Коментари - Ивелин Попов подписа с турския Газиантеп | corner.dir.bg
назад

Ивелин Попов подписа с турския Газиантеп

Националът Ивелин Попов вече е футболист на турския Газиантеп, съобщи Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Ивелин Попов подписа с турския Газиантеп | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 6

за сега в газянтеп но 2 години добри в газянтеп значи трансфер в бесиктас фенербахце или галатасараъ а от там... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

е продадоха го тоя цървул- може вече да го извадят от националния

щеше да е смешно ако не беше тъжно....

Типично българска работа!!!От Блекбърн че в "Гъзиантеп"в Анадола!!!Отиде си още един голям талант!!!В Турция обикновено отиват големи звезди в залеза на кариерата си,да направятнякоя кинта повече...,нашите таланти отиват в разцвета на силите си,за да вегетират там до края!!!Според мен тънката сметка е такава,що да се блъска да се доказва в Англия,току виж се изпотил,ами ако се разболее,и не отиде в чалготеката,УЖАС!!!!А в Анадола ще си кюта на 13 място в таблицата без да си дава зор,и ще получава 5 пъти повече,отколкото в България!!!Попов е поредния измекяр,а ние чакаме от него да играе за България,и да печели мачове!!!!ИЗМЕКЯРЧЕ!!!!!

И си прав, но и не си! Ако прочетеш инфото поради какви причини не са го взели (не официално съобщените от Латекс), ще ти стане ясно, че Попето просто е решил да се маха от селския отбор! Турското първенство отдавна е в пъти по-силно от нашето и при положение, че не става в Англия - Анадола, Анадола, ама пак ще играе истински футбол за истински пари!

Абсолютно прав си, човече. Попето е много талантлив, но Литекс вече му провалиха транфер в чужбина по-миналата година, а той по-млад няма да стане. Само защо беше нужен целият този цирк с Блекбърн.