Български бизнесмен става спонсор във Формула 1

Българският туристически бос Ветко Арабаджиев ще спонсорира тим във Формула 1. Той ще налива по 2 милиона евро на година в състава на Лотус.

Обратно в новината

Коментари - Български бизнесмен става спонсор във Формула 1 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докога в тая държава ще крепим мутри и мошеници??? Ооо браво на ветко, бравоооо местен асеновградски селски тарикат от родопа в момента със 100 хотела мултимилионер, с бивши бизнеси с илия павлов и т.н. Как е възможно да имаш 300 или 500 млн от честен бизнес в бг, че ние сме един уй народ, а имаме 20 милиардера??? Как може такава наглост и безочливост в моменти на криза в една по принцип вечно в криза страна да говориш, че ще спонсорираш богатите с милиони??? Всичко за сметка на далавери, укрити данъци и сделки с убийци. Заради такива "бизнесмени" 20 години в бг не се построи нищо, училище, магистрала, картинг писта, футболно игрище, умираха хора заради дупки по улиците, и т.н. и т.н. Погледнете му физиономията на тати и мама, мръсни селяци, а вие ги подкрепяйте, бравооо.

На тати убавеца

нап да го провери *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кой реши, че Владо е млад?!? НЕ пишете глупости! Отдавна му е минало времето да се доказва като "млада надежда". Вече парите са от значение, а това как са спечелени е отделен въпрос.

И какво му е перспективното на 30 годишен състезател ?

Гледах резултатите от тестовете... Сънародникът ни беше с над секунда по-слаб от венецуелеца, който караше със същата кола. Излишно е да казвам, че беше последен. Това не виждам как ще му кажеш успешен тест. Вярно формула 1 си е труден спорт, но като не ставаш за там - не ставаш. Е, естествено, ако тати има пари, може и да ти уреди някое и друго сезонче да си начешеш крастата.

Човекът има-инвестира...има ли значение в кой. В тази криза е добре да влизат средства където и да било. Или искате да си кибичите пред компа и да си чешете езиците вместо да ходите на работа и да се оплаквате, че няма работа, няма пари, криза било. Успех на Владо!

това ще е гордоста на асенвград ! ветко кареше такси а сина пилот в ф1. отивам да повращам... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да го видим малкия какво може сред мажете,там парите на татко непомагат :)) 5 000 000 евро от каде тези пари и да ли си е платил данаците на тези пари,поредната кукла на конци която варти червените пари,да ви дим до кога *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

мръсните крадци с мръсните пари....направи нещо благородно бе нещастник смотан

М, да... жалко е, че не талантът, а парите на ТАТИНОТО СИНЧЕ са решаващи за прогреса на състезателите вече и в този спорт... много жалко! Да им е честито на жалките българи!

Ако имаш талант пак ще стигнеш до там, но малко по-трудно. Ако не вярваш виж Фетел, Кубица, Хамилтън. Все млади пилоти с талант и без спонсори. Всичко са постигнали с много труд и малко късмет!

щом дори 1 такъв се намърда веднъж, всичко е опорочено вече и това ще се превърне в практика. жалкото е, че не светът ще превъзпита нас, а ние ще изнесем шуробаджанащината навън.

Ако незнаеш Хамилтън за да стигне до там, баща му Хамилтън-Старши е работил на 3 МЕСТА ЕДНОВРЕМЕННО за да може едва едва да плаща картинга на сина си и всички необходими компоненти и части които се изискват през целия сезон. И ако не е бил баща му да се захване на 3 места да работи за да може да плаща за минималните необходими неща за сина си, сега никой нямаше да знае за таланта Хамилтън. PS: нали се сещаш че минимума е във стотици хиляди евро (долари), да не си мислиш че малко пари е пръснал Хамилтън-Старши. Без пари нямаш шанс, защото всичко около картинга трябва да си го купуваш сам. Колкото по темата, дано баща му на Арабаджиев успее да извоюва пилотско място за Владо догодина в Лотус. Той има таланта и ако му се даде шанс ще се докаже. А догодина Лотус ще са с двигател на Рено, и въобще няма да са последни....

а такаааа... а уж момчето щот имало талант го викнали да го пробват. а тя ква стана? като на моят шеф синът му. карали картинг с бътън заедно ама на бътън баща му имал триста хиляди лири а моят шеф нямал тогава... кога пиша тук никога не е без причина и никога не пиша празни приказки.... за разлика от някои други. аиде със здраве.

горе долу ще си плаща за да кара сина му

успех владо ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хайде да ви е честито! Комунистическите бандити вече качват с вашите пари дрисляците си и на формула 1.