентенция, че когато фактите говорят, и боговете мълчат!

Моника, май си гледала някой друг мач! Реал бяха смешни, а Роналдо отново кръгла нула. Барса (меси) можеше да вкара поне още два гола.

Умирам от кеф !!!! Най-вече заради онова смрадливо лайно роналдо !!! Същата кукла е като нашия манекен !!!!!!

ами да, прав си. роналдо преди мача говореше че е по-едар и по-силен от меси. видяхме какво направи - нищо, като бербо. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.