”Гардиън”: Бербатов е жертва на схемата в Юнайтед

Днешният брой на английския "Гардиън" излезе с интересен анализ относно схемата на игра на Манчестър Юнайтед.

Обратно в новината

Коментари - ”Гардиън”: Бербатов е жертва на схемата в Юнайтед | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все някой трябва да му подава - абе на Меси някой подава ли му- НЕ!!! просто той си е велик и сам може да излъже цялата защита та и вратаря даже и след това да вкара.Или казано по просто- КОЙТО ГО МОЖЕ СИ ГО МОЖЕ и не търси под вола теле!!!А който направи повече успехи от САФ да дойде да го видим-човека си знае работата!А да има тук там грешки като привличането в Ман Юн на играчи като ВЕРОН,БЕРБАТОВ и също освобождаването на ТЕВЕС но това е нормално-по лесно се играе в малки отбори където целите , мотивацията и нарежението са минимални и като резултат играеш по освободено- та човека се е заблудил от качествата на горепосочените, а истината лъсва като ги поставиш в реална ситуациа с много напрежение и истински футбол- ТОВА ОТ МЕН

Стига бе никой не твърди, че Берба е от класата на Меси, то освен Ибрахимович и Руни друг май не може да се доближи (мнение!). Ама аре да си говориме истината. Не може когато Берба играе цял мач да е винаги с най-добри оценки от целия отбор и да регистрира най-много точни пасове и да пробягва най-големи дистанции (статистика четеш ли?), а вие си знаете вашето, мърда, та мърда. Ей Анелка дето играе бая повече от Берба 3 месеца не се бе разписвал и има 9 гола, като берба е почвал 15-16 мача, като само десетина са за лигата и там са и 12те гола, а французина 27. Аршавин също има 9 гола, а е почвал 24 мача. Е истина е че Фърги се изхвърли с цената на Берба ама това е проклятието на "богатите" клубове (с дългове по 600 мил.). Щом тука толкова се пеняват за 38 мил, какво трябва да направят с Реал за 300 мил, и "невероятния" Роналдоооооо за 100 мил. Хаха така ги оправи, че свят им се зави, Барса ги разнася като свиня блажен вестник. Пък и Анелка вече мина през това да го продадат на половин цена на Болтън. Просто Англия си е страна на жълтат преса, а явно и българия. Я чукни "най-коментиани" новини. Първите 11 са за Берба, хехе. Ма нека му е зле с 75 бона на седмица. Искам и мен да ме ругаят пък да си ги взимам. И нека вече го продадат някъде да поиграе и да се отърси от скандалите, че това няма да влияе само на оная липа дето е пред офиса ми, но всеки нормален човек ще се спече. Нека Ман си вземат трупчето бензема преди да е станал 150 кила. Аре със здраве.....

браво на журналиста! браво и на вас, че този път не оплювате митко и не го наричате барби или балерина! дори човек да не гледа мачовете на му не е трудно да се предположи, че не може да се обвинява само един играч за незадоволителното им прдставяне,при това такув които играе по 10 мин на мач. футболат е колективна игра и вината е колективна, и то на тези, които играят нон стоп. а що се отнася до митко-дано си го продадат някуде, кудето да играе, а не да си прахосва таланта на пеиката! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Jezoff, искрено се радвам на хора като теб, които коментират интелигентно и точно - като техничен футболист. Но светът е голям и силата дебне отвсякъде. Пази Боже от войнстващата простотия. Нека умът бъде с вас!

Странни хора сте . Всички искате да карате мерцедеси или други яки коли. Ако изкарате пари и си купите това което искате и в един момент се окаже, че се представя като Трабант или ще кажете "Ебати кошника, как ме прекараха за толко кинти" или ще търсите причината във пътищата , знаците, звездите. луната и млечния път. Но пък искате другите в такава ситуация да викат "Направо си е супер колата" И ония от Ф1 са по слаби,нищо,че струват в пъти повечете.

Всички коментари са много странни - Белби се влачи като черво във ВСИЧКИ МАЧОВЕ, а всички останали са виновни - много странна логика! Замислете се малко телета такива!

БЕРБО ВЧЕРА БЕШЕ НАЙ-ДОБРИЯТ! ТИЯ АНГЛИЧАНИ СА ПЪЛНИ НЕЩАСТНИЦИ, ПРЕЗ ЦЕЛИЯ МАЧ БЕШЕ НАЙ АКТИВНИЯ И ТЪРСЕШ ТОПКАТА ФУТБОЛИСТ! А КЪДЕ БЯХА ГОЛЕМИТЕ АНГЛИЙСКИ И ДРУГИ НАЦИОНАЛИ! САМО ЛЕВСКИ И БЕРБАТОВ!

Oтдавна сyм на мнение че има нетолерантност кyм чужденците *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не мога вече да се въздържа и да не възроптая срещу надменното английско безочие и злоба. Аман от вманиачени "glory hunters". Горките слепци не виждат, че отборчето им е жалко в последните 2 години. Миналата като бяха с големите звезди Тевес-тазманийския дявол и Ронко - гейидолът на тинейджърите, нима Барса не ги направиха смешни и не им напълниха шушоните?... Големи са късметлии тези, че стигат и дотук, защото практически с нищо не са по-добри от Вила или Тотнъм например. Интер, Челси, Арсенал, Барселона, Реал, Лион, че дори и Байерн играят много по-смислен и красив футбол. От всички мачове на Манчестър Юн, които изгледах през тези 2 години, не си спомням, дали имаше 2-3 да ми доставят истинско удоволствие. Винаги с късмет, с подпиране, с клизма, с "едно на мъка"... Вече е ясно, че този отбор е изчерпан, да не говорим, че и тренерът направи бая простотии напоследък. Затова като горд Българин ще кажа само: "Берба, с теб сме. Ти си нашата гордост! Каквото и да стане, ще продължим да те подкрепяме и вярваме в теб. Ти си неоспорим талант и ще бъдеш добре дошъл във всеки друг клуб, затова може би е по-добре да смениш грандоманското отборче, което определено е сбирщайн в момента и не те заслужава! Тяхната и без това е изпята... За съжаление те привлякоха не в зенита, а в надира си, разбира се те още не го осъзнават, прости им, толкова им стига сивото в-во... Що се отнася до най-свирепите критики - знай, че това е мнението само на лумпенизираните фенове от български и английски произход - тези, които неуспявайки да направят нещо съществено с живота си, се надяват да изживеят величието чрез някой друг и когато това не стане, ругаят здарво, та поне да изразходят негативизма акумулиран от жалкото им ежедневие... Дерзай!!!

Jezoff скоро не бях чел по обективно мнение във форума. Много си прав за всичко, но не мисли че САФ не е на твоето мнение, просто след като направи толкова много грешки през сезона и на него му стана удобно да подлага на топа Митко. Върха на всичко беше, че и срещу Байерн пак успяха да се избършат с него въпреки че игра само 9 мин. и двапати докосна топката след като сам си я отне. Жалко е че повечето разбиращи хора не изказват мнение, а тук пишат само отчаяните нищо не постигнали в живота комплексари! Въпреки всичко аз избирам по-трудното, а именно да потдържам Бербатов в тези тежки за него моменти. Защото същите тези критици на Митко, когато е на върха, първи тичат да се перчат с него навсякъде по света. Успех Митко, ние сме с теб, а към другите бъди все така снизходителен, те не са виновни!

Много си прав - в последните две години Ман Юнайтед не играе нищо -обаче има едно ГОЛЯМО НО- точно от толкова години е и Бербатов в тоя отбор така че си прави сам умните заключения

Най сетне доживях да прочета нещо смислено в форума за Бербо.общо взето всеки коментар беше смислен и се радвам че Бг запалянковците го проумяват че нашият е жертва на една остаряла схема на игра която е предвидима и от най обикновенният тренер. Както казах предният път че Алекс пусна Бербо срещу Байерн 10 мин преди края за да си избърше г... с него, и тоз мач се видя че бедата нее в нашия а далеч по дълбока. 1 не може да имаш играч за 32 милиона и да не можеш 2 години да не му намериш мястото. 2 там като че ли всеки се натиска да вкара (няма комбинативност) 3 егоизмът и расизмът е факт(видяхте че нашият 5 минути лежи и Гари Невил дори не си направи труда да я изкара топката , а да не говорим как си тръгна Тевес) . Не е моя работа но мисля че английското високомерие на Алекс му играе лоша шега( и манията за богоизбран) .И накрая желая от все сърце на Митко да си намери друг по земен отбор .Бербо има още с какво да ни радва(наи вече в квалификациите да им го варне на тапите англета) успех Бербо. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Давай Митко, само ти ни остана! Въпреки всичките ти кусури си с класа над повечето от Юнайтед. Много ми е интересно след година-две ако дойде друг център - нападател чужденец, но егоист, какво ще пишат и какво ще го правят Руни!

В нета гледах същия гол на Бербо както третия гол Меси срещу Арсенал в мач Байер-Фиорентина. И в националния и в МЮ не искат да играят с него а е класи над Роналдо, оня цървул знае 2 финта. И ми писна разни журналистчета дето не ги знаят дори в Трънско, да критикуват човек който го познава целия свят. Тая българска проклетия и завист ще ни изтрие от лицето на земятя.

Абсурдно глупава логика демонстрира Тейлър. Работата на Бербатов не е да захранва с топки Македа или Руни. Проблемът на Ман. е халфовата линия и това се вижда от всички. Затова се изтегля назад Бербо. Изключително неефективни са Парк и Нани, а формата на Валенсия е слаба. В Тотнъм, където имаше изключително активна игра по крилата за Бербатов се отваряха пронстранства и той бележеше. При Кийн нямаше и егоизъм, но при Руни да, определено. И въпреки това статистиката на Берба за първата година в Ман. е повече от впечатлителна. Тази година САФ просто оплеска всичко.

не искам да ставам адвокат на Бербатов,ама той беше един от най-добрите в мача.извинявайте ама ако онова дърво Валенсия беше вкарал след като нашия го изведе сам срещу вратаря,друга песен щяха да пеят сега английските журналя....целия им отбор е пълен с посредствени играчи ама понеже за него са дали 38 млн. евро,и винаги той е на пангара

аз мисля че в маню, има много егоизъм към гола.те в нападение не си подават когато трябва особено на нашия момък което не го оправдава за слабата му форма.

Аз винаги съм защитавал Бербатов, но има неща които още от ЦСКА се виждаше, че не му вървят. Спомнете си пропуските срещу Левски в мача с "кървавия" гол на Гонзо в 90-та минута. Или тези му с МТК и още много други за да се стигне до оня срещу Ейре, който и един юноша можеше да вкара. Просто при него няма тази спортна злоба, която е необходима в реш. моменти. Той е от тези, които могат по лесно да вкарат от задна ножица, отколкото сами пред вратата. Такъв беше например Ван Бастен, но да признаем по-добър от него. Може би ако Митко беше отишъл по-млад в Ман Юн. Щеше да е друго, но това е само хипотетично.

Аз винаги съм зъщитавал Бербатов, но има неща които още от ЦСКА се виждаше, че не му вървят. Спомнете си пропуските срещу Левски

Еми, само да припомня, че с Тотнъм два сезона направи по над 20 гола и то какви. Няма да е само негова отговорността за това, че в МЮ не играе добре, май. Стига му с Нюкясъл да направи един сезон с 30 гола, за да се изясни това на всеки тъпанар, бил той нашенки или английски.

Има един жълтурко, който е толкова тъп и некадърен, че направо почвам да се пеня като го видя! Това "лисващо звено" във всеки мач има поне 3-4 пъти възможността да подаде на перфектно пласиралия се Бербатов, но явно лично отношение и малоумие му пречат! Предпочита да изкара в тъч вместо Ман. да победят с гол на Бербатов! МНОГО, ама МНОГО МЕ ДРАЗНИ!!!!!!!!!!!!!!!!! Иди после обяснявай, че расизма е нещо лошо...

Ти си едно тъпо балканско говедо, определено нецивилизовано и ограничено. как ти се харесва да бъдеш наричан така? не си прави изводи от един играч. индивидът е от значение, а не расата и/или етническата принадлежност. въобще какво ли се занимавам с боклуци като теб. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Права беше и г-жа Бербатова и чичото, че не подхожда стила на МанЮ на Бербо. А и той се раздаваше и подаваше на съотборниците си, но него само Гигс го захранваше с добри пасове. Нищо, голям играч е и ще се намери друг по-подходящ отбор със сигурност.

Защо Бербатов трябва да захранва с топки този или онзи?Като искат да вкарва голове другите да му подават нормални топки,а не да се чудят накъде да ритат!

Аха ахааа ингилизите да познаят.

тези пък ся ли разбраха че тоя е негоден

ето от евроспорт: " димитар бербатов Recent matches have disproved the theory that Berbatov would be a world beater if he put in a bit more effort. Berbatov is trying harder than ever, and he has never looked more badly out-of-sorts" може сами да си го преведете с 2 думи барбуу съкс *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Фъргюсън се провали, търси се чужденец да поеме вината.

А така, ей това е мнение

еее, с един куп безидейни търчащи футболисти и САМО с един способен да измисли нещо интересно и красиво - толкова...

че САФ тази година ще вдигне купата по Кърлинг, ама толко за 35 милиона, Реал за 200 и това не вдигна, Милан и Ювето също се изложиха, Интер също може да гризне дървото, във Франция също, футбол да го е.., какво ги мислим, една година така друга така, въртят едни милиони

Аха най-накрая ше се сетят!