Шумахер: Мога да спечеля осма титла

Пилотът на Мерцедес Михаел Шумахер се надява да спечели осма световна титла във Формула 1, независимо от трудностите, които изпитваше през сезон 2010 след тригодишно отсъствие от пистите, предаде Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Шумахер: Мога да спечеля осма титла | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

съжелявам,че ги няма вече красивите битки м/у пилето и монтоя...ферари и бмв...бяха хубави години...сега трябва да гледам мангала хамилтън и измислени шампиони като "детето-чудо"...истинските мъже ги няма...

F1, Пилето е голям...много голям и такъв ще си остане в историята, но хайде моля те недей да плюеш Баварския производител особенно верисията "is" с завишените коне...разбирам дда говориш за голф 2,3 или ауди 80 та ако искаш и калибра ама моля ти се...ти бмв за селска марка ли го имаш вече?

Абе Сашко... Ти че си тъпо парче е ясно. Като гледам си от тея дето мечтата им е BMW 318 is. Ако имаше малко акъл поне в главата щеше да прецениш, че това което направи човека след 3 години пауза и при забрана за тестове си е направо постижение. Почти няма квалификация на която да е изставал повече от 0,3 сек от колегата си (не от тебе), който се счита за млад талант все пак. Да не говорим, че при Race of Champions всеки път става втори (тази година 3ти). Да има случайно друг Ф1 пилот постигнал това?

най-великият за всички времена

Найш кога ша спечелиш 8 титла, когато Окио Катаяма се върне във Формула 1, та и ти тогава ще спечелиш. Дейба и направения шампион дейба. Добре, че го махнаха, че ми беше писноло да гледам един и същи сценарий на на бай ти Бърни!

и сена беше велик,но трябва да си по-широко скроен за да приемеш че има и други такива а докато не го направиш ще си останеш там *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абсолютно съм съгласен с твоето мнение

Врабец,от тук нататък можеш да печелиш само грешни пари.Като има тъпи копелета да ти ги дават.Ако Сена беше жив,щеше да го д.....