Уулвърхемптън нанесе първа загуба на Юнайтед

Последният в класирането Уулвърхемптън поднесе голямата изненада на 26-ия кръг в Англия и нанесе първо поражение на лидера Манчестър Юнайтед.

Обратно в новината

Коментари - Уулвърхемптън нанесе първа загуба на Юнайтед | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На полувремето САФ трябваше: 1. Да удари два-три шамара на Нани да му набие в тъпото канче на това егоистче, че работата му е да се оглежда, да пуска пасове и да играе за отбора, а не да боци за щяло и нещяло - голът му беше вратарски в близкия ъгъл. 2. Да пусне Ернандес вместо Руни - никак не му вървеше, Улвс го видяха и не го и пазеха, за разлика от Бербо, при когото имаше винаги по двама - дори само заради това че ангажира толкова защитници трябваше да остави Бербо. Остава впечатлението, че САФ остави мача на самотек, като че го бе отписал предварително. Може преднината в точките да го е подвела един вид да си затвори очите, знае ли човек...

Нани играе егоистично и това е голям проблем за отбора.

много болно ми е за бербо-този лаиняр тевес пак с дузпи го следва...сигурен сам,че следващия уикенд ще им го намакнат удобно на така наречените,,граждани,,

Този Нани постоянно проваля атаките и отбора си!!!!

И аз писах преди 3 часа, но операторът нещо май не ме долюбва. Писах на тези нащастници, които плюят нашето момче - абе, кухи тикви, знаете ли какво е да играеш в най-големия отбор на света и името ти да се свързва с България - дори в Нова Каледония знаят кой е Бербо и от къде е!!! А вие сте родоотстъпници, които продаваха и продават България. За какъв Тевес ми дрънка онзи малоумник, да не би ти, драги тъпанар, да се гаучос или аржентински кравар? Ела на себе си и се гордей с българина Бербо - а за теб - аман от такива като теб, антибългари и празноглавци.

Добре че извадиха Бербатов на време ,че можеше и да не победят юнаците от "Уулвърхамптън".А иначе ,който не разбира от шах да не коментира футбол!

тото, то беше ясно ,мангизите,ся е ред на барса да падне от последния,всяка година така става *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

бербатов е толкова скапан,тевез е 10 пъти по-добър!

Проблема не беше Бербатов. Това се видя след неговата смяна. Няма как да направи чудеса щом топката рядко стига до него. Руни беше много зле, Гигс беше уморен, всеки освен Нани можеше да бъде сменен. Сър Алекс тоя път сгреши.

лека нощ г н оператор.не си оператор,а може би диктатор ще е по добре да се вписваш.

лека нощ г н оператор.

само с кусмет и ван дер саар не става...с блакпоол кусмет...с саутххемптхон...кусмет...ама гурнето се счупи третя пут... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не пишете ,тук се приемат само тези които пишат нещо против Бербатов

г н оператор мисля,че сте върл привърженик на господина батков.

като,не е голям Бербатов препоръчай на твоя любим батков да пусне гарата.

Съра е за трепане.Това мазното момче, Рууни трябва да играя по-рядко.Циганина Нани с неговата лакомия проваля всеки мач.Бербо трябва да вкарва, но някой трябва да му подаде за тази цел.

И днес ли не видяхте, че "брилянтния" имаше само 1 добър пас и 2 удара, които може да направи и анемична пенсионерка?! Проблема не е само в него. МЮ доста време се спасяваха с късмет, съдии и Ван дер Саар. Но всичко има край. Сега започват истинските мачове и в Англия и в Шампионска лига. А има доста по-добри отбори от тях.

Пич - застани на негово място и тогава говори за пенсионерки и т.н. Големи разбирачи се извъдихте. Най добрите футболисти май се намират единствено пред телевизора...

Ех как се надяваш Бербо да се провали. Как се надяваш И как грешиш че си мислиш че като той се провали , на теб ще ти стане по-добре. Пак ще си същия неудачник, ех....

Тъкмо поради това англ. първенство -заедно с испанското - са най-интересните в света. Иначе сър Алекс трябва да се сбогува с футбола и да се отдаде на заслужена почивка с всички екстри, полагащи се за кариерата му. А Бербатов е един от най-добрите играчи в англ. премиершип и трябва да му се отдаде полагаемото и възможност да се изявява...

така е. когато заиграят в премиершипа,нищо друго не може да се очаква освен 100% шоу. вижте нюкясъл и ерсенал, евертън и блякпул,тотнъм и болтън,сток и съндърланд... все железни мачове. това го няма никъде другаде този уикенд. за това и вземат един милярд лири на година от ттелевизионни права хората. идва времето когато принципа ще е: не си ли играл в англия-не си играл никъде.

кеф кеф кеф кеф кеф тепърва ще се види реалното състояние на селското тимче !!!

И какво ти е кеф? Ти да си направил нещо, за което да се гордееш както някой от тях? Или просто си поредния злобар, който не знае на кой свят се намира. Ей това е най-големия проблем на българите. Де види някой по-голям от него и веднага почва да плюе.

МНОГО СИ ТЪП И ЗЛОБЕН! ТОВА ПОХАБЯВА ТЕБЕ, НЕ ДРУГ. БЕРБАТОВ СЪС ИЛИ БЕЗ ТВОЯТА ПРОСТОТИЯ Е ИМЕ В СВЕТА, А ТИ СИ ЕДНО НИЩО, ЕДНО ЛАЙНО!

ти си пълен ИДИОТ

И след този мач, ако някой каже, че в Англия няма черно тото, по-добре да се пресели на Марс!!!!!!!!!

Черното тото пак заработи

Брилянтен Бербатов, визирам тоя коментар, какво е виновен Бербатов другите маймуни нищо не става от тях. Бербатов го пазиха 2-ма човека, а след като го извадиха стана още по-зле. Винаги ли Бербатов е виновен? Аман от футболни "капацитети". Научете се да пишете на български тогава коментирайте, аман от селски авторитети!

хаиде бе големият бербатов каде е *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ми каде да е бе простак ??!!в манчестр!!!а ти си на село нали ????!!!!!!!!

Как къде, при големите Нани, Руни и т.н

Грозна българска завистлива маймуна, ти къде си? Бербо е играч на сезона, а това е в един мач не е вкарал теб те прави щастлив ли? Жалка картина е българския мизерен форумен комплексар

бербата никакъв го нема днес горкият...

а си го представям каква картинка ще е срещу големите отбори в шампионската лига. пази боже на него да чакат да реши финал да речем или важен мач...

Представям си ти какъв смешник си като видиш хубава кола, жена или успял българин - злоба завист и злорадство. ГОляма работа си ти

Съра ще им дърпа ушите. Ако мача е купен (малко вероятно е като се има предвид колко са богати вълците) разбирам, ама иначе това беше пълно фиаско, манчестър играха като стари баби, два паса като хората не можаха да вържат, вкл. такива майстори като Гигс, Бербатов...Видич беше неадекватен, а за Нани не ми се говори... Или са чкали много снощи или са къркали по кръчмите. Това не беше Юнайтед.

сагласен с румен и манфан-саф протезира руни,не мозе да се оправи с нани/гаден порто мангал/,гигс го дарзи за рекорд,счоолс-и аз не знам защо го дарзи-на самотек=толкова.за смяна бяча и руни,и гигс ,и счоолс,но не и нашия... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Брилянтен Бербатов, но какво повече да се очаква от момчето? За 120 бона на седмица толкова :)

съра е кух...да си го навре оцад,как можа да извади берба,та тои единствено можеше да направи нещо в тази ситуация...

ами съра вместо Берба трябваше да извади Руни и лекето Нани което вкара един гол за който и той се учуди и после нищо. А дали не е пък голямата Конспирация - послеедния бие първия?