УЕФА не уважи жалбата на Литекс

Литекс няма да може да играе в Лига Европа дори и по втория начин.

Обратно в новината

Коментари - УЕФА не уважи жалбата на Литекс | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия селяндурчета ще влязат в каквато и да е формация на УЕФА само в мечтите си,насън и на ФИФА пред компа им..

докато ни управляват перуки... така ще е... и по зле... не че ловеч с играта си показа че е нещо... но има принципи..... това с повлиял или не на играта и крайния резултат на мача не е важното.... има нарушение... Да или Не? УЕФА май се интересува има ли интерес или не... ПАРИ! И тук се управлява както при ТОТО-то.... Затона биеш до дупка когато ти падне за да те уважават! На франсетата още им държи влага Българската следа.... много боли.... а че не ни бръснат го видяхме и през 94-то когато си затвориха очите за дуспата срещу италия... после не се знаеше.... ама съм сигурен че и тогава щяха да измислят нещо за да ни попречат за финал.... Тях не ги интересуваше че се пръкнали някакви Българи.... а загубитет на Пари! а загубиха и губеха много пари... много.... Сега е същото .... вищо ново!

Добър ден!

В цялата тази пледоария, дето си изписал - не разбрах какъв е смисъла на онова - за "перуката"? Щото ако държиш на другото - явно това са причините! Тогава "перуката" какво ти пречи?

Това се очакваше. Това не е прецедент, има си установена практика колко при какви условия трябва да е играл нередовния футболист и Литекс много добре знаеха, че няма да им се получи. Работа е точно като с продажбата на Ивелин Попов, дето се оказа кьор фишек. Интересно защо медиите не нарекоха Гриша Ганчев "идиот", както наричат Батков и Борисов при всеки удобен случай.

къде си бре перукоооо

убаво че не влезнаха че още един резил щяхме да лансираме у европата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами така става защото цял свят се ебава с нас и за всички сме едни простаци които нямат права,така е не само във футбола а и в живота на българина,но каквато държавата такова и отношението

Само отбори собственост на комунистически доносници влизат през задната врата!

И само отбори - собственост на пернишки мутри - купуват без да плащат и не е.... да си плащат даже когато са осъдени за това!

Влизат отбори с история и доказани успехи, а не провинциални отборчета, за които още от първия мач беше ясен крайния резултат.

Жалко щеше да е добре още един български отбор да играе в Лига Европа.