Коментари - ЦСКА в групите на Лига Европа след 2:2 в Уелс | corner.dir.bg
назад

ЦСКА в групите на Лига Европа след 2:2 в Уелс

ЦСКА стана вторият български отбор, класирал се за груповата фаза на Лига Европа.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА в групите на Лига Европа след 2:2 в Уелс | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 20

За пореден път се убеждавам, че "цесекар" е диагноза! Да се присмиваш на вечния противник, защото си се класирал в груповата фаза на ЛЕ със срамна игра срещу отбор, който и у нас дори няма да играе в "А" група? Да неглижираш факта, че Левски също се класират за същата фаза, но след победа над отбор, който е шампион и носител на купата на Швеция? Е, това поведение си заслужава да се класифицира като вид заболяване!!!

С пожелание и на двата български отбора в евротурнилите, да излязат от групите с хубава игра и вълнуващи победи и на пролет все така да продължат!

Всички говеда да спрат да мучат и да си ходят в обора. Колкото и да мучите ЦСКА продължава напред - да го духате!

Ти си много жалък бе, свнски! Какво като се класирате с жалка игра срещу отбор, който в България няма да е лидер нито в Западната, нито в Източната "Б" група? Отбор, който до 80-та минута с 10 човека ви води с 2:1 и който се радва на първа спечелена точка в евротурнирите?! Аз пожелавам успех и на цска в груповата фаза, но би трябвало свинчовците като теб да са осъзнали вече, че миналото си е минало и никой няма да ви прави евалла за успехи, най-актуалния от които е от началото на 80-те години!

Макар и левскар, радвам ви се - повече клубове, повече престиж и пари!Че тука у нас сме я забъркали дружно една манджа-а-а, махни-махни. И нсеки е велик, дава съвети, меси се, соли и подправя....А резултата - резили по свмета на всички нива. Никога един професионалист не плюе опонента си - нали може скоро да са в един екип. Питайте кой някога беше кум на Борислав Михайлов......Споко, и по тези ширини ще стане, колкото и да се дърпаме. Самият левски написа в писмото си до грандомана Атанас Попхинов "...Кажи ти на мене моите кривици, аз на тебе - твоите, та да се поправим и вървим напред, ако сме хора, байо...." Хайде, и насочете острието си не към нас, а навън, че бая работа ни чака да отметнем из Европа.....!!

пак надделя на коридата в Памплона! Те са само за там. Добро, силно, космато и...не много умно животинче, все пак. Поздрави и честитки от "Черноморец" сега, а после - и от другите....

Мазна свнска чорба! От кой "Черноморец" бе, другарю Гуцанов? От този, който ни би 2:1 на свой терен или от този, който ви би 1:2 на ваш терен? Опаа, това не беше ли един и същ отбор?!

Извинете, но какво е това "ЦСКА"? Се се Ака? И Дънкан Маклауд да картотекират, не може им помогна....Защото всичко идва от главата, а там им духа между ушите. И сами си вярват, зяавалийте, това да видите. Впрочем, имат някакъв минимален шанс - да върнат Джеки Велинов на вратата, както и Димитър Пенев на терена, ха,ха,ха.

ако наистина намираш това за смешно - направи си услуга и посети психиатър

Един "червен" тук нещо се пени, понадигат гребен тия кокошкари. Единствено е прав, че сегашното им място е заслужено и винаги трябва да са там - някъде след десятката сред застрашените от изпадане..... Майтап, Уйли! Изкуствено създадено отборче с решение на тогавашната партия за кеф на няколко семейства от ЦК, партийни секретарчета, военни и милиционери и отговорни другари-ловджии и партизани.... Той войводата Гьоре сега ще им доразкаже играта.....

...А ти си прочети написаното - "пАт" !!!! По вашия край пАтища ли има или направо сокаци и коловози от каручките? Още ли вариш компоти и лютеница? А как си с бахура, бахура-а-а? И културата.....Ха-ха-ха! Айде бегай да гласуваш под строй на изборите, ограничено червено ..... домашно рогато животно, хе-хе-хе.

ДО bradata-ЕЙ СЯЛЯНИН НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ НА БЪЛГАРСКИ И СЛЕД ТОВА ДРАСКАЙ ПО ФОРУМА.А АЗ ЛИЧНО ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА БГ- ОТБОРИТЕ В ЛИГА ЕВРОПА.

селяците се добраха до измъчено равенство :)

прочети си още един пат името и спри да говориш. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

хахаха яко...

ЦСКА в групите.Браво момчета. Ще има говежди наденички. В Подуене Вият на умряло.

Армейци там сте където винаги сме били. Успех в групите

каде сте бе боклук ти кои набор си не помниш милко и добри парцал мрасен каде сте от тогава питаи сашо диков в б група 2 пати оле к.. зая це ес ка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

абе феновете на отбора на народа и всички роми - коментирайте си вашите бе, селяци неграмотни :)