Матей Kазийски за Куба: Не са непреодолими

Звездата на националния отбор по волейбол Матей Казийски даде интервю, преди решителния мач с Куба, за място на полуфиналите на Световното първенство по волейбол.

Обратно в новината

Коментари - Матей Kазийски за Куба: Не са непреодолими | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кубинците са психопати и наще трябва да се вазползват от това! трябва да ги натиснат в началото и те ще рухнат. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

С нетърпение чакам мача довечера на нашите момчета. Трябва да и желаем успех, да бият Куба. Да покажат какво могат. Желая и успех, да играя и да покажат какво могат и как трябва да се играе, защото могат.Успех момчета.

Мише,правилата са еднакви за всички! Обикновено,който е слабичък,все някой му е виновен - де правилата,де съдиите! А ти като си толкова умен,що не пробваш да вземеш някакъв пост във FIBA и да се опиташ да промениш правилата? Аз съм на 46 и много добре си спомням колко скучни бяха мачовете по старите правила-понякога се играеше по 10-15 минути докато единия отбор успее да спечели точка.Ти на това интересно ли му викаш? Някои мачове отиваха по 3-4 часа,направо да ти умре коня от гъдел за това време!

Футболистите ни не стават за чеп - трябва да ги изпратят на полето да копат и да берат картофи, ама поне във волейбола имаме потенциал - браво на момците!

Пълни глупости приказват хора,които никога не са спортували!моето поколение направи бг световна спортна сила,заради което имаме право да говорим компетентно.умората в спорта е нещо невероятно и затова този шушлек"мишо"много ме изненада!всички са се скапали от умора и затова ще побеждава този,които има сили да се бори сас сетни сили!правилата,обратно направиха играта барза и атрактивна,с неочаквани обрати!никакви промени естествено,сега е перфектна!преди години биехме кубинците с 3:0 дори у тях!които бие ще играе на финала и ще стане може би шампион! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Откакто промениха правилата на волейбола играта стана посредствена и неатрактивна. :-( Не виждам от какво са се изморили, като повечето точки се печелят от изтърван сервиз. :-) :-) Гледах един мач на националите наживо, ми те се измориха повече на загрявката отколкото в самият мач. :-) Трягедия е волейбола и колкото по-бързо се усетят управляващите го и върнат старите правила, толкова по-добре. :-) :-) Алчността им ще им изяде ушите обаче и скоро никой няма да гледа тази посредствена игра която е в момента. :-) :-)

Мише,не се изказвай неподготвен,а 4е си гледал един мач на националите си е видно и от коментара ти

Като не харесваш (а и определено не разбираш) интелигентни спортове, гледай си тъпия футбол и не пиши там, където не ти е мястото! БРАВО на момчетата!!!

Марийче, интелигентен спорт беше преди да се променят правилата. Сега е просто един некадърен спорт с някакви приходи. Промяната на правилата беше за пари /заради натиска на телевизиите/. Явно си младичка и не помниш какви мачове ставаха с истинските правила на тази игра, това в момента е отврат. :-) ;-)

все ще измранкате за нещо

Най-после трябва и Господ да покаже че е българин! УСПЕХ МОМЧЕТА!!!!!!!!!!

Ако не можеш, и Господ няма да ти помогне. :)

Хайде нашите, стискаме ви палци.