Коментари - Бербо номиниран за играч на август в Юнайтед | corner.dir.bg
назад

Бербо номиниран за играч на август в Юнайтед

Димитър Бербатов е сред номинираните играчи на Манчестър Юнайтед за футболист на август, информира Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Бербо номиниран за играч на август в Юнайтед | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 27

Бербатов се казва човекът!Точка!

Приближава се до формата си в Тотъм. Играе с настроение и може този сезон да направи едно 30 голчета за радост на феновете си. А тези които го мразят ще се пукнат. ,

Стратегически се оттегли от т.нар. национална гарнитура овреме, за да излезе сега сух от предстоящия резил!! Гадно! Непростимо! Наказуемо.

оценка за коментара-глупаво... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не моем да разберем, таковата - номиниран или направо миниран? Играч на Август ? Язека па си мислех, че е играч на Мачестер Унайтет.......Абе, вие помните ле, че он риташе и у Байрен Леберкезен? Па тоа се е напрао утепал отсекъде, бе. А моата пронгзоза за мачлето с ангеличаните е в смисал следната: през пръвото половреме те ше нападат, нашите ше се бранат; през фторото половреме ше е обратно - нашите ше се бранат, а ония ше нападат.....И те така ше бъде дор до 90 и косур минути, след което мача ше свърши със сигуроност и ше требе да дааме презкоференциа.....Благодарим за убавите вапрози.

Митко за сега води в резултата на страницата на Юнайтед :) Успех Митко, това ще ти вдигне допълнително самочувствието!

Води, щото вече организираха кампанийно гласуване. Там има гласове от хора, които никога не са гледали мач на Юнайтед. Много го харесвам Берба, но Скаулс заслужава да е играч на месеца.

Съжалявам, че ще те разочаровам, но аз гласувах още сутринта преди да публикуват информацията тук и резултатът беше още тогава в полза на Бербо. Освен това при толкова много критикари на Бербатов, каквато и кампания да организираш в негова полза е обречена на неуспех.

Дано стане, и ...бъдете българи, а не злобни драскачи

Точно защото сме Българи реагираме така. Не ме вълнува какво прави Бербатов за Англия а какво за България. Вие може да помните всички голове на Бербатов но аз помня контролата със Сърбия. За него бе безмислен мач а за мен мач с исторически заряд.

И какъв беше "историческия"заряд в тази среща ?

Къв исторически заряд, бе, тъпчо. Това е футбол, а мача беше най-обикновена контрола. Кво да си троши краката, щото ти си болен ли?

След като толкова много се интересуваш и вълнуваш от българския футбол, поинтересувай се какво правят за него такива като Боби Михайлов, Лечков и всякакви други мизерници, които с действията и бездействията си го докараха до такова положение, че на човек да не му се иска да го гледа! Опитай се да бъдеш обективен и безпристрастен, абстрахирай се от двизпоите им на световното от 94 г. и тогава може би, ако си достатъчно умен ще разбереш защо се отказа Бербатов. Унизително е да играеш и да даваш най-доброто от себе си в такъв отбор като българския национален отбор (ако тази сбирщина може да се нарече така).

стигаааааааааааа с тоя ши... барбук *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

блатка, внимавай да се не пръснеш от злоба

За радост маймуните нямате глас

Айде напъни още малко и ще ти олекне - голем запек те мъчи - големо нещо!

Нани с тая дуспа не знам как са се престрашили да го номинират, хаха.

Скоул ще спечели

С какво ще спечели?

дано. той поне е играч