Оставането на Пранди в националния е под въпрос

Оставането на Силвано Пранди начело на българския национален отбор по волейбол се оказа под въпрос след загубата от Русия с 1:3 на Световното първенство.

Обратно в новината

Коментари - Оставането на Пранди в националния е под въпрос | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БНТ помяри в такъв случай! днес пуснаха реклама да гледаме мача УЕЛС-БЪЛГАРИЯ в петък...

Звукът на БНТ е лош и при мен - не е от доставчика.Трябва ни по-решителен треньор - Пранди е много деликатен.

отборат е добар,но за 6-7 място!по-слаби сме от парвите 5 в света!можем да ги бием,но с касмет и то малко вероятно!обикновено бразилия,куба,италия,сарбия и руся ни побеждават!отделните победи са малко на фона на загубите! причините-много ,но главната :само с един класен волеиболист(казииски),толкова!когато станат повеше,особенно в защита,ще сме от по-висока класа!по традиция имаме и слаба психика:спомнете си финалния мач на световното в софя през 1971 г. срещу гдр!взехме парвите два геима,а в третия водехме с 1ч:8!заради 1 точка не станахме световни шампиони!такав слушаи в световните спортове няма! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сега ги гледам срещу Германия.Същата история.Първия гейм 7 точки преднина и швабите изравниха,втория водихме и сега 5 точки разлика за Германия.Е не е само до тренера а?Лошо посрещане пак.Повече самоувереност,повече иициатива,разнообразие.Имат талант добре играят,но все малко не стига.Успех срещу Германия.

БНТ само на мен ли звукът й ми е около 2 пъти по тих от останалите ТВ или е от доставчика?

взима си тошко и да заминават!

Треньорът на Тренто -Стойчев не е ли българин.Що не стане той национален треньор

Факт е, че момчетата ни са много талантливи и способни, но за съжаление наистина не издържат психически до края...това е големият ни проблем...дано с времето и натрупването на рутина този проблем се реши. Колкото до Пранди - едва ли е точният момент да го сменят...

Това е най лесното.Но доколко е правилно.А каква е връзката между тренера със психиката и манталитета на играчите(не че няма никаква).След лошото отиграната топка от страна на Алексиев всичко се промени.Втория и четвъртия гейм направо ги подарихме.Посрещането лошо,сервизите вървяха до третия гейм.Много малко атаки през центъра а от третия метър изобщо.Владо Николов само стоеше хладнокръвно и другите играха но уви след 2:2 край направо ни разбиха.Перфектна блокада до третия.Не тренера а играчите на тях триабва да се търси сметка.бяхме равностоен противник на Куба но ги изпуснахме.Много ясно си личеше объркването на кубинците особенно след добрата серия блокади но не го ползвахме.А ни трябваше толкова малко.

Не пипайте Пранди и момчетата!!! По-скоро е време от федерацията някои хора да си ходят!

Наистина е време да се вземат крайни решения ! Не може някакъв си инженер да командва 100 години, ае вън. Стига вече лапаница. А професора срещу нас да тича, никога не може да го стигнем, е толкова сме далеч. Оставете го човека, тапаци смотани. А всъщност този инженер колко много успехи има на терена ? Колко пари е докарал за отбора ? Смешна история. Свикнали са цял живот държавата да ги храни, изроди.

Неуко пишлигарче, да ми направиш една тръба, а?

ами има логика когато очаквания и резултати се разминават , но... ПСИХИКАТА...голям въпрос, как да се реши? Посрещането ??? Това категорично човек като Пранди бе длъжен да го оправи.КАК ? Негов проблем. За последното съм категоричен. Няма отбор на последния форум с по-лошо посрещане.По три по два поредни аса ни правят...посрещачите не помръдват.Кел файда от нападатели като Матей и Алексиев.Те потапят отбора с посрещането си. Не е нормално с треньор ката италианеца елементи като сервиз и посрещане да са по-зле от преди.

И кого ще доведът - един отбор се гради трудно и трябва време, смяната на треньора няма да подобри нещата, а напротив! Проблемът на нашите е психиката - както казваш, но този проблем не се решава лесно. Освен това разчитаме само на Жеков като разпределител :(.

С кого да го сменим? Не че няма по-добри треньори от него, но дали ще се намери треньор, който да повлияе трайно на психическата устойчивост на българския спортист? Другаде трябва да се насочат усилията, за да не повтарят подобни сривове и занапред.

Един свестен треньор да доведат и сега да го изгонят :( !!!!

Махането на Пранди би било груба грешка от страна на федерацията. Създаването на един отбор-победител отнема време. Пранди подмлади отборът ни, изкара нови имена, подобри климата, разви нови елементи на играта, като блокадата ни. Но няма сила в света, която да може да промени психиката на губещ в психика на победител за 2 години. Това иска време, много работа и желание. Това ни липсва, не друго. Във важните моменти някои играчи просто се смачкват - и психически, и визически.

така е *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

момчета каквото и да говорим кубинците са си добър отбор и както надиграха нас така надиграха и сърбия. спецялно нас ни направиха смешни след като нямаме добри защитници! това беше работа на трениора след еднообразните атаки на кубинците, да подреди отбора за да се протовопоставим но уви явно е бил само наблюдател а не в играта. толкова бяхме предсказуеми че преди да нападнем човек можеше да види провала. забивка от 2 метра срещу трима в блокаж не се прави а ние не спряхме да го правим. от второ докосване ни направиха поне 10 точки и пак без блокаж от наша страна... добър ни е отбора но не само това се изисква.. колкото до трениора според мен място за него в класен отбор като българия се доказа че няма! по добър от мартин стоев не мисля че ще намерим